Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
Krissy spune:
nu pot sa scriu decat pe fuga, dar am de facut cateva urari. Asadar:
La multi ani ALINA/ALINUFF! Multa sanatate tie si mai ales minunatiei de fetita pe care ti-a dat-o Dumnezeu!
La multi ani sot de Miha! (vad ca suntem de-o varsta)
Felicitari Alinafilip, sa iti traiasca Maria-Sofia! Si bine ai revenit, te mai asteptam cu vesti si povesti! Cum a primit-o baietelul tau mai mare pe fetita?
Bine ai venit Elmira, si sa-ti traiasca flacaul. Ce nume speciale au baieteii tai, ce origine au daca nu te superi? Te asteptam cu drag si pe tine sa te integrezi in grupul nostru de mamici. Te-am si trecut la panou. Alinafilip, am actualizat listuta si cu datele voastre.
Maria2mami, bine ai revenit si tu si te asteptam cu mai multe detalii.
Sa va spun repede si ca am fost si noi cu Philip la vizita de 2 luni si se prezinta super-bine: are 6,5 kg (de la 3,7 kg la nastere) si 59cm. Deci a pus mancaul aproape 3 kg in 2 luni, ceea ce e putin cam mult, e iesit din grafic, dar cum i-am zis si doctorului cam mirat de evolutia lui: ce sa-i fac daca omu' e flamand, sa-l tin la dieta?! Se pare deci ca lapte am destul, si nu ii dau sa manace mai iute de 2-3h (cu exceptia puseelor), dar cand suge, nu se incurca. Sa fie sanatos, ca nu cred ca din lapte de mama o sa ajunga obez. Cat oi mai avea oricum, ca mai am 4 saptamani si incep serviciul...
Va las, fug la datorie, mai revin. Pupici,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
lisssa_ana spune:
Cand aveti vreme sa va uitati:
http://vimeo.com/23964553
tare interesante subiecte, eu le dau drumul si imi fac treaba in casa
bu venit si revenit fetelor
La multi ani Miha, pt sotul tau
adra, pai cum??? nu mai scrii pe blog?
Filip numai dupa mine se uita, ma urmareste oriunde as merge, Ana trage si ea de mine, dar e ok, ma descurc, cred ca chiar mai binje decat cand era mama aici. Nu am bate nimeni la cap cand sa ii dau sa suga cand sa nu ii dau
Eu sunt tot racita, deja am 11 zile, dar ce fac?? medicamente nu pot iau. Ana si ea mai tuseste...sper sa scape Filip. Pana acum e ok.
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
adra_bell spune:
Neatza!
Filipii sunt niste mancai si grasuni, vorba lui Krissy.
LM nu creste obezi si copiii hraniti la san n-au nevoie sa fie pusi la regim, slabesc ei cand e cazul. Ca tot intreba cineva mai demult si am zis ca pun poze. www.flickr.com/photos/31922353@N04/6242361129/in/photostream" target="_blank">Aici e Eva la 6 luni, baita de la botez, o minge de copil, iar www.flickr.com/photos/31922353@N04/6242879560/in/photostream" target="_blank">aici e Eva actuala, acum 2 saptamani. Mie nu mi se pare grasa, bine ca nici slaba nu-i, oricum ea e rotunjoara la fata, are obrajori si mananca bine dintotdeauna. Nu pot spune ca a slabit minune mare cand a luat-o in picioare, a crescut si si-a pierdut grasimea de bebe incet-incet.
Le las pana mai pe seara si apoi le sterg
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
adra_bell spune:
Betty, o sa mai scriu pe blog, dar intr-un ritm mai putin sustinut, in functie de cum imi da voie Filip.
Poti lua paracetamol si cate un nurofen
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
sdcristian spune:
cum imi scazuse mult lptele, am decis sa nu patesc ca la carol, la care nu am stiut ca acel alaptat va fi ultimul, si nu am amintiri legate de el, asa ca m=-am decis sa ma bucur de fiecare alaptat in parte ca si cum ar fi ultimul
in ultimele zile nu stiu de cate ori a supt, la ce interval de timp, nu am tinut cont de nimic. am schimbat pozitia pana am gasit una care sa ii placa acum, ca e mai lungut, si am alaptat. am dat doar 1 biberon dupa masa, pe la 4 cand nu iesea lapte deloc
si am iarasi lapte, nu ca atunci cand era in plus, dar am
si ma uit la puii mei si parca pocnesc d iubire, sa te tot uiti si sa-i mirosi, sa nu-i lasi din ochi de dragi ce iti sunt copiii astia
asa-i de frumos sa ai copii de nu se poate descrie
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
maria2mami spune:
Neata, pup fetele, merg sa fac o cafea, capucino, ceiut....dupa preferinte ....si revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
AlyMih spune:
LA MULTI ANI ALINUFF!!!MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI TU!!mULTA SANATATE SI PRINTESEI TALE!!
pufi79 spune:
Neata fetelor,
Ce ma bucur ca avem vesti de la mamicute pe care le dadusem "disparute" , bine-ati revenit .
Miha sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos sa o puteti creste pe Imi in liniste si armonie .
Alina felicitari pentru fetita frumoasa, asteptam poze pe contul comun.
Elmyra (ce nume frumos), bine-ai venit. Sa-ti traiasca feciorasul care este nascut in aceasi zi cu Eduard al meu .
Florina ma bucur ca si tu si Filip sunteti mai bine .
Maria2Mami chiar am intrebat acum vrei 2 saptamani de tine, bine-ai revenit!
Krissy pupam grasunul de Philip .
Adra ce cabanosi avea Eva , e o dulce sa va traiasca!
SDcristian bucura-te , eu nu mai alaptez deloc de 1 saptamana, ma mulg si tare mi-e dor de vremea cand era la titi . Il pun mereu dar se joaca nu trage.
In alta ordine de idei ieri au venit rusii si Eduard nu vrea lapticul, am tot citit ca se schimba gustul si e posibil sa refuze. Trage 50 ml de foame apoi ma lupt cu restul. Azi dimineata am amestecat cu 20ml LP si l-a papat tot. O fi bine ?? Ma bag acum sa citesc sper sa nu fi facut o boacana, dar altfel nu papa lapticul meu si nu ma indur sa arunc si sa-i dau LP pana trece perioada .
mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi