Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)
Raspunsuri - Pagina 13

mirela2 spune:
simo, bate-i mama pe aia mari, da cu fata ce avusi?
off, pup sa ti treaca nervi
angi pupi pt retete
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

angieangie spune:
Mirela..cu mare placere...dai la motanei sa pape..pup nasucul lor
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Andutza_B spune:
Votat tatic de Felix. Votat mamici cu bebelusi purtati (si imi cer iertare daca nu am recunoscut pe toata lumea ). Ma puteti trage de urechi si ma duic sa votez!!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Dedicut spune:
Am votat si eu pe cine am recunoscut, daca mai e cineva sa strige ca sar iar! Si pe piscotel dincolo.
Azi vine mama la mine, numa' bine ca tati e plecat la un team building si eram singurei. Aici ploua si e urat, azi cred ca nu mai iesim afara.
Am incercat si eu ieri reteta cu dovlecei de pe blog, nu i-a placut deloc. Asa ca am facut-o aseara pe cea cu legume la cuptor, pentru a doua oara, asta a fost apreciata. Am salvat si retetele cu dovlecel, o sa le incercam, multumesc Angi.
Alex s-a ars la manuta ca a pus mana pe calorifer . Dragul de el, are o mica rana de vreo 2 zile, l-am dat cu crema de galbenele de la Weleda (multumim Tunde
). Trebuie sa dau cu altceva? Nu il doare.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.

Andutza_B spune:
A, fetelor, am o intrebare: e ok Cutadenul la bebelusi asa mici? Ideea e ca Miruna s-a iritat foooarte rau de la kk des si moale din ultimele zile. Si am dat cu Sudocrem, Petrini , crema de galbenele, dar nu trecea. Era rosie-visiniu, cu pielea oparita si plina de bubulite mici, cu cap. Sefa mi-a zis sa o dau cu Cutaden, i-am cumparat, scria ca pentru copii mai mari de 3 ani. Dar eu am dat-o si a doua zi nu mai avea nimic. I-a trecut foarte repede, dupa ce zile intregi m-am chinuit cu celelalte creme. Oare am facut rau?
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Shines spune:
Eu am dat-o pe Cami pe la 8 luni,cutadenul a fost singurul care a functionat. acu nu stiu daca e recomandat,scrie ca pt copii mai mari,dar mi-a dat dr atunci,eu nu am pus intrebari..si am dat.
am vazut ca se da dupa trei ani...dupa 9 ani :))))) cand am vrut sa il dau pe edi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

mirela2 spune:
ia sa cumpar si eu cutaden din asta ca si Robi e iritat jale, de la atata kk, aseara plangea de jale, ce are copilul de ce plange, cand l am dezbracat sa mi dau palme, l am bagat repede in apa, plangea ca l ustura si dai cu bepanten, dar cred ca o sa l dau si cu cutaden, macar sa i treaca
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

bebelu86 spune:
chiar vroiam sa va intreb cu ce sa dau pt bubite mici si rosii ca niste cosuri coapte la fundulet. nici lanoi nu a trecut cu nimic.
mi-ati luat-o inainte
multam.
presupun ca dc dai de cateva ori, nu e capat delume acu, nu?

bebelu86 spune:
mor de nervi frate
un vecin care nu are ce face, a iesit pe geam si pileste toate cutitele cu masinarie din aia de face un zgomot infernal.
cat de tampitii sa fie unii oameni???
bineinteles ca nati doarme. ca doar la ore din astea ii apuca galagia
Simo ziceai de Edu ca nici in carut nu are stare. noi acu 2 zile am iesit cu carutu ala mare (ala de vara l-am strans ca pe vremea asta nu facea fata) si am zis hai sa nu o mai prindem cu centurile ca e cu fata la noi, o vedem, ea oricum era botoasa ca ne-am permis sa ii punem o gecuta si caciulita subtiri pe ea...asa ca am plecat..bunn..donsoara a stat ce a stat botoasa, nu ne-a bagat in seama, dar analiza probl si punea la cale ceva..se vedea pe moaca ei asta..si ce face mandra mea? a vazut ca spatiu dintre bara de sustinere si scaun e destul de mare, asa ca jap jap s=a prelins printre ele sa se dea jos am ramas masca..
asa ca vrea nu vrea..stransa in centuri de acu, ca nu se mai poate.
dupa ce tot am ridicat-o, ea se dadea sa coboare, s-a enervat, si-a proptit capatana de bara de sustinere si asa a mers pana acasa.