Prichindei nazdravani 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Sper sa rezolv mai repede problema cui doctora sa ma angajez si e3u ca sa plec din casa asta ca deja e mult pre4a mult ptr minesi c opilul meu nu are de ce sa traoiasca intr-un scand continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

!

Doinita, bine ai revenit ! Multumesc pentru urarile adresate mamei ! Teo sa poarte sanatoasa achizitiile . Bun Kiabi asta, pacat ca nu-l avem aproape . Pana pe 30.10 sunt reduceri la pulovere .

Alina, aveti grija de voi. Scene din astea vor mai fi, mi-e tare mila de Delia ca asista la ele. Sa dea DD sa-ti aranjezi toate treburile ca sa pleci de acolo . Putere si rabdare iti doresc !

Nyny, unde esti mami ?

Va las cafeul de dupa pranz !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Alina, ce-ati facut la doctor ?

Sa va mai las una :

Broccoli: Eu arat ca un copacel
Ciuperca: Eu arat ca o umbrela
Marul: Eu arat ca o inima
Banana: Hai sa schimbam subiectul, va rog ....

La noi e gata gata sa inceapa ploaia... si e un frrriig....

Hai ca vad ca-i liniste!

Mergi la inceput

Fetelor eu la 6 am ajuns de la doctor.Pediatra ne-a dat trimitere la policlina Eforie la pediatrie de la pediatrie ne-a spus ca la plamani nu are nimic,dar ea crede otita si ca are polipi si ne-a dat trimitere la orl la orl ne-a spus ca nu are nimic dar sa yi dam in continuare sirop de tuse si picaturi de nasdar in rest suntem ok.

Mergi la inceput

Buna dimineata si cafele la alegere !

Alina, sanatate multa va doresc ! Apai vorba doctoritei care a consultat-o pe Teo...trebuie sa o lasam mai moale cu doctoriile astea, prea multe pentru stomacelele bietilor copiluti . Nu v-a dat Ok-ul pentru gradi ?

Sa aveti o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'neata fetelor!
Brrr...ce frig am indurat!
Mariana multam de cafeluta fierbinte cu lapte...
Alinasanatate Deliutei...deci concluzia e s-o lasam mai moale cu bolesnitzele piticilor nostri
...si Teo e cu toata gama...muci,tuse, nasuc infundat...dar daca-i fara febra zic ca-i ok

Mergi la inceput

Fetelor si eu hopin casuta,Deliei nu iam luat avizul epidemiologic ptr 3 zile nu are rost sa o mai duc k saptamana viitoare are vacanta si nu am de ce sa o chinui,mai ales k mai are putin rosu in gat.
Doinita gata si pachetull-ampusla postaPe mine m-a luat mama de dimineata cu cheful de cearta.am observat ca eu daca am nevoie sa ma ajutre cu ceva tipa si urla si nu ma ajuta dar daca eu nu o ajut urla de ma stie blocul si numai suport sa se profite de mine si de al meu sotca de noi respiram mai mult aer ca eidar in fine incerc sa merg mai departe si sa scap cat mai repde de aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

'neata fetelor!
Brrr...ce frig am indurat!
Mariana multam de cafeluta fierbinte cu lapte...
Alinasanatate Deliutei...deci concluzia e s-o lasam mai moale cu bolesnitzele piticilor nostri
...si Teo e cu toata gama...muci,tuse, nasuc infundat...dar daca-i fara febra zic ca-i ok

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Oricand cu placere ! E frrrig...noroc ca e tati liber dimineata si o duce pe Bibilina cu masina la cresa. Aseara am mai aranjat putin in dressing si i-am pregatit cupilului geaca cu blanita si caciula groasa . De-abia am reusit sa i-o dau jos dp ea...ca i-am probat-o sa vedem daca-i mai vine si anu' asta . N-am reusit sa-i cumpar ghetute si cismulite.... Sper la sfarsitul lunii...sanatosi sa fim.
Teo e acasa sau la gradi ? La noi a mers foarte bine BIOPAROX la 6 ore pentru nas si gat. Sanatate multa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor si eu hopin casuta,Deliei nu iam luat avizul epidemiologic ptr 3 zile nu are rost sa o mai duc k saptamana viitoare are vacanta si nu am de ce sa o chinui,mai ales k mai are putin rosu in gat.
Doinita gata si pachetull-ampusla postaPe mine m-a luat mama de dimineata cu cheful de cearta.am observat ca eu daca am nevoie sa ma ajutre cu ceva tipa si urla si nu ma ajuta dar daca eu nu o ajut urla de ma stie blocul si numai suport sa se profite de mine si de al meu sotca de noi respiram mai mult aer ca eidar in fine incerc sa merg mai departe si sa scap cat mai repde de aici

http://alinahandmade.blogspot.com/

Sa va ajute DD sa va linistiti odata !

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa trec cu bine peste toate si eu tre sa yi cumpar Deliei ghete si caciula groasa si pantaloni grosi dar sa vad ce bani imi cere mama ptr cheltuieli parca vad ca cere vreo 600-700ron

Mergi la inceput