Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Ana ai incercat sa te mulgi sa vezi cat iese?

Eu dupa ce m-am muls, e adevarat ca am si o pompa naspa primii pasi, am observat ca nu scot mai mult de 750 ml, restul pana la 900 ii dau completare, in general masa de 2 noaptea ca daca-l pun la titi patesc ca tine si ne stricam noaptea amandoi.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

nu stiu daca chiar e relevanta pompa, oricum bb scoate mai bine.
nu mai zic de mine ca reusesc sa scot 60-80ml la o masa (cam la 3h dupa suptul lui alex), cu pompa avent, deci ar trebui sa ii dai LP la fiecare masa. si totusi alex ieri a dormit 4h, doar cu san.
ideea e ca nu toata lumea reuseste sa mulga cu pompa, la dani eu nici macar atat nu reuseam sa il scot (si dani a primit LP la 8 luni prima data).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

fara dar si poate bebe scoate si stimuleaza cel mai bine, insa in cazul meu desi era laptic eduard nu manca mai mult de 70 ml la san si asta cu mari insistente .

Ori ptr ca venea greu oi ptr ca era puturos cert este ca era infometat si matait mereu. Acum desi ma chinui eu mai mult, ma bucur ca mananca macar din bibe.

Ma gandeam ca poate fi si la ei aceiasi problema .

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

N-am incercat sa ma mulg, din mai multe motive:

- am pompa, dar nu o gasesc , si nu mai dau alti bani pe alta

-mi-e ca ma deprim si stresez si mai tare

- Petru chiar trage la san

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

nu stiu daca chiar e relevanta pompa..

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

n-am folosit alte pompe insa fetele care au facut-o spun ca pompa face diferenta si tind sa le dau dreptate ptr ca dimineata pompa nu reuseste sa imi goleasca sanii. Daca apas inca iese laptic iar la pompa zero, sunt convinsa ca o medela de ex ar reusi sa scoata mai mult

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Neata si de la noi iubitele!

Laura, ma uitam acum la pozele 'Mamici din Iasi' si mi s a facut un dor de Iasul ala de acum m as teleporta acolo!! Am gasit acolo o poza cu tine (0362) si cu o mamica pe care cred ca o cunosc din vedere, dar pur si simplu nu mi amintesc de unde o cunosc. Are un baietel imbracat in pantalonasi rosii caramizii si o bluzita albastra. Am vazut ca pozele sunt facute in parcul cu 'Vanatorul' si in spate la hotelul Moldova, langa palat. Ce amintiri frumoase!!! Mai bine nu ma uitam la poze, caci acum sunt bolnava de dor!!! Am cred 3 ani de cand nu am mai fost in Iasi!!!

In dimineata asta, vad ca buburuza mea, asa cum sta ea in leagan da sa se aplece in fata si reuseste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mihahegarty pa mamica o cheama lavinia, daca te ajuta cu ceva. lasa ca ajungi tu in iasi si ne plimbam si noi cu bb-ii din dotare.
pufi vroiam sa spun ca, pt mine, cat scot la pompa (orice pompa) nu e relevant. mai astept si eu o noua pompa sa vad daca face vreo diferenta, chiar sunt curioasa. dupa aceea te anunt .

nu stiu cine il mai intelege pe alex ... eu una nu reusesc.
so, s-a trezit la 8, a papat pe la 9 si un pic, a dormit 1/2 de ora, apoi am iesit afara cu el in marsupiu (ploaua). pe la 11 s-a oprit ploaia si a iesit tanti bona cu el in carut. doarme de la 11 si 10 minute, nu s-a trezit pana acum. si e ora 14.20!!!!!! si el e nemancat de la 9.20, deci are 5h! ieri a facut exact la fel, s-a trezit la 15 si abia atunci a supt. si ieri si azi a terminat plangand masa de dimineata de ziceam ca sigur suge peste vreo 2h iar.
deci ... sunt in ceata.
ieri am reusit sa nuu ii dau LP, aveam muls 110ml in frigider (chiar, voi amestecati laptele muls peste zi??? ca eu asa am facut, sper sa nu gresesc ceva ca sunt noua in treba asta cu laptele la frigi) si seara s-a saturat cu cei mulsi. alaltaieri, totusi, a servi seara 100ml LP ca cel muls i l-am dat la 6.
sper sa reusesc sa o scot la capat asa si sa scoatem LP, desi azi am putina "productie" in frigi.
vom vedea.

pup mamicile, ma duc sa pap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Salutaree dinnou! Pupam toate mamicile si strumfisorii !
Sper sa ne primiti si asa chiulangii cum suntem.
Vad ca vorbiti de alaptare. Eu nu am avut niciodata suficient laptic pt.Andrei... In prima luna si jumatate ii dadeam cam doua mese de LP, acum completarea o constituie titi si nu LP...Laptic de-al meu nu reusesc sa storc cu pompa decat vreo 50 ml la o masa si asta dupa ce beau 1- 1 1/5 l de ceai de lactatie. Poate nu si-a dat drumul lapticul si pt. ca am avut o situatie cam stresanta in familie inca din prima zi dupa revenirea din spital...Dar e adevarat ca nici nu am avut nervii sa-l las pe Andrei sa flamanzeasca... Eh, fac si eu ce pot.Tin cu dintii si trag cat pot si de aceasta canuta de laptic de mama pe care i-l pot da, cat s-o mai putea... Andrei nu prea trage la san, nu tipa, nu face scandal, dar suge vreo 10 minute si apoi adoarme bustean...
Acum am comandat de pe net o solutie naturista pentru laptic (mamma+). Sa vedem cum merge si cu asta...

Mergi la inceput

Ma invata si pe mine cineva sa-mi pun poza la profil?Please...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Pufi , cu siguranta pompa face diferenta. Eu am avut manuala de la chicco zsi nu scotea tot , in spital m-am muls cu avent electrica , o placere, silentioasa, dar cel mai bine scoate medela care o am acum desi imi baraie creierii de imi vine sa o arunc.insa vad clar ca cel mai bine stimuleaza sanul bebe , de putinele ori cat a supt si al meu am vazut , mai bine zis am simtit diferenta. acum mai nou cere sanul cand vrea sa doarma , suge de cateva ori si adoarme, deci daca de hranit nu am fost buna , acu/s buna de suzeta.Deci pt cine are bebe puturos ca al meu si nu vrea sa suga pompa este ideala, eu as fi pierdut laptele de la inceput daca era dupa Gabriel. Cat despre tinutul la frigider,de obicei pun tot ce mulg odata in bibe chiar daca e plin , daca ii ramane arunc, dar s-a intamplat sa si amestec la inceput cand era laptele mai putin si bebe a fost ok.

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

In sfarsit am pus si noi pozici in albumul comun!

Mergi la inceput