Piatra Neamt, Perla Moldovei (91)
Raspunsuri - Pagina 4
Ancutza_Bro spune:
Neata
Daaaaaa, si eu, mai ales eu, eram ca o sticla de pepsi cu un Mentos in ea , si da Alexa, noroc de soti ca ai tai, nu ca al meu, care mi-a stricat pasenta
asa ma agita miorlaiala asta pe care nu o inteleg de simt ca mi se blocheaza creierul si nu aud/vad altceva
va ziceam ieri ca mai trebuie sa ne iasa 2 masele, aseara am vazut ca a mai ramas doar una de iesit, daca o fi fost sau nu si asta motivul miorlaielii nu stiu, dar macar stiu ca mai am un hop si imi iau de'o grija cativa ani
Lora te rog sa-i ceri scuze sotului tau din partea mea, ca l-am rugat sa o duca pe Sabi la bile crezand ca e cel care se ocupa de copii , el se ocupa saracu', de'al lui, da' pana sa ma prind euuuu...
in afara de asta, m-am simtit bine ca am stat de vorba cu voi
hai va pup
Laura25 spune:
'Neata!!
A fost fain si pt noi aseara! Ma bucur mult ca v-am revazut (si cam scapat de datoria cu DVD=ul fata e Ramona).
Acum urc pozele in albumul picassa.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
allexa06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 'Neata!! A fost fain si pt noi aseara! Ma bucur mult ca v-am revazut (si cam scapat de datoria cu DVD=ul fata e Ramona). Acum urc pozele in albumul picassa. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Cred ca te-ai dat pe langa sticlele tale cu visinata , care picassa ? ...ei , lasa ca le-am gasit
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura25 spune:
Ancutza, mi-ai amintit perfect de mine aseara . Privindu-te pe tine mi-am dat seama cum apaream si eu in ochii celorlati acu 2-3 ani . Bianca avea 4-5 ani si inca facea asa. Mergeam la petreceri ale prietenilor/colegilor ei (deci toti ii erau cunoscuti, mergem inlocuri unde mai fusese) si ea era singrua care statea in brate la mine, bocita si speriata, nu se ducea la joaca, plangea la orice muzica data mai tare, orice incercare de atragere a ei intr-un joc organizat. Stiu ca nu e usor pt tine (si eu ma enervam, o certam, imi venea sa plang de ciuda cand vedeam toate mamicile stand relaxate la discutii fara grija copiilor). Pot sa te incurajez ca in timp devine mai bine. Acum e semnificativ mai bine, dar tot sunt situatii in care numai la mine in brate e bine. Ce cred eu e ca iritarea ta, starea de nervi, certatul, Sabina le simte si le percepe ca pe ceva negativ legat si de acel loc, de asemenea evenimente. Posibil sa patesti ca noi, sa se inhibe mai tare, sa isi piarda increderea in ea, sa ii fie frica sa se dezlipeasca de tine. E usor sa te dai cu parerea de pe margine si sa dai sfaturi (pe care evenutal tu, cel cu datul din gura nici macar nu le-ai urmat). Dar eu cred ca ar trebui sa incerci sa iti impui sa fii calma. Sa pleci de acasa cu gandul ca va sta lipita de tine si nu trebuie sa te enerveze asta. Stiu ca ti-ai fi dorit sa stai cu noi la masa, te inteleg perfect. Dar incearca sa iesi cu ea asa de cateva ori si sa stai acolo, sa te joci cu ea si alti copii, sa o incurajezi, sa o ajuti sa capete incredere ca nu i se intampla nimic rau, ca e distrativ sa se joace in astfel de locuri. Usor, usor va fi mai increzatoare si se va dezlipi de tine. Sunt sigura ca peste un an va fi muuult mai bine
Este ca ma pricep la tastat?!
POOOOOZEEEE:
http://community.webshots.com/album/581524990MnMqfe
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allexa06
Cred ca te-ai dat pe langa sticlele tale cu visinata , care picassa ? ...ei , lasa ca le-am gasit http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
Vezi ca esti fata descurcareata? Eu nu am memoria amanuntelor astea. picassa, webshot ... same shit to me
Ancutza_Bro spune:
Laura te pricepi, te pricepi
stii de ce imi este mie atat de greu sa fac fata la situatii de genul asta? pt ca sunt rare, pt ca acasa sau in cercurile noastre de prieteni/copilasi ea se comporta exemplar...de felul ei este un copil tare calm, daca e in apele ei nici nu o simti pe langa tine...de asta cand o apuca bazdacii eu nu stiu cum sa reactionez...ai dreptate si tu, trebuia sa imi impun sa fiu calma, dar uite ca nu mi-a iesit...oricum plecasem de'acasa cu nervi pe sot
legat de perceperea in mod negativ a iesirilor la locurile de joaca, tind sa cred ca nu e asa pt ca o mai duc la Galeria , la Trombi si o las acolo, n-a facut niciodata cum a facut ieri, s-a jucat cu ceilalti copii, ii imita, il tragea pe trombi de coada ...
cred ca toate stim ca nu e chiar placut cand 5-6 mamici sunt cu ochii pe tine pt ca al tau copchil "zghiara" si nu il poti linisti
eu tot sper ca in perioada ce urmeaza , dupa ce o sa poata sa imi spuna ce anume o deranjeaza, sa ne intelegem altfel
oricum, merci pt cele cateva randuri scrise, mi-au prins bine tare, sa stii
allexa06 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Lora te rog sa-i ceri scuze sotului tau din partea mea, ca l-am rugat sa o duca pe Sabi la bile crezand ca e cel care se ocupa de copii , el se ocupa saracu', de'al lui, da' pana sa ma prind euuuu... Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Serios ? Hai ca esti tare...
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro cred ca toate stim ca nu e chiar placut cand 5-6 mamici sunt cu ochii pe tine pt ca al tau copchil "zghiara" si nu il poti linisti Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Sa stii ca nu ar trebui sa iti pese si nu sa te simti aiurea. Pt ca toate mamele au trecut la un moment dat cel putin printr-un moment de asta, cu copilul intors pe dos,plangator. Asta nu inseamna ca tu nu esti o mama buna sau ca e vina ta ca nu se potoleste. Sabina e avut ieri o seara mai proasta. Asta e. Era si racita si cu maseaua explodand in gingie. Nici eu, dita adultul, nu as fi o companie placuta daca m-ar durea ceva sau as fi intoarsa pe dos. Allexa a avut noroc de sot, ca era cu ea si l-a scos pe Stefanutz la plimbare, ca altfel si ea ar fi fost exact in situatia ta. Lora a avut noroc de Eugen ca a venit cu ea si a stat cu Adelina mai tot timpul, altfel era si Lora printre bile uitandu-se cu jind prin plasa la noi cele ce stateam pe scaun. E aiurea cand vrei sa iesi ca sa te relaxezi si tu, ca femeia... si nu poti din cauza de copil agatator ... Dar las' ca acushica creste mare.
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allexa06
Serios ? Hai ca esti tare... http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
Am vazut si eu faza, dar am crezut ca l-a rugat pe el pt ca se stiau, se mai vazusera la intalniri de astea ale noastre.