Brumarei de nov-dec 2011 (74) Bravo Emilyjeuly!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

brandusa ai dreptate cu stocul de scutece nr 1. De-asta sunt pachetele mai mici (cu nr de bucati mai mic).

Am mai spus Radu s-a iritat de la Pampers, asa ca in prima faza cumpar altceva.

Aris, asteptam scanarea fotografiei...

Pana acum nu ma interesa asa de tare dar parca as vrea sa ii vad si eu mocuta puiului meu...poate ma inspira si pe mine sa ii gasesc numele.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (32 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Dar chiar fetele, cele care au mai nascut la privat, se mai merge cu plicuri, atentii si aici (pt.doctorul care a urmarit sarcina si a asistat nasterea) ?

Emma 31 saptamani

Doamne fereste, asta ar fi absolut culmea!!
insa apreciez grija ce au avut-o fata de mine si copilul meu, si faptul ca EU vreau sa-i duc ocazional (de fapt, doar o data, ca ma oprisem sa-mi cumpar ptr mine, si m-am gandit sa-i duc si doctoritei), un platou cu prajituri, e doar modalitatea mea de a-i arata aprecierea... dupa nasterea Mateiului, la externare, i-a adus sotul un buchet frumos de flori si o cutie de bomboane,inca o cutie ptr asistentele care erau acolo in ziua aia..ptr ca asa am vrut eu! dar asta inseamna ca ii recunosc ei profesionalismul si e aprecierea mea fata de dr, nu spaga sau altceva... dar alte mamici nu au dus nimic si evident ca si-au luat la revedere de la toata lumea cu acelasi zambet pe fata, fara sa se uite nimeni stramb!..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu am vorbit prea multe pentru ca se simtea foarte rau de la stomac si nu l-am mai tocat si eu cine stie ce. am discutat de trompe si mi-a zis ca nici daca il platesc cu greutatea lui in aur nu mi le leaga. ca sunt fata tanara..ce m-am tampit.
data trecuta mi-a spus ca imi desface cerclajul si stam sa ne uitam sa vedem daca iese. deci cam ce ai citit si tu...probabil ca sunt sanse bune sa se declanseze imediat dupa ce scoate firul. adevarul e ca fiind la termen e suficient sa meshtereasca un pic pe acolo si gata

Citat:
citat din mesajul lui carola

aris, felicitari!

nu l-ai intrebat cum e cu cerclajul colul si cu nasterea?

pe langa ce mi-a zis mie dr ca nu o sa se deschida colul, am citit ca atunci cand se scoate firul exista posibilitatea sa te dilati si sa nasti.

35+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

am venit si noi de la dr. 3300kg, lichid suficient, tensiuni normale peste tot, CTG-ul arata ca si cum ar fi inregistrat un cutremur, asta fiindca fi-mea s-a miscat nonstop, cred ca muta mobila in timpul asta...eu tocmai ma plansesem la intrarea in cabinet ca n-a prea miscat azi...e, am parut si eu un pic nebuna deci "me happy"
la col nu s-a mai uitat, cred ca deja nu mai e relevant. bebe e dezvoltat de 37 saptamani si un pic. eu oficial dau drumul la in vederea nasterii...mi-e ca daca ajung la termen sare de 4kg

m-ati innebunit cu varza voastra...mai astept 2 zile si fac si eu. pana atunci ma doftoricesc. acum au inceput si mucii...eh...vb dr., pana nasti iti trec toate, dupa aia or sa te apuce altele
aris si antonia felicitari pt vestile bune de la eco
antonia tudorica al meu avea la 30 de saptamani si 5 zile 1800g si s-a nascut la 38 si 3 zile cu 3650g...deci cred ca nu-i nicio regula. mai am prietene ai caror copii au fost estimati mult mai mari, dar ei de fapt erau doar lungani si slabanogi, si au iesit mai micuti ca greutate cu mult. deci numai dumnezeu stie, totul e orientativ....
luny apropos de sterilitatea pansamentelor vs tampoane clasice...ma gandesc si eu, oare raman sterile pansamentele din moment ce le manevram noi cu manutele noastre, le infasuram, bagam in pungi si pungulite?!?....ca sa nu mai vb de faptul ca zona unde stau ele nu-i sterila, vaginul (cu secretiile aferente) e plin de diversi bacili...eu intelesesem mai demult ca tampoanele clasice nu-s indicate fiindca au plastic, si nu respira pielea, nu din considerente de sterilitate. o sa intreb si eu mai clar la spital. mie mi-a dispalcut profund sa umblu cu vata si tifon, am renuntat rapid, ma si patam, aveam si scurgeri f abundente, statea cu ditamai somoiogul intre picioare, cu chiloti moartea pasiunii, iar barbata-miu ma intreba ironic de ce nu-mi iau mai bine pampersi din aceia pt batrani
legat de pampersi, eu m-am inteles bine cu marca asta, adica fi-miu. mai exista accidente, mai ales cand caca e f abundent, ajunge si pana la ceafa...dar cred ca mai degraba tine de cat de bine/prost pui pampersul iar unele accidente de genul asta sunt inevitabile. noroc ca kk de bebe mic (o fi cacofonie?) nu miroase urat
carola la TI a dat spaga barbata-miu, dupa ce a intrat rapid sa ma vada. eu n-am fost inspirata sa-mi impart bagajul pe categorii, am avut un gentoi pe care l-am carat peste tot, cu chestii si pt mine si pt bebe. la TI a stat sub pat. daca aveam nevoie de ceva ma servea promt infirmiera (spaguita si ea dupa cum am povestit)

