Ce ai facut toata ziua?

Ce ai facut toata ziua? | Autor: NinaR

Link direct la acest mesaj

Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor.
Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul…
Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat.
In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi.

Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm de nedescris – televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum… Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, pe tavan,prin cada si pe manerul de la usa …….

In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par..
Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi.

O intreaba ce s-a intamplat !!??
Ea ii raspunde:

“Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Ei bine… astazi nu am facut nimic!”

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

scarry, dar foarte aproape de un posibil scenariu real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Foarte fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Super tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

dragut tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

foarte simpatic

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Aproximativ real.Am mai aplicat si eu metoda, in vremuri "de razbel" emotional si ideologic!Functioneaza!

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

e tare
bun de tinut minte in caz de nevoie

Ralu, mami de Alex (25.11.2009) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Belea, belea, belea este buna de retinut pentru viitor

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Kiar merita toti barbatii macar o data in viata lor o faza din asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

chiar si in "situatia" asta , tot ai facut ceva : ai "supravegheat" , chiar si din umbra , copii . (spalat , imbracat , dat sa manance ...)

Mergi la inceput