Prichindei nazdravani 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Marianamultam de info.
Da' la voi la doftoreasa nu-i cu planificare?...la noi altfel nici nu ne primeste. Acum bine ca ai si aceste analize OK...si
intr-o concluziune...esti tun de sanatoasa pt. urmatorii 100 ani Sa dea DD sa ajungi din ce in ce mai rar prin sali de astept la doctori. Iar despre corcodushica...era si normal sa se plictiseasca mititica
Maiculita...am intrat si eu putin pe prognoza..si brrr...ce friguroase ne asteapta zilele urmatoare...auzi min de -2 grd...sper sa stea virusii cat mai departe de noi!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Cu placere ! Sa speram ca nu o sa fie nevoie de mers pe la medici. Asa sa-mi ajute DD!
Pai cu programare eram . Da' nu se respecta niciodata ora, se intra in ordinea venirii la cabinet si moaca de asistenta nici macar nu se sinchiseste sa verifice biletele cu ora programarii . Cei in varsta au timp liber intotdeauna si vin mai devreme.... Sa nu-mi aduc aminte si de perioada de gravidenie... ca tot la sa cozi ca astea stateam si a incasat o groaza de banuti de pe urma mea...
La temperaturile joase care se prognozeaza sa speram ca si virusii vor ingheta .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Nyny mai pot face exfoliant de fata,dar sa stii ca pretul s-a schimbat daca e da-mi detalii pe PM.
Doinita drum bun si calatorie placuta sper sa iti preiasca statul in bucuresti si sa te mai relaxezi cat de cat.

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o intrebare oi ati dat copiilor vostri "Isoprinosine"mie mi-a dat doctora dar numai tin minte cum se administreaza si vroiam sa stiu daca ati folosit si cum vi se pare.
Vad ca sunt singura in casa

Mergi la inceput

Alina, am intrat si eu putin sa-mi trag sufletul .
Am o zi de 13 de-ti vine sa arunci cu basca-n caini .
Nu-mi iese nimic, bobarnace la greu, toata lumea-i nemultumita si comenteaza offf si-un pantof si-o rochita albastra-mov (n-am gasit alta rima).
Imi pare rau n-am folosit niciodata acel medicament.
Cum stai cu bocanelile?
BTW n-ai incercat sa o dezveti pe Delia de leganatul cu perna ?

Hai ca fug pe campul de lupta !

Mergi la inceput

Mariana am incercat sa o desvat inainte dormea singura la ppranz dar de cand cu bocanelile.Acummai nou a mea mama apropo sa instalat de tot in camera meacik e casa ei si poate sa stea unde vrea puiii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Hallo,sunt si eu p-acia.De luni o duc si pe Iari la gradi,in grupa cu Daria.Sper sa nu mai planga Daria,ca si azi a facut la fel.Iari abia asteapta,azi a dormit doar o ora,apoi a sarit drept in picioare si mi-a zis sa o duc la gradi,ca i-am luat si ei penar,acuarele,etc.Si acum ma trage de mana,nici nu ma lasa sa mai scriu.

Felicitari Mariana pt analize,sanatoasa tuntuturor randunicilor.
De azi sunt singura pana luni,al meu e plecat la izvoarele Prutului...peste hotare.M-a vazut han tatar.Poate o conving pe mama sa mai doarma si ea pe la mine.
No,asta-i treaba Nyny,doar tragi cu ochiul?
Drum bun Doinita,si o vreme cat mai frumoasa(daca-o fi)
Mariana,ti-am zis eu ca-i bai cu calculiciu meu.Al meu a vrut aseara sa mi-l duca la reinstalat,dar nu am vrut,ca ramaneam cuc,si fara voi.Macar cat sa vorbesc cu voi e bun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana am incercat sa o desvat inainte dormea singura la ppranz dar de cand cu bocanelile.Acummai nou a mea mama apropo sa instalat de tot in camera meacik e casa ei si poate sa stea unde vrea puiii mei

http://alinahandmade.blogspot.com/

Omg ! Si omu' tau unde mai incape ? E cazul sa iei o hotarare !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Hallo,sunt si eu p-acia.De luni o duc si pe Iari la gradi,in grupa cu Daria.Sper sa nu mai planga Daria,ca si azi a facut la fel.Iari abia asteapta,azi a dormit doar o ora,apoi a sarit drept in picioare si mi-a zis sa o duc la gradi,ca i-am luat si ei penar,acuarele,etc.Si acum ma trage de mana,nici nu ma lasa sa mai scriu.
Felicitari Mariana pt analize,sanatoasa tuntuturor randunicilor.
De azi sunt singura pana luni,al meu e plecat la izvoarele Prutului...peste hotare.M-a vazut han tatar.Poate o conving pe mama sa mai doarma si ea pe la mine.
No,asta-i treaba Nyny,doar tragi cu ochiul?
Drum bun Doinita,si o vreme cat mai frumoasa(daca-o fi)
Mariana,ti-am zis eu ca-i bai cu calculiciu meu.Al meu a vrut aseara sa mi-l duca la reinstalat,dar nu am vrut,ca ramaneam cuc,si fara voi.Macar cat sa vorbesc cu voi e bun.

tatiana

Bravoooo . Ce mandre o sa mearga ele amandoua la gradi . Da' cu treburile cum faceti... tot acolo? Amandoua ? Vai de tati...
Tun nu sunt ca iau pastile de HTA, daaaa...... am fost f. multumita de rezultate si de cantarul de acolo (am slabit 3 kile). Da' azi cred ca unu' le-am pus la loc , am mancat 3 felii de pizza delicioase yamiiii....
Bine ca n-ai dat calculiciul la doftor .

S-auzim numai de bine !

Mergi la inceput

Doamne, fetelor da io' sunt vraishte la bila . Maine e ziua de nastere a mamei... Trebuie sa-i iau un cadouash, doamne ce era sa uit.... Maine fac cinste !
Am o ora sa ma hotarasc ce sa-i cumpar...
No' ca mie-mi trebuie un reminder cu ciocan...c-asa nu o sa mai uit!

Mergi la inceput

mariana ca sa numai spun ca seara tot la noi in camera sta la tv si uite asa imi petrec eu ziua si seara,mi-a zis sa ma las de bijuuri k nu fac nimik sa ma apuk de cevas din acre ies bani,mie imi place ce fac si asta voi face va doresc o zi usoara in continuare

Mergi la inceput