Prichindei nazdravani 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena si eu prezenta pe aici cu Delia care iar are nasu infundat iar tuseste numai stiu ce sa fac![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Incearca ceai de cimbru - 1 lingurita dupa fiecare masa principala si pulmex la culcare.
Sanatate multa
. Offf... sa treaca mai repede boleshnitzele astea
. Citema ca iar sunt virozele in floare 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
cu cate medicamente iam dat nu vad nici un efect ma bucur macar ca a scapat de bronsita aia nenorocita,imi doresc sa ies din depresia asta groaznica deja sunt in butoi si tre sa fac ceva ca sa scap ca deja numai rezist chiar daca incerc sa ma prefac nu prea imi iese atatea probleme m-au doborat deja dar ma bucur ca sunt sanatoasa si cred ca pot sa ies sper si eu.
diseara ma duc sa imi iau o comanda de materialeptr bijuteriisa mai lucrez cate ceva
am mai lucrat cate ceva dar nu am mai apucat sa le pozez
si vanzarile se misca asa incet incet
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena cu cate medicamente iam dat nu vad nici un efect ma bucur macar ca a scapat de bronsita aia nenorocita,imi doresc sa ies din depresia asta groaznica deja sunt in butoi si tre sa fac ceva ca sa scap ca deja numai rezist chiar daca incerc sa ma prefac nu prea imi iese atatea probleme m-au doborat deja dar ma bucur ca sunt sanatoasa si cred ca pot sa ies sper si eu. diseara ma duc sa imi iau o comanda de materialeptr bijuteriisa mai lucrez cate ceva am mai lucrat cate ceva dar nu am mai apucat sa le pozez ![]() si vanzarile se misca asa incet incet http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, capul sus mami
. DD le oranduieste asa cum doreste EL. Nu dispera, la criza asta acuta pe piata nici vanzarile nu mai sunt ce-au fost
. Daca vrei sa-ti gasesti linistea sufleteasca refugiaza-te in handmade. Ai posibilitatea sa-ti asculti si sa gasesti raspunsuri la propriile tale ganduri. O sa vina si vremuri mai bune, o sa vezi
.Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Poftiti la cafeul de dupa pranz
!
Fetelor, ce mai gatiti ca eu parca nu mai am idei
?
Intrati aici, veti gasi un articol emotionant
. 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
eu as gati o ciorba de vacuta dar mama spune ca ,vita e prea scumpa as mai face o tacana de legume ,o zacusca ceva de genul asta
In legatura cu handmedul mai pozez cate ceva sa vad cer iese
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena eu as gati o ciorba de vacuta dar mama spune ca ,vita e prea scumpa as mai face o tacana de legume ,o zacusca ceva de genul asta In legatura cu handmedul mai pozez cate ceva sa vad cer iese ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Bafta multa
! Daca ai timp nu ai vrea sa pui poze si cu voi pe picasa? Mi-ar face o deosebita placere sa va cunosc
!Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Mariana gand la gand...si eu vroiam sa intreb ce mai bucatariti...ca-s in pana de idei![]()
Cand plec de la serv. iau niste piept de pui...si voi face o ciorbica de perisoare, si-i voi pregati cateva piftelute lui Teo...i le fac la cuptor cred si cu ceva garnitura...iar pt maine felul doi mazare.
I-am facut acu vreo 2 sapt o praji 'turnata' cu mere ...cred ca o voi repeta zilele astea, ca-i place mai mult decat cea cu branza![]()
Iar eu...iar ma gandesc la ...un peste la cuptor![]()
Aseara am facut un pui de tara 'innabusit' cu mamaliguta si mujdei
...si-acuma ma gandesc la el![]()
Cam astea-s gandurile mele...in ale bucatarelelor
...mai tb sa bag si ceva smotru...dar imi place cand vad soare...si cred c-o iau pe Teo la o plimbarica

MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana gand la gand...si eu vroiam sa intreb ce mai bucatariti...ca-s in pana de idei Cand plec de la serv. iau niste piept de pui...si voi face o ciorbica de perisoare, si-i voi pregati cateva piftelute lui Teo...i le fac la cuptor cred si cu ceva garnitura...iar pt maine felul doi mazare. I-am facut acu vreo 2 sapt o praji 'turnata' cu mere ...cred ca o voi repeta zilele astea, ca-i place mai mult decat cea cu branza Iar eu...iar ma gandesc la ...un peste la cuptor Aseara am facut un pui de tara 'innabusit' cu mamaliguta si mujdei ...si-acuma ma gandesc la elCam astea-s gandurile mele...in ale bucatarelelor ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Ca bine zici de peste
. Mai am 3 file-uri de pangasius la conge, o sa-l pregatesc la cuptor in folie de aluminiu
cu garnitura de legume.Aseara am pregatit copanele la cuptor. Pt we ma gandeam la o supa de rosii cu taitei ca n-am mai mancat de mult timp
si sarmalute in foi de varza cu afumatura...salivez deja...
? Plimbarica placuta, vezi ca e soare cu dinti
.
Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Mariana sarmalutele azi le terminam si noi...
am gasit ideea asta pt chiftelute atractive pt Teo...cred ca vom face si noi cateva fetite in seara asta sau maine![]()
http://laurafrunza.com/2010/01/26/chiftelute-de-pui-la-cuptor/
iar...praji cu mere reteta e asta:
http://savalaura.blogspot.com/2010/08/prajitura-turnata-cu-mere.html
eu nu prea ma pricep la praji...dar asta-i chiar simpla si usoara![]()
sper ca se deschide link-ul
alina_satena spune:
O sa pun si eu poze pe picassa doar ca eu poze cu mine nu prea am din pacate:( deoarece sies tare naspa in poze(nu ca in realitate as fi o frumusete)dar na

>>