test de sarcina pozitiv sau negativ?
Raspunsuri - Pagina 3

XIO spune:
Evident ca la medic trebuie sa mearga, u iti spuneam doar ca ai facut o afirmatie gresitasi te-am corectat pt. ca poate induce lumea in eroare.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Danutza26 spune:
multumesc fetelor saptamana viitoare merg la medic.menstra vad ca nu are de gand sa vina,nu stiu ce sa cred.mersi pt raspunsuri tuturor.pupici

Danutza26 spune:
fetelor ma doare burta rau,am crampe,am luat un no spa poate trece.mi-e frica sa nu fie sarcina si sa nu am cumva vreun avort spotan.sangerari nu am dar am o usoara secretie putin maronie.m-as duce chiar acum la spital dar nu pot,sunt singura cu baietelul meu,sotul e la servici cred ca i s-a descarcat si telefonul,of ce ma fac?

nadaflorilor spune:
nu ai nici o ruda pe aproape?!... sotul la munca nu are telefon?!...sau nu poti sa-i transmiti un mesaj prin altcineva?
Nina, 30s+,

mcoca spune:
Danuta, daca e sarcina e fff mica. Deci daca esti pe care de a o pierde, o sa se duca usor. Eu am pierdut acasa o sarcina de 7 saptamani si jumatate. am avut niste dureri de burta, am sangerat ca la ciclu si s-a dus :(.
Ia No Spa si stai linistita, nu prea ai ce sa faci. Macar sper sa scapi de chiuretaj.
Vicky si Printzesone

Danutza26 spune:
am luat no spa si mi-a mai trecut putin durerea de burta.azi am stat cam mult cu baietelul in brate,poate din cauza asta,nu stiu ce sa cred,maine ma duc direct la spital sa vad despre ce e vorba.multumesc

Danutza26 spune:
fetelor tocmai am facut un nou test,alta marca CLEAR BLUE se numeste.rezultatul pozitiv.iupiiiiiiiiiiii.
sper sa fie totul ok,saptamana viitoare ma duc la control,pupici dulci

Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 offtopic adita,Doamne!!!ai 6 copilasi???!!! ce frumos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fiti binecuvantati. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
Asta vroiam si eu sa zic. Si sa sugerz moderatorilor/adminilor sa mai faca un emoticon cu 6 ptr. semnatura, ca-s doar 5 smilies la grup.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella

VICTORIA

Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danutza26 la sarcina extrauterina cum iese testul de sarcina? multumesc |
La ambele mele sarcini extrauterine testul a iesit clar pozitiv.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella

VICTORIA