Buna dimineata,
Am inceput si noi scoala si ne dorim niste activitati extrascolare la un club aproape de casa.
Acum mergem la clubul "Vis in dungi" care ne place, la Arte decorative si la Germana distractiva, in fiecare sambata. Tot sambata dimineata mergem si la sah, un optional in scoala. Doar ca si eu si piticuta am mai vrea si cate ceva in timpul saptamanii, iar in zona noastra nu mai stiu alt club. Ma gandeam la dans, teatru... stiti unde am putea merge?
Multumesc
Carate daca te intereseaza...
La scoala 144(valea Oltului) se faceau dansuri, insa acum(de un an de zile) e in reparatii capitale.
Dansuri si karate se fac la scoala 59 - Dimitrie Sturza. Dansuri sunt marti si joi 80 lei/ 8 lectii, orele 19-20.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Buna Liviana,
Multumesc pentru info, locatia este foarte buna pentru noi. Ai putea sa imi spui daca se lucreaza "in serii" sau ne putem inscrie oricand?
La Liceul Otodox Sf. Antim Ivireanu (fosta scoala nr. 191- langa Tip-Top) se fac dansuri, karate, baschet, fotbal. E o sala de sport noua si foarte mare.
Nu stiu sa-ti spun vrabiuta, pt ca noi nu frecventam, am vazut doar afisele. Vino pana la scoala intr-o zi si intreaba direct ce te intereseaza.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)