Brumarei de nov-dec 2011 (74) Bravo Emilyjeuly!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ooka - lui T ii platesc consultatiile pe toata perioada sarcini si orice fel de interventie pe care mi-o face la clinica sau la cabinetul privat. nasterea insa este altceva, nu se pune problema sa ii dau bani pt asta. sa scoatem copilul ala de acolo e premium nostru comun...asa de absolvire. nici nu ash indrazni sa apar cu shpaga la el ca stiu prea bine ce as patzi

eu la prima nastere doar la anestezis m-am simtit oarecum constransa de sistem sa dau. la restul a trebuit sa alerg cu banii dupa ei. moasa nu a vrut nici picata. am amenintat-o ca ii cumpar o bluza cretina de banii aia asa ca mai bine sa iti ia naibi singura ce ii place si pana la urma a luat dar la doua zile dupa ce nascusem si stateam diminetile la cafele. la neonato doctorita a avut reactie a la tutu. nici nu a vrut sa auda, la externare i-am luat flori si bomboane si nu le-a luat nici pe alea pana nu am asigurat-o ca nu am strecurat nici un plic pe acolo. asistentei de la neonato care a scos copilul la filmat si la fotografiat i-am dat 50 lei si a zis merci. apoi la restul nu am mai dat nimic decat unei tipe care imi era tare simpatica ca statea mult cu al meu in brate si vorbea cu el si il plimba...la final am luat bomboane pentru toata sectia si fetele au fost f multumite. am mai dat cate 5-10 lei asistentelor care imi faceau toaleta dimineata si seara dar la fel pentru ca asa aveam eu chef, toate au fost foarte foarte dragute cu mine si aveau salariile cele mai mici. cam asta a fost la capitolul spagi. absolut nimeni nu a cerut si nu am dat niciodata nici un leu inainte. cui am dat am dat cu drag si numai dupa ce deja se purtasera frumos cu mine. nu dau anticipat in ideea sa imi fie bine. de abia asta mi se pare shpaga ordinara.
cam asa ma descurc eu cu sistemul nostru sanitar pentru ca nici nu pot sa neg cu totul faptul ca rezidentii si asistentele sunt platite sub orice critica si bashca la rezidenti li se interzice sa isi mai ia un job in privat. dar de aici si pana la a conditiona actul medical sau calitatea acestuia...e cale lunga

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

doar pe o mana??? daca sunt doar acolo se poate sa fie o dermatita de contact...un fel de alergie la ceva ce ai atins. daca iti apar si pe burta si picioare atunci ai mai multe sanse sa fie o intoxicatie alimentara.
prea grav nu are ce sa fie dar sigur ca e bine sa te vada medicul de familie sau orice generalist deocamdata

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

help!!!!!!

mi-au iesit niste bubite pe pile..la incheieturi si subbrat..dar pe mana asa ....ma mananca si nu stiu ce poate fi

sunt simple chestii nu au nik in ele....ce poa sa fie?
sa ma duc la dr??????????

mersiiiiiiiiii

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 33+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

la o amarata de farmacie de la mine din "sat", dar cred ca gasesti la oricare...incerca mai intai la cele care au site-uri si vezi daca gasesti produsul dupa nume, apoi gasesti una din lantz care sa fie aproape de tine

Citat:
citat din mesajul lui carola

Citat:
citat din mesajul lui aris26

miere - si eu am stat cu stetoscopul pe burta in seara asta
nu cred ca e ceva in neregula doar ca daca se misca se aude ca o mica intrerupere. la ecograf e mai usor ca il si vezi si iti dai seama mai usor.

am gasit compresle sterile de care va ziceam. ba sunt chiar mai mari decat ce am avut data trecuta. sunt marca HARTMANN si se numesc Medicomp extra. daca vreti le fac si poza ca sa vedeti despre ce e vorba.

mama de mic +s31+

unde ai gasit compresele?

bafta maine la eco!

35+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

aris, daca rezidentii sau cine o mai fi pe acolo sunt platiti prost de ce trebuie sa ii intretinem noi? unii sunt invatati sa primeasca si li se pare normal, altora iti face placere sa le dai si este cu totul altceva. in fine, discutia asta oricum nu are rost aici ca noi oricum le dam, in cazul nasterii, numai sa iasa bine . eu le dau de frica. iar doctoritei ii voi da pentru ca daca o chem de acasa mi se pare normal sa o platesc.

35+

Mergi la inceput

aris, daca nu e prea complicat, pune si poza ca eu o sa trimit pe cineva sa imi ia si sa ii zic exact.

http://www.hartmann.ro/tratamentul_traditional_al_plagilor.php 2?

35+

Mergi la inceput

astea sunt. medicomp alea simple nu cele pt branule. eu am luat de 20/10 dar cred ca si cu 10x10 iti faci treaba. costa 1,2lei/pachet a cate doua bucati.

Citat:
citat din mesajul lui carola

aris, daca nu e prea complicat, pune si poza ca eu o sa trimit pe cineva sa imi ia si sa ii zic exact.

http://www.hartmann.ro/tratamentul_traditional_al_plagilor.php 2?

35+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

eu nu am somn . trebuia sa vina si momentul asta :). daca nu ma oboseste nimeni si nimic ziua, noaptea stau tot pe net ca idei de ocupat timpul la orizontala nu mi-ati dat . goblen nu imi place .

35+

Mergi la inceput

carola - am pus poza pe fb.

bai eu sunt dusa...e ora 1 si eu stau in pat si mananc covrigi calzi cu mac si susan

gata, mai bag un episod de lie to me si poate am noroc si adorm in timpul lui

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

carola si aris pai daca voi va culcati tarziu eu ma trezesc devreme. nu stiu ce am dar dupa ora 3:30-4:00 dispare somnul subit!
si revine la 7-8....
daca ar fi trebuit sa plec la serv nu m-as fi trezit...nici in ruptul capului, si acum stau si pazesc somnul soatei

carola comprese daca vrei si mai mari se gasesc la farmacia `dona au 27x27 cm. si sunt 10 buc cu 2 lei. am luat eu dar inca nu le-am desfacut

33+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neatza....si eu nu mai dorm de ceva timp...asta e...dar o s ama intind iarasi in pat k pe la 8 vine iarasi somnul pana pe la vreo 10:))

Mergi la inceput