Brumarei de nov-dec 2011 (74) Bravo Emilyjeuly!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Anna pe Luca tot cu ea l-ai nascut? tot la cf2?

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (32 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna fetelor,

Vin si eu cu vesti de la eco de ieri: mare minune repausul la pat, cel putin in cazul meu, colul a trecut intr-o luna de la 20 mm la 43 mm! Parca vad ca nu o sa mai vrea sa iasa pana la urma si depasesc 40 saptamani.
In rest vesti bune, cred: copilul cantareste 1800 g la 31 saptamani (mi-a zis ca nu va depasi 3000 g la nastere) si sunt un pic ingrijorata pentru ca mi-a vorbit de unul din uretere putin dilatat. Doctorul nu isi facea griji asa ca incerc si eu sa fiu optimista. O sa vedem dupa nastere...

Cu anestezistul ma vad saptamana viitoare iar pe ginecolog il mai vad peste o luna.

Va doresc numai bine tuturor!

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cristina, nu, pe primul l-am nascut la Cantacuzino cu directorul de spital si m-am lecuit de "vedete", asa ca am intrebat si eu in stanga si in dreapta de un doctor cu suflet si mi-a fost recomandata. Pana acum nu am ce sa-i reprosez si sper sa fie asa pana la final. Tu pe Radu l-ai nascut cu ea? A fost cezariana si la Radu? Ecograful de la camera de garda este unul normal, nu e 3D, dar a prins-o pe bebita intr-o pozitie f buna, asa cum se vede in poza de la profil sau de pe FB. Hai ca-ti raspund acum la PM

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Felicitari pentru rezultatele de la ecografie, Antonia

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Cristina, nu, pe primul l-am nascut la Cantacuzino cu directorul de spital si m-am lecuit de "vedete", asa ca am intrebat si eu in stanga si in dreapta de un doctor cu suflet si mi-a fost recomandata. Pana acum nu am ce sa-i reprosez si sper sa fie asa pana la final. Tu pe Radu l-ai nascut cu ea? A fost cezariana si la Radu? Ecograful de la camera de garda este unul normal, nu e 3D, dar a prins-o pe bebita intr-o pozitie f buna, asa cum se vede in poza de la profil sau de pe FB. Hai ca-ti raspund acum la PM

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

ce ma bucur ca iti place de ea!
am fost de curand in vizizta la cineva la cantacuzino si conditiile acolo sunt sub cf2 - ca sa stii ce te asteapta
ce frumoasa e poza!
pe Radu tot cu ea, tot cu cezariana. ti se pare vorbareata? comunici usor cu ea?

Tonia,felicitari pt vesti! are tot 1800 ca al meu...baieteii astia parca sunt mai supli decat craciunite...sau mi se pare mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Neata! (la ora asta, stiu... dar am dormit de la injectii )

ralu, cum dai spaga la TI? Ai voie cu geanta sau lucruri personale acolo?

35+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carola

Neata! (la ora asta, stiu... dar am dormit de la injectii )

ralu, cum dai spaga la TI? Ai voie cu geanta sau lucruri personale acolo?

35+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

carola, vor avea ele grija sa iti creeze conditiile sa le dai .
Glumesc.
Dar da ai voie sa ai poseta langa tine.

Mergi la inceput

emily, ma bucur ca sunt bine si cresc. cat ii mai tin? stii?

35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Neatza
oare Carola doarme macar la ora asta? ca eu indiferent de ora la care ma culc tot trebuie sa ma trezesc sa plecam la gradi...asa ca acum stau lipita de o cafea pe care am facut-o aseara la ora 3 noaptea pt al meu sotz ca nici el nu avea somn

mama de mic +s32+

ha! ha! ha! normal ca doarme! s-a trezit la 8, a mancat, a primit o injectie in dos si a dormit pana la 13.30 .

Acum ma pregatesc de somnul de dupa amiaza .

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Hai ca mi-am facut si eu timp sa mai intru pe ziua de azi pe forum.

Astazi am prestat ceva la o mancare(pui cu legume la cuptor)a iesit tare bun am mai citit ceva reviste si de dimi(cel mai imp uitam sa spun)am mers sa fac si eu analizele la sange,sumar si urocultura.
V-am cititce ati scris,si vad ca unele din voi mergeti sa vb cu anestezistul.Dar e necesar si de ce tre sa vb cu el ca nu inteleg?Scuze daca sunt mai redusa dar na chiar nu stiu de aia intreb.
Ca daca e sa merg sa discut cu el doar sa-mi explice cum imi pune el epidurala,nu mai e nevoie ca am vizionat pe net.

In privinta spagilor,cred ca mai toata lumea da,mai putin sau mai mult,dupa posibilitati.
Nici la Polizu nu tre sa dai bani inainte la medic,si nici nu iti cere dai tu cat vrei,de fapt preturile se fac din auzite,cat a dat cutare si cutare fata cand a nascut.
Dar faza e ca unele tata chiar dau o caruta de bani,si pt noi cele care nu avem o situatie financiara prea buna asta nu e un lucru bun.Doctorul se invata cu un anumit tarif si daca auzi mai multe mamici ca au dat o anumita suma pe care tu nu ti-o poti permite,sau o dai dar cu greu e nasol,dar nici nu poti bineinteles sa ii dai mai putin ca te gandesti ca poate se supara.
Eu o sa dau cat o sa am si in functie de cum o sa evolueze nasterea.Mi se pare normal sa-i dai mai putin daca toate sunt ok si lucrurile merg bine.

Fetelor e exact cum va spuneam eu mai demult,EI AR TREBUI SA NE PLATEASCA PE NOI,CA SUFERIM,CU CONTRACTII,EMOTII SI ALTE ALEA,NU SA MA DUC SA PLATESC CA SUFAR.PAREREA MEA.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput