Prichindei nazdravani 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena mariana ca sa numai spun ca seara tot la noi in camera sta la tv si uite asa imi petrec eu ziua si seara,mi-a zis sa ma las de bijuuri k nu fac nimik sa ma apuk de cevas din acre ies bani,mie imi place ce fac si asta voi face va doresc o zi usoara in continuare ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Nu-mi spune de stat la tv ca mi-aduc aminte de socrela cand avea tv-ul stricat
. Dupa ce ca venea la noi in camera mai si butona telecomanda de zor...nimic nu puteam sa vad, parca se lipise de mana ei
.Dc nu-ti da un sfat cu ce anume sa faci ca sa iasa bani
?Omu' tau ce zice
?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Alina, mi-a venit o idee...(adica mai multe
)
. Sunt unele bluzite, fustite si rochite care sunt f. simple si ma gandeam ca ai putea sa le infrumusetezi cu margelute, paiete...Ma gandeam la tricotaje simple pentru copii (seturi caciula fular manusi) simple la care sa adaugi fluturasi, floricele asta pt. fetite, la baietei e mai complicat. Asta in ideea in care o sa ai un stand de prezentare.

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana as incerca si asta dar ea nu suporta ca fac ceva,cred ca ar vrea sa stam sa ne scoata ea ochii ca ea ne intretine nu stiu ce sa spun.
Acum am cazut intr-o depresie deoarece in seara asta tre sa dau 80ron ptr 8 pliculete de Rybomunil
si nu stiu de unde sa mai scot bani,dar asta este mama mi-a zis ca daca comand medicamente sa le si platesc ca doar nu are nevoie de atatea medicamente
sunt fara cuvinte
Gherman_in spune:
Mariana,La multi ani mamei tale!
,multa sanatate,distractie placuta,si asteptam si noi ceva...acolo...un piscot,o alea alea
.Vai de mine,nu de tati,ca acum mi le-a plasat mie pe amandoua
.Cu treburile...Daria a facut azi acasa,dar au prins drag de toiletele alea rosii si mici de la gradi.Plus ca mai e si sapunul...si chiuveta mica,asa ca pt.ele...asa ca...Iarinutei ii vine pisi taman cand intra in gradi
Acum le-am culcat pe amandoua intr-o camera,o sa merg si eu mai tarziu sa dorm(vorba vine)cu ele,ca si acum le pun la olita de 2 ori pe noapte
In seara asta cred ca fac in pat ,au baut foarte mult la culcare.
Gherman_in spune:
Nyny,o barfa,ceva?Sau esti omu din umbra?Iar tragi cu ochiul?
Hai la o
Te astept,numai sa nu fie la crapat de zaua![]()

Gherman_in spune:
Multam Alina,ar trebui sa le priasca,sa ma mai hodin si eu putin,ca de 3 ani si 7 luni sunt pe sistem turbo
Cum sunteti?Delia?
Gherman_in spune:
Noi am luat Bronhovaxon,apoi mi-a recomandat rybomunil,dar nu l-am mai luat.Mi s-a parut prea a la long,si sincera sa fiu m-am cam saturat sa le dau atatea medicamente.Daria ,dintr-o luna de mers la gradi,doar o zi a stat acasa,fata de primul an,cand mergea 4 zile.si 3 saptamani statea acasa.E adevarata vorba ca imunitatea creste odata cu varsta.
Gherman_in spune:
Ma retrag si eu la somnic.Urati-mi noroc,sa nu se trezeasca Daria sa-l caute pe tati,ca-i bai mare.Noapte buna,somnic usor,sapte pureci pe-un picior![]()