MONTIGNAC (163) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
child,spune-mi si mie ce inseamna sunca monti???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
brindusik spune:
diana si ninha felicitari...v-am trecut in listuta
antonela tu mi-ai dat datele tale in trecut? ca vad inca ??? la tine..nush daca am sarit eu peste date sau...?
puisoaro arata ff bine chestiile alea...din pacate eu aici nu gasesc bostanei...gasesc numai zuchini(bostaneii cu coja verde inchis si nu-mi plac neam la gust)
eu nu m-am cantarit sapt asta..au venit rusii si am spus ca nu are rost...
in seara asta o sa mananc in oras la un rest portughez..unde cik mancarea e fff piperata...sa vedem ce o sa iasa
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
child spune:
SAMIRA sunca monti ii zic eu la cea care nu are dextroza (si altele ce se termina in oza) sau alte chestii ce mi se par nesanatoase.
Am aruncat ambalajul, nu mai stiu ce scria pe el, e de la Reinert, sunca westfalia.
puisorul spune:
Brandu, sa ne zici maine ce ai mancat la portughezi. Habar nu am ce fel de mancare au.
Dana, te pup si eu
Desi am zis ca nu gatim nimic,am facut un soi de salata taboulleh: cuscus integral, rosii, praz,condimente arabesti,patrunjel si o lingura de ulei de masline .
De cina doar un bol de supa de legume cu taitei de orez.
Problema e ca mi-e foame tot timpul . Cred ca e mai mult plictiseala decat foame cu care va trebui sa lupt din greu urmatoarele saptamani
Ma apuc de cautat reteta de fursecuri monti si sanatoase. Maine va sta Stefi acasa asa ca trebuie sa ne gasim ocupatie. Ne vom distra grozav
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
sanse spune:
Buna fetelor...
Mai primiti un purcel ?
Vreau sa incerc inca o data cu toate ca la mine nu prea mai da rezultate nimic...
Maine ma cantaresc si ma treceti si pe mine la tabel..poate de rusine nu ma mai indop...
Va pup
brindusik spune:
o revenit sanse...printule ratacitor.bine ai revenit la noi
puisoaro nu vreau sa te dezamagesc dar mno..mancarea asta portugheza e mexicana de fapt si nu am luat nimic cu porumb sau orez sau mai stiu eu ce..am luat pui la gratar care o fost marinat in sos fff iute de abea imi mai simteam buzele dupa prima imbucatura...deci puiul la gratar si cu frunze de salata alaturi..nu avea ulei nimic numai frunzele de salata...rucola cred ca era..au mers perfect fara nimic pe ele
andani ...cum merge planu sau tot stagnare?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Buna dimineata
Bine ai revenit Sanse . Daca tii faza 1 strict imposibil sa nu ai rezultate. Noi te vom sustine la maxim
Brandu, important e ca nu ai mancat prostii. Deci nu ma voi inghesui la un restaurant portughez
Dar m-as duce la un restaurant japonez care tocmai s-a deschis in Cluj. Arata tare bine din masina...Sa va povestesc o faza haioasa de la prima si singura noatsra iesire la un restaurant japonez( altul decat asta nou). Sarbatoream ceva, eram mai tineri si mai naivi...Deci comandam noi doua meniuri care includeau sushi la aperitiv, o supa, fel principal si desert. Tacamurile erau deja pe masa intr-o cutie. Ne aduce supa si ne apucam sa cautam lingurile in cutie doar ca nu erau decat lingurite( si alea plate de nu mai vazusem asa ceva). Noi fraieri ,am crezut ca asa mananca japonezii si ne-a fost jena sa cerem linguri. Sotul deja disperase si voia sa bea supa direct din bol . Dupa ce ne strange chelnerita masa, si-a cerut scuze ca a uitat sa ne aduca linguri
O zi frumoasa si insorita
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Ia uitati cu ce s-a indeletnicit mama pt micul dejun http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/29083/Dovlecei-in-ulei-de-masline/. Eu am mai pus si un pic de mozzarela. A iesit bunuta mancarea dar tot mai buni sunt zuchinii a la Maya. |
exact acelasi lucru am facut si eu, desi nu stiam reteta. in afara de lamaie, de fapt, asta n-am pus, si nu regret. au iesit f buni, oricum.
Ce tare, faza cu japonezii!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
sanse spune:
Multumesc fetelor
M-am cantarit si cu rusine declar monstruoasa mea greutate de 68kg
Am 1,65m si doresc sa ajung la 59 kg
Va pup si sper sa-mi revin