MONTIGNAC (163) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
brindusik spune:
ninha sa stii ca nu e complicat... imi mai explica chinezoaica de-mi e prietena cum sa ai fac una alta..dar nu iese ca atunci cand face un chinez
puisoaro lasa ca trec astea 3 sapt rapidus si poti lucra dupa la
antonela nu am pus chapionioane eu, asa arata ale mele http://1.bp.blogspot.com/_zBTLUiqFtxk/TRzEwp6dLGI/AAAAAAAADbo/SgW0fZ8SAZ8/s1600/Growing_Chinese_mushrooms_popgive_11.jpg , iar la supa am pus niste ciuperci luate de la supermarketu chinezesc de erau deshidratate , personal mie imi arata a hribi sau opintici da nu ma pricep eu asa bine
taiteii or fost buni dar nu trebuia sa pun mirodenii chinezesti(ca am unele praf si am senzatia ca au si ceva scortisoara sau nucsorar chestii care mie nu-mi plac) dar per total or fost ok
iar supa...am un feeling ca ii mai trebe ceva da nu am nici cea mai mica ideea ce
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Am atins din nou targetul de 52 kg
Brandu, sos de soia sau de stridii? Liber la bebe avem peste cateva luni doar, dar bine ca se poate si atunci
De dimineata am mancat niste wassa cu salata de vinete, telemea si gogosar. De pranz caut o reteta pt somon, iar langa el probabil o garnitura de orez basmati cu ciuperci(faza 2).
O duminica linistita sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
Bravoooo, Puisoruleeeee!!!!! Tot respectul! abia astept sa spun si eu asta!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
puisoaro de soya o fost...personal nu ma dau in vant dupa el...da daca asta pun chinezii am spus hai sa pun si io
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Buna dimineata, frumoaselor! bem o la ibric?
Raportul de azi:'
70,5 kg. 500 de grame minus.
meniul:
MD: fructe, cafea, salata de vinete cu ardei
G : arahide
P : aceeasi supa de pui a la grec
C : dovlecel stropit cu ulei de masline si ierburi aromate si dat la cuptor. sper sa iasa ceva...
Haideti cu raportul ca e luni dimineata! alta saptamana in care stau singura cu monstruletii acasa
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
child spune:
Neatza, vin eu si la un expresso.
Raportul il dau mai tarziu, sau maine, ca deja am mancat si am uitat sa ma cantaresc, dar banuiesc un kg in minus.
Meniul de azi:
- ananas
- sunca monti, sufleu de conopida
- mancare de linte, carne de curcan la gratar
- mozzarella si inca ceva, mai vad eu.
samira33 spune:
neata fetelor
cu e sunca asta monti???o cumparati de undeva,e facutra in casa,sau cum???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
puisorul spune:
Buna
Raportul l-am dat ieri asa ca nu mai insist.
Ninha, bravo, esti pe drumul cel bun. Poate niste usturoi peste dovlecel? Sau cascaval? Sa ai o saptamana usoara
Samira, banuiesc ca se refera la sunca fara zahar sau alte "imbunatatiri".
De pranz am mancat niste wassa cu humus si gogonele murate iar la cina vom avea spanac scazut cu ochiuri.
puisorul spune:
Ia uitati cu ce s-a indeletnicit mama pt micul dejun http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/29083/Dovlecei-in-ulei-de-masline/. Eu am mai pus si un pic de mozzarela. A iesit bunuta mancarea dar tot mai buni sunt zuchinii a la Maya.
Ce mai gatiti azi? Noi mai avem spanac asa ca pas azi la bucatarit.
O zi frumoasa sa aveti
child spune:
Raportul pe saptamana asta: 58 kg.
Meniul de azi:
- un mar, cafea
- omleta cu cascaval, castraveciori murati
- mancare de linte, carne curcan la gratar, cafea deco
- mozzarella, gogosar