Prichindei nazdravani 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
alina_satena spune:
La doctor pe vremea asta chiar nu am cum sa o duc deoarece ar intoarceo boala,am sunato si mi-a spus sa yi dau rynathiol in continuare si olinth cam atat daca numai face febra,in caz ca mai face febra sa o duc sa o vada
.
Cu al meu"sot"situatia este din ce mai neagra si nu prea vad nici o iesire decat despartirea,sincer cu durere in suflet spun asta chiar daca nu am ce sa fac,sau sa fiu indiferenta cum este si el si cu mine.
Voi daca ati trecut prin asta cum ati rezolvat?Cu discutatul am incercat si nu vrea sub nici o forma sa discute imi spune ca nu are nici un sens deoarece lucrurile vor fi la fel chiar daca discutam
eu numai stiu ce sa cred si cum sa fac sa fie bine macar pentru Delia.
MarianaPop spune:
Alina, mai fa o pauza...daca i le dai unul dupa altul...

Apai bietii copiluti de atatea licori ce-au baut...
Si tusea asta-i pretutindeni...
oriunde te duci intr-un loc public trebuie sa fie macar unul care sa behaie...
mai grav este cand sunt in mijloacele de calatorie in comun
. Da' crestem noi mari si tari
.
Haioasa Teo cu mirul ![]()
.
Aaaa, mi-a ajutat DD si i-am luat incaltari Biancai
. Am fost la cunostinta noastra si ne-a pasuit cu banutii pana joi saptamana asta
. I-am luat o pereche de ghetute inalte pana la glezna, imblanite mov inchis si cismulite tot mov tot cu blanita (de care cu greu am descaltat-o si acolos si acasa
). Ufff...am scapat de o grija. Ii mai cumpar si dresuri groase, groase si un pulovaras la baza gatului si e gata pregatita pentru iarna
.
Ma chinui sa scriu mesajul de la ora 14:00.
Sa nu uit, poftiti la cafeul de dupa pranz
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena La doctor pe vremea asta chiar nu am cum sa o duc deoarece ar intoarceo boala,am sunato si mi-a spus sa yi dau rynathiol in continuare si olinth cam atat daca numai face febra,in caz ca mai face febra sa o duc sa o vada .Cu al meu"sot"situatia este din ce mai neagra si nu prea vad nici o iesire decat despartirea,sincer cu durere in suflet spun asta chiar daca nu am ce sa fac,sau sa fiu indiferenta cum este si el si cu mine. Voi daca ati trecut prin asta cum ati rezolvat?Cu discutatul am incercat si nu vrea sub nici o forma sa discute imi spune ca nu are nici un sens deoarece lucrurile vor fi la fel chiar daca discutam eu numai stiu ce sa cred si cum sa fac sa fie bine macar pentru Delia.http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Propune-i sa va mutati si chiar fa-o, poate totusi schimbati ceva. Iesiti din mediul ala care nu va face bine nici unuia dintre voi
. Daca tot e Delia acasa, poate va duceti voi doua pana la bunica, ce zici
? Hai, capul sus ca o sa fie bine
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
sa poarte Bianca cu mare drag noile incaltari movalii
Teo a primit de la o prietena ieri niste cizmulite rosii...anu trecut le-a purtat Caro...acum Teo...apoi si noi le dam la randul nostru...facem circuitul hainelor in natura![]()
Ce sa-i facem...daca-i nashpa cu banii![]()
Alina
...si eu iti zic la fel ca Mariana...MUTATI-VA...cat mai repede voi trei, mai dati-va o sansa draga mea!
doinita_g spune:
Mariana, sa inteleg ca Bianca are pantaloni pt iarna asta...eu cred ca lui Teo i-au ramas scurti cei de anul trecut...asa ca tb sa caut unii grosuti
...si uite asa ...o tinem lant, iar eu cu omu' ne cautam prin sifoniere lucruri de acu 15 ani
...ca altele noi de unde?
fetitze dragi si virusii sa ocoloeasca printesele noastre!
Aaaa...sa va spun ca Teo si-a pregatit lista pt. Mosu
???
Deja...ma trec fiori
MarianaPop spune:
Doinita, multumim
! Daca am fi avut de la cine mosteni lucrusoare le-am fi purtat cu draga inima. Pentru mine orice ajutor e bine venit, da' n-avem de unde sa-l primim din pacate. Avem blugi grosi din aceea cu dublura si raiati rosii tot cu dublura, avem si fasul toate cumparate anul trecut (au fost un pic mai marisori si le-am facut un tiv discret in interior)...scapam de iarna asta
. Avem si pulovarase dar majoritatea sunt cu inchidere in fata si as mai vrea inca unul cu inchidere pe umar. Sa vedem ce-om gasi pe teren
.
Sa dea DD sa ne ocoleasca monstruletzii!
Bianca vrea de la mosu' o bicicleta roz
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana si eu trebuie sa yi cumpar haine Deliei ca numai are de nikci un fel de nici unele
Ea vrea de la mos un laptop
Gherman_in spune:
,gata,mi-am revenit,cu greu dupa nunta
La cate persoane au fost,460,era si cazul sa dorm doua zile cu mici intreruperi
Si cate pupaturi...
vreo 460 ori 2 la venire,apoi alte 460 ori 2 la plecare..
,am crezut ca mor a doua zi,mai avea putin si ma lua salvarea.Serios.Am luat si atomicele cu noi,dar tine-te frate,ca nu am scapat de ele deloc.Pe la ora 2 noaptea dansam meneito cu Iari in brate.
Si pe la 4 le-am facut vant acasa cu mama,dar cu plansete si tipete
.Dar una peste alta a fost f.frumos,nasu a pazit mireasa,nu au putut sa o fure![]()
pe toate,sa aveti grija de voi.
nyny spune:
Da , 
...
Dragelor, ma multumesc mult de tot ca v-ati gandit la mine

