Prichindei nazdravani 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana, sunt niste magaz de mobila...dar nu cine stie ce! Nu ai gasit un model si sa-l faci la comanda?...nu e mai ieftin asa?...si noi tot la comanda vom face pt. Teo...dar lucram la un prieten si poate nu o fi asa de scump Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Avem schita si tot umblam din usa-n usa poate vom gasi ceva avantajos. Multumesc
, chestia e mai delicata cand e vorba de prieteni
. Si noi avem da' ce folos ca nu ne face rabat
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
magdalena67 spune:
Buna seara!
Stiu ca am lipsit cam mult si probabil o sa o mai fac inca o perioada de timp dar viata mea si a familiei mele s-a intors la 180 grade, si nu prea mai vad luminita de la capatul tunelului. Dupa cum v-am spus am avut un var operat aici in Bucuresti prentru a i se recolta o biopsie.Cand am zis ca am trecut de aceasta, a 2 zi dupa operatia lui, sotul meu a facut in somn un AVC hemoragic. Am stat cu el in spital 12 zile dupa care ne-am externat la cerere, altfel cred ca riscam sa mai faca unul sau sa isi dea peste cap ficatul.Suntem acasa , dar totul merge foarte greu, el inca nu constientizeaza gravitatea bolii, a ramas cu urmari nu poate folosi mana aproape deloc, de mers merge destul de bine, iar cu vorbitul suntem undeva la mijloc. Nu am inceput inca recuperarea deoarece dr. ne-a spus ca de abia dupa 1 luna.
Vineri ne-au adus-o pe cea mica , pentru ca ne era tare dor de ea , si ca sa completam acest tablou de cosmar, noaptea a cazut din pat si si-a fisurat clavicula. Din nou spital, imobilizare pentru 3 saptamani, nu mai poate merge la gradi, maicasa nu poate sta cu ea , si acum avem 2 persoane de ingrijit.Asta ca sa va spun doar ce ne-a afectat cel mai mult, pentru ca din ziua accidentului s-au intamplat mult mai multe, parca suntem intr-un tavalug din care nu ne mai putem opri.
alina_satena spune:
Magdalena imi pare foarte rau ptre ceea ce ti s-a intamplat,multa sanatate tuturor tie putere sa mergimai departe si capu sus ca
intodeauna vom asi oo rezolvare a problemei.
Doamne ajuta ma rog ptr tine si suntem alaturi de tine.
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la 

si 

fierbinti!
Offf....
. Ce vesti triste
.
Magdalena, prietena noastra draga, sunt alaturi de tine
. DD sa va dea putere sa treceti peste cumpana vietii. Drumul e lung, anevoios dar cu credinta in DD lucrurile se vor rezolva pe parcurs. Iti spun asta din experienta pe care am avut-o si o am in continuare cu tatal meu care a suferit si el acum 4 ani un AV. Fii tare si ai incredere ca totul va fi bine pana la urma
. Insanatosire grabnica si Yarinei, sa se intoarca mai repede la gradi
!
Va doresc o zi buna
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Neata,am intrat sa dau un ochi,si sa fur si eu o gurita de cafea.
Magdalena,sanatate multa atat sotului cat si Iarinutei.Ar fi viata pre roz,daca nu ar fi si niste incercari mai mult sau mai putin usoare.Dar cu incredere in cine trebuie le depasim pe toate.
Eu sunt chiauna de cap cu atatea alergari,am dus-o si pe Iarina la gradi,dar se pare ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ.A inceput Daria sa planga,si a speriat-o si pe Iari.A incercat frau sa o duca si la grupa mica,dar Daria i-a simtit lipsa si a facut taraboi,ca unde-i Iarinuta ei,ca ce a patit,ca ea trebuie sa aibe grija de ea.Asa ca a trebuit sa le iau la 12 pe amandoua.Azi a dus-o tati doar pe Daria.Eu am tras o tura pe la vopsitorie,m-am tuns putin,dar mai am de umblat.Va
pe toate.
doinita_g spune:
Buna dimineata! Vreau si eu un strop de cafea!
Magdalena multa sanatate sotului si Iarinutei
refacere cat mai rapida...si bineinteles tie sa-ti dea DD sanatate si sa te intareasca sa treci cu bine peste aceasta grea incercare a vietii
...Doamne, cand aud de astfel de intamplari de fiecare data constientizez...cat de firav poate fi firul asta...
doinita_g spune:
Tatiana...eu nu inteleg te-ai aranjat asa...dis de dimineata?
Pe Iarina cu cine ai lasat-o?...Sa-ti fie de bine noua tunsoare
Nyny
...chiar nu mai treci pe la noi?
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Neata,am intrat sa dau un ochi,si sa fur si eu o gurita de cafea.Magdalena,sanatate multa atat sotului cat si Iarinutei.Ar fi viata pre roz,daca nu ar fi si niste incercari mai mult sau mai putin usoare.Dar cu incredere in cine trebuie le depasim pe toate. Eu sunt chiauna de cap cu atatea alergari,am dus-o si pe Iarina la gradi,dar se pare ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ.A inceput Daria sa planga,si a speriat-o si pe Iari.A incercat frau sa o duca si la grupa mica,dar Daria i-a simtit lipsa si a facut taraboi,ca unde-i Iarinuta ei,ca ce a patit,ca ea trebuie sa aibe grija de ea.Asa ca a trebuit sa le iau la 12 pe amandoua.Azi a dus-o tati doar pe Daria.Eu am tras o tura pe la vopsitorie,m-am tuns putin,dar mai am de umblat.Va pe toate.tatiana |
atomicelor inimoase
! Sa-ti fie de bine "aranjamentul"
. Bafta la "umblaturi"
.Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
si eu prezenta pe aici cu Delia care iar are nasu infundat iar tuseste
numai stiu ce sa fac

>>
unde v-ati ascusn fetelor?