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 36+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput

antonia, aris, felicitari ptr rezultatele bune
wild, mie nu mi-au aparut inca vergeturi.. la sarina trecuta, la fel, nu au aparut,decat la ceva timp dupa nastere, dar f subtiri si cateva... la fel si dupa terminarea alptatului... sa vedem de data asta..
cu scutecele, brandusa, cam asa este, eu cumpar doar 1-2 pachete newborn sa am in casa, caci nu sare copilul meu de 4 kg jumate ca sa nu intre in ei, desi si asa grasut de-ar fi, tot s-ar potrivi... apoi, cresc f repede, si s-ar putea ca dupa 1-2-3 pachete de newborn sa treci la nr 1! deci avem newborn si nr 1, diferite ca marimi!! asa ca nu luati prea multe!
am auzit ca la DM sunt niste scutece faine calitativ si-s mai iefitne, dar tre sa verific informatia..

Mergi la inceput

deocamdata am pus pe picasa o poza cu mine azi

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

brandusa ai dreptate cu stocul de scutece nr 1. De-asta sunt pachetele mai mici (cu nr de bucati mai mic).

Am mai spus Radu s-a iritat de la Pampers, asa ca in prima faza cumpar altceva.

Aris, asteptam scanarea fotografiei...

Pana acum nu ma interesa asa de tare dar parca as vrea sa ii vad si eu mocuta puiului meu...poate ma inspira si pe mine sa ii gasesc numele.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (32 saptamani)

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

ralu - felicitari si tie. spor la .....distractie....vai ce fericit ar fi si al meu sot daca am ajunge in aceeashi situatie. acum face mishto ca de abia in 2012. daca il vad si eu la 3.300 ma bag

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

ralu, felicitari
ref la sterilitatea tampoanelor, CLAR nu mai sunt sterile facute in casa!... din pacate... eu ti-am zis, am avut noroc sa mi le faca asistentele de la iub din spital data trecuta, adica, se fac cu manusi, se sterilizeaza iar, din cate am inteles, apoi se trag in pungi sigilate, individual.. de data asta nu stiu cum o sa fac, d-aia nu ma bag in discutia referitoare la confectionarea lor.. mai am timp..si daaa, clar partea cu plasticul nu e bun, la tampoanele normale, nu la alea ma refeream, am scris in viteza, ci la cele confectionate acasa! desi pe final de lohii, ma saturasem de alea sterile ca erau mari, ai am trecut la d-astea clasice.. dar epiziotomia era aproape vindecata, sangerarea slaba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

ralu, felicitari
ref la sterilitatea tampoanelor, CLAR nu mai sunt sterile facute in casa!... din pacate... eu ti-am zis, am avut noroc sa mi le faca asistentele de la iub din spital data trecuta, adica, se fac cu manusi, se sterilizeaza iar, din cate am inteles, apoi se trag in pungi sigilate, individual.. de data asta nu stiu cum o sa fac, d-aia nu ma bag in discutia referitoare la confectionarea lor.. mai am timp..si daaa, clar partea cu plasticul nu e bun, la tampoanele normale, nu la alea ma refeream, am scris in viteza, ci la cele confectionate acasa! desi pe final de lohii, ma saturasem de alea sterile ca erau mari, ai am trecut la d-astea clasice.. dar epiziotomia era aproape vindecata, sangerarea slaba..

adica ne trebe o pila la o asistenta din spital?...nu vand pe sub mana?

f tari pozele aris, eu le ratasem,la cele cu bb ma refer. aratai fabulos la 5 luni de la nastere daca zici ca ai luat 20kg in plus. despre sarcina curenta nu mai comentez, ca-s verde (in alta ordine de idei, 2012 is just around the corner, in cazul ca nu mai apucati pe 2011)

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 36+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput

cam asa ceva, Ralu

Mergi la inceput