. Suntem bine, sanatosi. Cum va spuneam ultima data.... mai greu cu timpul. E multa alergatura la serv in ultima vreme, cand ajung acasa nu pot deloc sa stau la calc ca ma tabara copiii, iar noaptea pic lata
. Imi pare rau ca nu pot intra mai des dar sunt sigura ca vor veni si vremuri mai bune. Am tot citit de pe tel cand am prins cateva minute libere... mi-e dor de voi, de forum.
Magdalena
citisem la un moment dat ca aveti o perioada urata. Sper ca deja sunteti mai bine. Mai asteptam vesti de la tine.
Alina offf, iar ai necazuri cu familia
. Subscriu la spusele fetelor.. plecati de acolo. O sa va fie greu o perioada, dar e mai bine asa. Iti doresc sa ai putere multa sa treci si peste greutatile astea.

Mariana
sa poarte sanatosa Bianca noile ghetute. Si noi i-am luat Marei saptamana trecuta www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=43&category=0123157100000576&product=1018908" target="_blank"> modelul asta (la fel, super incantata de ele) si asa vrea sa-i mai iau si www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=112&category=0123157100000576&product=1054751" target="_blank"> asa ceva pt nametii de zapada
... nu de alta, dar la anul vor fi tocmai bune pt Dav
.
Doinita
si eu mai economisesc pe partea asta cu imbracamintea. Pastrez tot ce sa poate de la Mara ca sa foloseasca si Dav (sau de multe ori ma orientez inca din magazin daca se poate sa fie model unisex).
Tatiana
bine ai revenit si tu. Da v-ati petrecarit nu gluma. Sa traiasca nasa mare
...
Acestea fiind spuse, ma bucur mult ca am putut sa mai trec si pe la voi. Va multumesc inca o data pt gandurile bune. Va pup pe toate.
Ma duc la
ca sunt rupta de oboseala si maine o iau de la capat.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:

sunt aburinde va astept si pe voi
Nyny jnhe bucuram ca esti bine
Tatiana ma bucur ca v-ati distrat
ptr corcoduse
Nyny legat de cearta si al meu sot ma jigneste fff tare si pe deassupra azi noapte vorba cu o fata pe messenger
intr-un mod nu colegial