Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)
Raspunsuri - Pagina 4
Doloress spune:
IRIS - eu nu prea ii fac separat. Ce mancam noi, ii dam si lui (si i-am dat si pufuleti in tara) Aici e mai simplu, caci gatesc ce vreau eu si sanatos pentru toata lumea (in Romania ma punea mama sa-i dau bors, dar cand vedeam cum pluteste grasimea parca nu-mi venea)
De exemplu dimineata mancam ovaz cu iaurt si fructe, pai se infige si el in mancarea noastra, chiar daca lui ii dau fructe asa simple, pe tava. La amiaza am supa de linte, i-am dat si lui cateva linguri, nu are nimic interzis in ea. Bineinteles, pun sare foarte putina si cine vrea isi adauga. Cel mare mananca multe salate, aici ne cam oprim ca totusi nu poate sa manance inca crud. Dar in rest, incet incet, il includem in meniul casei.
florintunde spune:
hei gagici
Am fost la farmacia magica.va dau listuta immmmediat..am una bubu miorlaita
Angie;deocamdata sunt boier..casa curata,BONA e de treaba...timida ,nu face nik fara sa ma intrebe daca e bine sau nu cum face..
fug la mndra
revin
zumzu spune:
ziki, eu ma mut dintr-o camera in alta...cand face in dormitor stau in sufra si invers si mai trecem si pe la bucatarie cand ii dau de papa lui darius.mie nu prea imi place cand e ziua de curatenie..dar na, mai fac si mutre acum
roxx26 spune:
ZIKI, si eu ma gandeam ca trebuie sa ne decidem cu cadourile, sa avem timp sa ne gandim, sa cautam, sa cumparam, sa ambalam, sa trimitem...ca in decembrie e balamuc in magazine. Eu propun pana la finalul lui octombrie sa definitivam lista. Sa o scrii aici, lasam 2-3 zile, poate mai vrea sa se inscrie cineva sau poate se mai razgandeste cineva..cine stie, apoi facem imparteala. Eu sunt de acord cu tragerea la sorti facuta de Flavia, filmata sau nu. Apoi PM-uri de la ZIKI pt expeditori si destinatari. Apoi PM-uri intre fete, cu adresele. Zic ca dureaza ceva. Sa avem timp in noiembrie sa ne ocupam.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Ziki e cel mai bine sa extraga Flavia.
Andri primele 2-3 zile oricum nu functioneaza nimic. Eu am aplicat 5 zile de apa de mare, ser, aspirator. Dupa 5 zile nicio modificare asa ca am cerut parerea fetelor si am 'bagat in meniu' Colargol dupa aspirator (vezi ca murdareste totul - copil, haine - ca e maro de la iod) iar pentru un somn mai linistit cateva ore noaptea la culcare 1 picatura Vibrocil in fiecare nara. Am mai folosit si Pulmex Baby (unguent de dat pe piept) si Inhalant baby. Oricum, luminita de la capatul tunelului am inceput sa o vad azi, in a 9a zi cand am trecut pe picaturi cu antibiotic. Sanatate multa!
florintunde spune:
WELEDA CREME 30 ML 5 LEI /BUC
-crema zi IRIS
-crema noapte IRIS
-crema noapte WILD ROSE
-crema zi WILD ROSE
-crema zi RODIE
-crema noapte RODIE
---------------------------
-ULEI RODIE 100 ml 9 lei
------------
-Babycreme galbenele 1 leu/buc
------------
-SERUM RODII 2 LEI/BUC
-----------
ULEI MIGDALE 1 LEU/BUC
------
CREME MICI DIFERIOTE;IRIS/WILDEROSE/RODIE/..2 LEI/BUC
daca vrea cineva ..joi merg dupa ele
angieangie spune:
Tunde..data trecuta n-am indraznit sa apelez..dar acum nu ma pot abtine si am sa-ti trimit un mesaj cu ce creme imi doresc si eu..pls.
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
maimutzica10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Ziki e cel mai bine sa extraga Flavia. Andri primele 2-3 zile oricum nu functioneaza nimic. Eu am aplicat 5 zile de apa de mare, ser, aspirator. Dupa 5 zile nicio modificare asa ca am cerut parerea fetelor si am 'bagat in meniu' Colargol dupa aspirator (vezi ca murdareste totul - copil, haine - ca e maro de la iod) iar pentru un somn mai linistit cateva ore noaptea la culcare 1 picatura Vibrocil in fiecare nara. Am mai folosit si Pulmex Baby (unguent de dat pe piept) si Inhalant baby. Oricum, luminita de la capatul tunelului am inceput sa o vad azi, in a 9a zi cand am trecut pe picaturi cu antibiotic. Sanatate multa! Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
Madaaaaaaa, da luminita aia incoace!! Pffff, e grele mamiciile!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink