Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 18

madybulancea spune:
ahhhh suuuperrrr andra....tare mi-e ca ii voi cumpara,si ca sa inteleaga sotul ii spun de sf mihail... mare nebuna is...

adra_bell spune:
Ai timp, mai cerceteaza, uita-te si la Boba, vezi ce parere-ti face ca e mai ieftin si asteapta sa prinzi vreo reducere. Saptamana asta am vazut reduceri pe mai multe site-uri
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

florina_g spune:
buna mamici, nu am mai intrat demult, sper ca luna asta imi iau si eu laptop.
Ce faceti?mi-e dor de voi!! din pacate nu am timp sa citesc deoarece intru de la cineva, dar sper ca sunteti toate bine cu bebicii frumosi si sanatosi. despre noi... o dam din una in alta, la o luna jumate am fost in spital cu rotavirus, a stat 3 zile la perfuzii, apoi la 2 luni din cauza ca nu a vrut sa suga si am ramas fara lapte de la 2 sapt, m-am operat deoarece ramasese blocat lapte pe un canal si am facut abces suprainfectat, iar acum suntem raciti, am inteles de la roxy barbu ca mai sunt bebei raciti, va urez sanatate si rabdare mamicilor ca o sa fie bine, (ma stiu pe mine ca numai rezist)
va pup mamicilor, abia astept sa intru in fiecare zi si sa vb ca inainte sa nasc
PS: destept ala care a inventat batista bebelusului
Mami fericita de ingeras mic si scump Eduard Constantin

lisssa_ana spune:
ei si noi in randul bolnaviciosilor
dee ieri era f marait, a vrutr numai brate, a mancat mult si seara a vomat saracutul tot tot. noaptea a dormit numai langsa mine, cum incercam sa plec cum incepEa plansul, s-a trezit din ora in ora sa pape...deci sunt cheauna de somn.
Azi dimineata era un pic mai bine asa ca am mers la biserica la bucatarie. m-a sunat C sa vin acasa ca nu mai poate, ca plange si nu poate dormi.
are mucuti si atat...sper sa treaca repede.
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

v_florina spune:
Lissa, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. multa sanatate!
Florina_g, ce de probleme ati avut si voi! Acum ca le=ati depasit, sa va linistiti si sa va intrati in ritm.
Babylicious, cate zile ati luat eurespal si de cand ati terminat tratamentul? Noi terminam maine (7 zile*3 ori/zi), si inca tuseste, ba chiar mai rau azi decat ieri.
Intre 7 si 8 sapt, ce puseu de crestere este? cel de 6 sau cel de 9? S-ar putea sa incepem un puseu. De dupa-amiaza ma solicita la ora. Ba chiar trage de sfarc in stanga si dreapta, sa-l rupa, nu alta! Si se agita la san, da sa planga, se inroseste, trage in sus si jos cu capul... o adevarata lupta!
Mai nasol cu tusea asta si stranuturile care nu mai trec...
Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

