Prichindei nazdravani 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
MarianaPop spune:
Alina, stai linistita mami ca nici eu nu sunt fotogenica
!
Doinita, multumesc pentru reteta
! E altfel decat o am eu
. Interesanta si prezentarea piftelutelor, eu in loc de paste i-as pune fasii de ardei gras rosu
. Yamiii...![]()
fug la mandra la cresa!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Sa va las si un www.portalroman.com/teste-psihologice/56-481357-229988.html" target="_blank">test
! Io cica am varsta psihologica 37 de ani 
.
Aveti rabdare pana se incarca
!
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Buna dimieata fetelor
!
Pfui....n-a dat nimeni nici o cafea pana la ora asta
? Ia sa pun repede apa la fiert...gata... poftiti de serviti 

.
trezireaaaaa la apel
!
Io am avut niste lucraturi la prima ora...
. Mai am ceva de terminat si revin
.
Va doresc o zi buna
!
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sunt gata baurinde si va asteapta.Sa aveti o zi usoara ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Eu acum iau parte la un program care ma ajuta sa ma las de fumat
sper sa si reusesc deoarece chiar m-am saturat sa tot fumez sunt niste bani cheltuiti si sanatatea mea se duce pe aba sambeteti
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Eu acum iau parte la un program care ma ajuta sa ma las de fumat sper sa si reusesc deoarece chiar m-am saturat sa tot fumez sunt niste bani cheltuiti si sanatatea mea se duce pe aba sambetetihttp://alinahandmade.blogspot.com/ |
Vointa si succes
! Si inca ceva: ascunde toate scrumierele/brichetele din casa, cand ai tentatia de a fumega fa altceva in timpul acela bea o cafea, un ceai, rontaie ceva, mai butoneaza la comp ca sa-ti treaca senzatia...
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Buna fetelor!
Multumesc pt cafele...iar varsta mea cica e 31 ani...si are dreptate ce scria pe acolo
!
Alina eu m-am lasat de fumat acu multi ani...vreo 7-8 sa tot fie
brusc si dintr-o data
...si la fel si omu' meu![]()
Deci...se poate...si e mult mai bine asa![]()
Bafta iti doresc
!
Din toate planurile mele de ieri sa va spun ce-am reusit sa fac...
-ciorba de perisoare care a iesit delicioasa...adica erau si perisoarele mele mai pufoase ca de obicei
...a servit si la cina piscotica
-putina plimbarica cu Teo...care azi parca era mai bine cu tusea si mucii
...doamne ajuta-ne sa scapam odata!
aseara am facut niste cartofi la cuptor cu tot felul de mirodenii: rozmarin, busuioc, cimbru, oregano...putina sunculita si cascaval...pe care i-am servit cu usturoi cu smantana
Eu sunt o mare mancatoare de usturoi
...si poate si din cauza asta racelile au stat mai departe de mine...si ma oftic cand vad ca Teo nu serveste...
Cam astea am facut noi...ieri, chiftelutele le las pt astazi...cand am parte si de vizita la 'dintzar'![]()
la toata lumea!
doinita_g spune:
Da ce liniste-i la noi in casuta
!
Sunteti ocupate fetelor?
Nyny
, Tatiana
voi nu mai spuneti chiar nimic
...
Iata ca in luna oct Teo a reusit performanta de a merge...doar o zi la gradi![]()
Este de-a dreptul ingrozita sa nu care cumva sa imbatraneasca cineva drag ei...
...
Ieri o intreba pe mama: Buni, nu-i asa ca daca eu cresc, mami nu imbatraneste?...si nici tu, nu-i asa?'![]()

MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Da ce liniste-i la noi in casuta Sunteti ocupate fetelor? Nyny , Tatiana voi nu mai spuneti chiar nimic ...Iata ca in luna oct Teo a reusit performanta de a merge...doar o zi la gradi Este de-a dreptul ingrozita sa nu care cumva sa imbatraneasca cineva drag ei... Ieri o intreba pe mama: Buni, nu-i asa ca daca eu cresc, mami nu imbatraneste?...si nici tu, nu-i asa?' ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Sunt si io pe-aici
, le atrag ca un magnet
. Aseara pentru cina am pregatit oua umplute si am adaugat pe platou sunculita presata, cascaval, ardei gras si le-am aranjat frumusel. Stii ca-mi place sa le bibilesc
? Iar s-a intamplat ceva
? Nu stiu ce asocieri fac, da' astia mici au mai multa "minte" decat aveam noi la varsta lor
. Turturica m-a intrebat intr-o zi "Mami tu il iubesti pe tati
?" Aaaa si mi-a mai spus sa-i cumpar un fratior ca sa aiba si ea cu cine sa se joace
. Hai
fug si reviiiiin...Mariana, mamica de

>>