bine v-am gasit!!

bine v-am gasit!! | Autor: 2liniute

Link direct la acest mesaj

sunt o viitoare mamica, acum 3 zile am mi-au aparut 2 linute la 3 teste de sarcina...si cum pana ajung la dr mai dureaza, m-am gandit sa intru pe net pentru a afla info despre sarcina.. si uite asa am ajuns pe forumul acesta
iar cu ocazia aceasta vreau sa multumesc tuturor mamicilor si viitoarelor mamici care au postat pe site fiindca mi-au fost de mare ajutor in a afla multe lucruri: Va multumesc frumos!!
sunt din bucuresti si sunt noua in tot ce inseamna a fi gravida.. desi am deja 26 de ani, nu am mai fost niciodata insarcinata asa ca ma scuzati daca o sa va necajesc cu intrebari
va doresc sarcina usoara, nastere usoara si multa sanatate voua si bebelusilor!!!!
pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicitari!
Vezi daca s-a creat deja grupul de gravidute care vor naste cam in aceeasi perioada cu tine. Eu am trecut prin doua sarcini+nasteri+copilasii mici etc impreuna cu fetele mele de aici de pe forum. Dupa perioada in care ai aflat ca esti graviduta, probabil tu vei fi in grupul de mai-iunie 2012, ca exact in aceleasi perioade am fost si eu in 2005 si 2008. Sigur iti vei face prietene, vei afla multe informatii si vei avea aici un grup de suport extraordinar. Pregateste-te pentru cea mai frumoasa perioada din viata ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

Saru'mana!! si sa-ti traiasca copilasii!!! si multumesc frumos de intampinare
asa e, o sa nasc prin mai sau iunie, de-abia astept!!!
mi-am facut si programare la dr... dar de-abia saptamana viitoare ma primeste...
off trebuie sa am rabdare...
multa sanatate !!

Mergi la inceput