lulusor77 spune:
Buna dimineata fetele!
Vad ca sunt eu prima in dimineata asta, asa ca dau eu cafeluta de azi.
N-am mai scris ca n-am mai avut noutati, dar v-am citit regulat.
Anaemi, multumim de grija .
Multa sanatate pt. bebeii si mamicile racite!
Imi pare rau sa citesc de problemele pe care le aveti unele dintre voi cu alaptarea. Mi s-a facut si mie teama ca in curand nu-l va mai satura lapticul meu si m-am decis sa-mi cumpar o pompa sa mai pun rezerve la frigider si sa mai stimulez lactatia. Deocamdata nu ma pot plange, nu am lapte insuficient, dar nici sa-mi ude tricourile nu am.
Am fost luni ca controlul de 2 luni, Eric are 6600 gr si 61 cm. Nu ma mai ingrijorez, am vazut ca mai sunt bebei pe-aici care iau asa in greutate. M-am lamurit si eu ca de la laptele matern nu pot deveni obezi. Adra, eu iti cerusem poze cu Eva de cand era grasunica (apropo, e o scumpica si acum, era si atunci), merci mult!
Si lui Eric ii place mai mult in wrap-ul elastic decat in manduca. Manduca o folosim cand mergem cu masina undeva si nu mai luam caruciorul. Wrap-ul il folosesc in casa ca metoda de adormire/linistire, dar si cand plec cu el la plimbare direct de-acasa. Adevarul e ca si mie imi place sa-l port legat de mine, ma gandesc ca trece repede perioada asta si o sa-mi doresc sa-l simt asa si nu va mai fi posibil.
Am stabilit si noi data botezului (abia acum!). Peste 2 sapt. zburam in tara si-l facem acolo, in Timisoara. A durat mult pana am stabilit data pt. ca s-a hotarat socra-mea mai greu in privinta datei in care pot si ei veni (dar de fapt cred ca i-a fost greu sa accepte ca va avea un nepot ortodox). In fine, dupa ce ne-am hotarat, am reusit intr-o zi sa organizez totul (bilete de avion, hotel, restaurant, pasaport pentru Eric). Facand insa totul de la distanta, am totusi emotii ca nu va iesi totul cum trebuie. Plus ca socrii mei vin pentru prima data in Romania si mi-as dori sa ramana cu o impresie placuta. Ei sunt mai simandicosi ca sa zic asa, deci nu va fi usor.
De saptamana viitoare incep si exercitiile post-natale. Am gasit un curs combinat cu masaj pentru bebei, asa ca il pot lua pe Eric cu mine. Pare un curs fain, unde invatam tehnici de masaj pe care le putem aplica si acasa, si ne ocupam si de noi. Va povestesc mai multe dupa prima sedinta.
Voiam sa scriu mai multe dar am uitat.
Pup toate fetele si bebeii, mai ales bolnaviorii.

Babylicious spune:
Buna dimineata!
Anunt important pt mamicile din Bucuresti, dar nu numai!
Joi ora 13 parcul Tineretului, incercam o intalnire? Se anunta ca ar fi vremea ok, sper sa fie asa!
Pup pe toata lumea!

Babylicious spune:
Florina, tot 7 zile am luat, dar sincer eliza nu tusea f tare....mai mult se ineca cred cu ce ii venea pe gat...nu stiu ce sa zic, cel mai bine oricum vb cu medicul... si sanatate multa!

Laura13 spune:
ce de strumfi bolnaviori , multa sanatate tuturor.
noi ne laudam , ieri s-a intors alex prima data de pe spate pe burtica. azi noapte l-am gasit numai pe burta dormind.
tot ieri a tras prima oara o jucarie de la centrul de joaca, din aceea care vibreaza cand ii dai drumul. pana acum nu a avut puterea necesara sa traga de ea.
de vreo sapt si ceva tine in manuta jucariile, le zdrangane, le linge si apoi le da drumul.
din pacate cu lapticul treaba e la fel, plange la san si nic peste zi nu mai am de unde sa scot nimic dupa ce termina el. asa ca seara ajungem sa ii dam LP, depinde de ce rezerve am in frigi, cam 60-120 ml. cu toate astea acum se trezeste peste noapte f des, papa de 2-3 ori, cam la 3h (ceea ce el nu mai face de la o saptamana ). deci ceva nu e in regula. dar nu imi dau seama daca e burta si nu se poate linisti decat cu san, sau e foamea care face ravagii in stomacel.
am sa ma duc azi sa iau infacol, poate fac ceva cu el, mai ales ca pana acum nu i-am dat nici un siropel de colici, dar acum nu se mai poate. daca adaug la trezirile lui alex(3 la numar, de minim 45 min) si cele 4-5 treziri ale lui dani va dati seama ca suntem VARZA amandoi, nu reusim deloc sa ne revenim.
in iasi e frig rau, alex, cred, ca simte lipsa plimbarilor de cate 4h pe afara si e si un pic mai agitat.
no, or trece vremurile astea si atunci le voi duce lipsa. sau poate ca nu. mamicile

madybulancea spune:
Laura,chiar ma gandeam la tine....eu nu o sa duc lipsa vremurilor astea...in care plange de burta,cand se trezeste noaptea de durere...ma doare spatele de mor de cat il tin in brate... nici in sling nu mai vrea...