Brumarei de nov-dec 2011 (74) Bravo Emilyjeuly!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Nu va mai citisem din weekend - mi-a luat ceva sa citesc tot :)

Foarte frumoase pozele - si demoralizante... Cum bine zicea cineva - sunt verde!

Felicitari tuturor ecografiilor bune.

Azi am fost si eu la eco, bebe 2kg (sapt 33). In continuare cu dubla circulara de cordon. Col greu de masurat (zau ca ma plictisesc sa citesc pe eco "tesut adipos in exces"), restul masuratorilor in regula. Mutra bebelului in continuare bine ascunsa - nu s-a aratat nici la eco precedenta, vrea sa ne surprinda.

Pe masa a rezultat ca "colul s-a scurtat" si ca "sarcina e joasa". Doctorita a zis ca probabil nu-l prinde saptamana 40 in burtica, pare grabit, sa stau cuminte, etc.

In continuare sunt intr-o mare dilema cu natural vs. cezariana.

Bebele meu este miscacior la 11 seara si pe la 3. Ziua cea mai mare parte doarme cu nerusinare (ca de exemplu la eco).

Si vergeturi - da, gramada si urate :(. Plus ca mi se pare ca sanii mei arata hidos acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

bine ai venit moniqueblue!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neatza fetele....noi ne pregatim de somnul de la 8 la 10:))...nu mai dorm de la 4:((...cred k deja ne-am facut un program, nu prea imi place dar asta e:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Dau un frappe cu cioco ...la noi inca sunt calduri deci pana va servesc cu cafea mai e

A-ti scris o groazanici nu am apucat sa citesc din urma eu sunt ocupata cu zugravitu si mutatu prin casa de asa se manifesta hormonii la mine

Emily felicitari !!!!!! mi-au dat lacrimile cand am citit ca ai nascut
Sa-ti traiasca comorile!!!!!

Citesc si revin

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las si eu o calda!

Fetele, felicitari pt rezultatele bune la eco, aveti niste grasunei sanatosi!

Beatrice, ma bucur ca esti bine

Scutece, eu m-am impacat bine cu cele de la Pampers, cu toate ca al meu a avut pielea sensibila, am incercat si Happy si Libero dar nu au fost pe gustul meu. Acum, stiu ca sunt mai mult plastic cele de la Pampers, dar se mulau mai bine pe fundulet...

Vergeturi, tiii, am o gramada de la prima sarcina (cand m-am dat cu o gramada de creme), acum niciuna la orizont, iar doctora chiar zicea ca sunt sanse sa nu reapara ca mai am spatiu sa creasca burta Tot ea imi zicea ca vergeturile apar datorita hormonilor de sarcina si tipului de piele si ca toate cremele speciale sunt niste prostii, nu ajuta cu nimic, dar e bine sa te dai cu ulei de masline sau creme de bebelusi pt hidratarea pielii si elasticitatea ei.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

buna dimineatza! si multam de cafea!

am reusit si eu sa dorm azi pana la 7:30, si m-am trezit si eu cu o stare buna.

aris si ralu, felicitari fetelor pt rezultatele minunate!

diana-laura esti bine? nu ai mai intrat parca de vreo cateva zile, ori sunt eu capcauna?

despre pampersi si eu am auzit ca cei de la happy (bella) ar fi foarte buni, in plus sunt si decupati la nivelul buricului, pt nou nascuti.

33+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Felicitari tuturor pt. eco, schimbari de sapt. etc.

monique - bine ai venit, sarcina usoara in continuare!!

alina - diana a zis ca daca dispare precum magarul in ceata e din motive tehnice (moarte clinica a comp.).

Revin!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 75

Mergi la inceput