Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Intr-o carte pe care o am eu acasa, despre dezvoltarea copilului, scrie ca la 12 luni , in general, sunt iesiti 6 dinti: 2 jos si 4 sus. Dar ma intreb eu: daca ies toti astia pana la 9 luni, nu s-ar putea face o pauza pana la un an?? (Nu stiu daca ati inteles ce-am vrut sa zic, da'... )

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dc e sa ma iau dupa ce a citit Anduta, inseaman ca pot sa stau linistita avem 2 jos, 5 sus si inca un colt din al 6-lea..dar..ramane de vazut, daca nu se trezesc si altii sa iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

asta cu dintii nu e o regula.
fiecare copil cu ritmul lui. poate pana la 11 luni sa nu aibe dinti,sau poate avea 8..depinde.

fac capitol si o tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

fragrant, si cine mai e curios... Sunt o vaca. Iata dovada:

Mayane Vaca
(asa mi-a sunat mie... ca la fatza care o are si la ocupatia care o are, ala era numele potrivit)

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

uitat-ti ce am primit p mail

Draga bebelu, ne este dor de tine!

Am observat ca nu te-ai mai logat de mult in contul tau de la Desprecopii.com. Noua ne este dor de tine si am dori prin acest mail sa-ti spunem ce s-a mai intamplat in cadrul comunitatii noastre.

Mergi la inceput