Prichindei nazdravani 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
alina_satena spune:
Tatiana iti tin pumnii si Delia se plange ca o doare urechea dreapta
nu am scapat bine de una ca dau de alt off Doamne
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la cafelute aromate 

.
Astazi nu e ziua me acea mai buna
, am avut o
cu nana Biancai care-i si colega cu mine la servici. Mie imi place sa mi se spuna totul in fata fara tertipuri si ocolisuri, nu-mi plac oamenii care se ascund dupa deget si cand vrei sa discuti cu ei...o dau cotita. Offf...m-am
rau. Nu am invidiat niciodata pe nimeni ca are mai mult decat mine, am crezut ca-mi sunt prieteni adevarati dar inca o data mi se confirma faptul ca in ziua de azi trebuie sa stai linistit si sa-ti vezi de familia ta
. Ca cica de-aia s-a racit relatia dintre noi si nu-mi mai povesteste nimic de acasa ca sa nu ma faca sa ma simt prost ca eu nu-mi permit si ei da. Auzi ce idiotenie
! Ce sa facem daca nu suntem la nivelul asteptarilor lor
, noi nu ne permitem mese intinse si nu ne place sa dansam din
nu mai spun de drink-uri fara numar.
Hai ca m-am descarcat la voi. Scriu aici ca sa nu incep capitol nou cu
de-astea.
Tatiana, imi pare rau ca ti s-au dat planurile peste cap. Oricum sanatatea e pe primul plan
. Poate nu e cazul de operatie
. Asteptam vesti bune
!
Alina, ce sa spun, cred ca nici nu ai reusit sa-i explici ca e bine pentru linistea familiei sa ai lucruri sfintite in casa. Eu una nici nu i le aratam.
In privinta Deliei, era de asteptat sa o doara urechiusa, racelile repetate duc la afectiunea urechii. Poate ai in casa Otipax, 4 picaturi de 2 ori pe zi, se incalzeste usor flaconul in mana. Sanatate multa
!
Sa aveti o zi buna
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Buna dimineata fetelor!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF DUMITRU!
Nici eu nu pot spune ca am inceput ziua tocmai bine...am trecut pe la dintzar am lasat 80 ron...sper sa ma tina 'lucratura' asta mai mult
...si mi-am verificat contul de BRD unde am - 200 ron...adica tb sa ma 'scobesc' azi de banii astia pt ca-s asigurarea la casa (rata de care uitasem
...fiind anuala...si nu lunara
)...
Acum sper sa ajung si eu pana la Catedrala!
Mariana
urat pt ca se intampla astfel de chestii de la persoane pe care-i consideri 'prieteni' ![]()
Tatiana multa sanatate!
Alina sanatate Deliutei
!