Brumarei de nov-dec 2011 (74) Bravo Emilyjeuly!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aris, stiu cum e, si al meu isi pune singur desene la dvd, isi da drumul la laptop si calulator, la wii isi schimba cd-urile....

Despre miscari, si eu cred ca are legatura cu felul copilului, Vladutul meu s-a miscat fff mult pana in ultima zi, toata lumea era mirata de formele in care mi se facea burta si-mi ziceau ca in sarcinile pe care le avusesera nu se intalnisera cu asemenea miscari...deci tind sa cred ca al meu era "paranormal" acum astept sa vad cum o fi bebelina, pana acum se misca fff mult.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Apropos de insomnii, am experimentat si eu azi-noapte, m-am trezit pe la 5 si nu am mai putu sa adorm, m-am uitat la tv si tot asteptam sa se faca zi, la 6.30 m-a furat somnul si era sa intarzii la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

eu am luat de la chicco sau prenatal. Deci, in mag. de puericultura sau farmacii gasesti. Aia de la prenatal sunt mai grosolani, mi-au placut mai mult de la chicco.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Ralu, sanatate multa
Emily, ma bucur pt vestile bune, ai baieti puternici si mari, cred ca abia astepti sa-i iei acasa, nu mai e mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ralu, la nastere naturala cu epiziotomie, cam da, e musai cu tampoane sterile, altfel risti vreo infectie p-acolo de toata frumusetea.. cum e musai si curatarea cu betadina.. la ceza, nu ai taietura si copci acolo, deci merg alea normale..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Aris, sa vii cu vesti bune de la ecografie.
Chiar ma gandeam acum ca vorbeati de preturi la consultatii; cred ca eu in sarcina asta am fost inafara realitatii.Nici o consultati nu a fost mai mica de 200 ron si nicio ecografie sub 400 ron.

Emily, multa sanatate micutilor tai si sa creasca mari cat mai repede.

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Brambu, mie mi-a luat mama (e tot in italia) niste chilotei din farmacie care au tampoane incorporate. S-a gandit ca sunt buni de maternitate, stii ceva de ei?

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

hai ca parca se vede altfel lumea dupa ce mai bagi 3 ore de somn

ralu, luny aveti grija de voi, sanatate multa
emily ce ma bucur pentru pitici, sa creasca mari si sanatosi si sa ii luati cat mai repede acasa

ralu parca tu ziceai ca ai spalat husele de scaunul de masina? eu ma gandeam sa le spal de la landou si scoica..la 30-40 grade se spala?

cu intepaturile/durerile din col/vagin..eu nu prea am avut decat f rar, insa ieri cand am umblat brambura prin oras vreo 3 ore si m-am intors acasa tot simt muschii (si cand merg, ma misc in pat)..parca zici ca am facut febra musculara

31+

Mergi la inceput

Esti tare Corina cu febra musculara asa patesc si eu cand imi solicit picioarele mai mult decat o fac de obicei (acum in sarcina), ma dor muschii de la gambe si cand stau intinsa in pat fara sa ma misca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Felicitari fetelor ce si-au vazut bebelasii la eco. Sa dea DUmnezeu sa fie totul la fel de bine pana la final.

Legat de tampoane eu am avut facute de acasa, nu foarte multe, din spital nu mi-a dat nimeni nimic. Ba chiar mi-au cerut cat eram in travaliu si eu nu le aveam la mine , atunci mi-au dat ele unul parca. In rest am avut vata si pansament la mine si mi-am facut pe loc.
Acasa cum puteam merge mai des la baie am folosit mai mult tampoane always de noapte, apoi normale.
Tura asta sper sa am la indemana de la inceput si o paturica absorbanta ca nici din astea nu au avut atunci, e drept ca mi-au schimbat cearceaful. Mi s-a parut naspa sa trebuiasca sa imi schimbe infirmiera tamponul in prima zi, dar la cezariana nu prea am avut cum altfel.

Sarcina asta nu m-au costat consultatiile si ecografiile ca am asigurarea privata de sanatate, dar prima data m-au costat mai mult decat nasterea. Oricum mi-a fost mai OK asa, la clinica privata, cu programare, fara stat pe la usi.

Mergi la inceput