gradinita 67 sector 3
Raspunsuri - Pagina 2
Monnvas spune:
Neata!
Si noi vom merge la gradinita asta, corpul B. Burtocika, copilul tau tot la corpul B este? Am emotii fiindca a fost un an la privat si mi-e teama ca s-a obisnuit cu un anumit tip de comportament din partea educatoarelor...
Aveti idee, incepem pe 10 sau pe 17?
(apoi vine intrebarea: nu cumva ne cunoastem si din parc?)
madutza_bra spune:
N-am mai intrat de mult pe aici.
Legat de desene animate si activitati, anul trecut baietelul meu a avut o educatoare mai tanara si una mai in varsta (care s-a pensionat acum). Dupa amiaza cand era cea in varsta ii gaseam mereu la desene, in schimb cand era cea tanara, faceau mereu diverse activitati: modelau plastilina, colorau, lipeau etc. Cand s-a incalzit afara ii gaseam mereu in curte la joaca.
Monnvas, daca intrati la grupa mijlocie s-ar putea sa "fim" colegi Sunt 2 grupe mijlocii in gradi la corpul B.
Monnvas spune:
Madutza, nu, noi suntem la grupa mica.
Fiu-meu s-a adaptat.
Sunt doua doamne undeva intre 30 si 40 de ani (asa mi se pare), una ceva mai ferma, cealalta mai blegutza. Dupa un an de gradi privata, va dati seama ca simt diferenta - in comportamentul fata de copii (al meu n-a venit caftit sau muscat, dar la sedinta am constatat ca muscatul e o problema generala si fiind o singura educatoare pe tura nu reusesc sa impiedice cu totul micile violente dintre copii; am vazut copii cu ochi vineti, cu urme pe fata - din incidente de la gradi), in comunicarea cu parintii (cand il iau numai daca ajung spre final primesc un raport cu ce-a facut piciul). Dotarile materiale is bune, imi place ca ii scoate in curte - au curte mare -, chiar daca nu fac ceva anume, o activitate dirijata. Al meu mananca, doarme, se vede ca are experienta colectivitatii, iar "defectele" le vad mai mult eu decat el...