test de sarcina pozitiv sau negativ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Evident ca la medic trebuie sa mearga, u iti spuneam doar ca ai facut o afirmatie gresitasi te-am corectat pt. ca poate induce lumea in eroare.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

multumesc fetelor saptamana viitoare merg la medic.menstra vad ca nu are de gand sa vina,nu stiu ce sa cred.mersi pt raspunsuri tuturor.pupici

Mergi la inceput

fetelor ma doare burta rau,am crampe,am luat un no spa poate trece.mi-e frica sa nu fie sarcina si sa nu am cumva vreun avort spotan.sangerari nu am dar am o usoara secretie putin maronie.m-as duce chiar acum la spital dar nu pot,sunt singura cu baietelul meu,sotul e la servici cred ca i s-a descarcat si telefonul,of ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

nu ai nici o ruda pe aproape?!... sotul la munca nu are telefon?!...sau nu poti sa-i transmiti un mesaj prin altcineva?

Nina, 30s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Danuta, daca e sarcina e fff mica. Deci daca esti pe care de a o pierde, o sa se duca usor. Eu am pierdut acasa o sarcina de 7 saptamani si jumatate. am avut niste dureri de burta, am sangerat ca la ciclu si s-a dus :(.
Ia No Spa si stai linistita, nu prea ai ce sa faci. Macar sper sa scapi de chiuretaj.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

am luat no spa si mi-a mai trecut putin durerea de burta.azi am stat cam mult cu baietelul in brate,poate din cauza asta,nu stiu ce sa cred,maine ma duc direct la spital sa vad despre ce e vorba.multumesc

Mergi la inceput

fetelor tocmai am facut un nou test,alta marca CLEAR BLUE se numeste.rezultatul pozitiv.iupiiiiiiiiiiii.
sper sa fie totul ok,saptamana viitoare ma duc la control,pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

felicitari!... va fi bine

Nina, 31s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

offtopic

adita,Doamne!!!ai 6 copilasi???!!!
ce frumos superb
fiti binecuvantati.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Asta vroiam si eu sa zic. Si sa sugerz moderatorilor/adminilor sa mai faca un emoticon cu 6 ptr. semnatura, ca-s doar 5 smilies la grup. Sa va traiasca si sa fie sanatosi, Adita.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danutza26

la sarcina extrauterina cum iese testul de sarcina? multumesc

La ambele mele sarcini extrauterine testul a iesit clar pozitiv.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput