Lumea mea s-a prabusit!
Raspunsuri - Pagina 3
doly spune:
Voi cu ce va tratati prolactina?Eu am luat tratament 2 luni cu brocroptin si nu m-am simtit tare bine dupa el iar acum am reluat tratamentul si iau dostinex.Haideti sa povestim un pic despre asta.Vreti?
Imi doresc foarte mult un bebitza.Anul acesta ma vad nevoita sa trag linie si sa ma uit putin inspate.A fost unul dezastruos din pct. de vedere al sanatatii.Am avut ghinionul sa dau peste un medic care m-a umplut de medicamente.M-am ingrasat, m-am simtit mai rau ca niciodata, am patit tot felul de chestii, analize, peste analize...si bebe nimik.Insa la un moment dat am lasat armele jos si am zis GATA.Am facut o pauza, mi-am incarcat bateriile si le-am lasat incolo de griji.Am incercat sa ma relaxez, si sa fiu optimista.Si oarecum pot spune ca a mers. Ma simt excelent, am slabit la loc,mi-am schimbat medicul si m-am apucat de tratament increzatoare.Acum iau dostinex si ma rog la Dumnezeu sa fie doar asta problema intarzierii bebeului. Mi-ar place daca si alte fete ne-ar zice cat au luat tratament cu dostinex si cam care au fost rezultatele.Mie mi se spune ca sunt ok in rest, toate analizele sunt ok, doar prolactina trebuie corectata.daca nu merge trebuie sa ma apuc de alte investigatii.Insa ma simt optimista si as vrea sa le insuflu fetelor descurajate increderea mea si speranta ca intr-o zi bebitza ne va alege si pe noi. va pup pe toateDoly
Tia spune:
incearca mastodynon, tratament naturist, 30 de picaturi, de 2 ori pe zi (dimineata si seara), timp de 3 luni. eu il iau de o luna jumatate.
tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele
MarikaStefan spune:
Costi, nu dispera, incearca tot posibilul. Cand aveam 22 de ani trei medici mi-au pus acelasi diagnostic: uter infantil, ovare nedezvoltate, ca niciodata nu voi avea copiii. Vorba sotului: m-a luat fara certificat de garantie. dar exista minuni in lumea aceasta. Au trecut 14 ani si am ramas de doua ori gravida si am doi copii: de 10 ani si respectiv 5 luni. Orice ar fi nu pierde increderea si speranta. Am ramas gravida cu baietelul atunci cand nu mai aveam nici o speranta la 36 de ani. Pentru menopauza nici vorba, este prea devreme.
mai repeta analizele si in alta luna.
Speranta in Dumnezeu nu trebuie sa o pierdem niciodata!!!
sm:)e!!!!
Ellena spune:
Multumim Marica, astfel de mesaje ne umplu sufletele de bucurie si sperante !
Ne dau curajul sa nu abandonam. Sa avem puterea sa ne ridicam si sa o luam de la capat!
Multa sanatate tie si familiei tale !
aquariusrpro spune:
Costi.. daca te ajuta... eu sunt una dintre persoanele careia medicii i-au spus.. "mai vedem.. sanse nu prea sunt" din motive obiective.
Cumva, lucrurile s-au intamplat si am o fata de trei ani si jumatate ( pe 6 decembrie )! Acum imi doresc un baiat .. si sper sa se "intample"! Stiu ca o sa-l cheme Luca!
La speranta nu am renuntat niciodata! ABSOLUT NICIODATA!
Roxana&Ruxandra