Bebelusi de septembrie octombrie 2010(78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

De cate ori ma musca il ciupesc si asa ne-am mai "cumintit".
Mie de la 4 luni mi-a fost recomandat sa -l intarc dar eu ma incapatanez sa-i dau in continuare.Medicul m-a pasuit pana la un an, dar....Noi papam doar dimineata, inainte de culcare la pranz si noaptea cat cuprinde. Cand il iau in brate isi baga manuta pana la umar sa caute sursa.

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Dar de ce ti-a spus dr sa il intarci?

-------------------------------------------------
proaspata mamica 16.09.2010

Poze Andrei-Ionut

sunt suspecta de microadenom de prolactina. Mai pe romaneste as putea avea o mica tumoare pe glanda care secreta laptele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Uauuuu!!!!!!!!!!ce super meniu...si zici ca va manca tot ce ai scris tu ??? pai fiimea cea mare manca in 3 zile .
Si ""120 ml supa facuta din cartofi,rosii,ceapa,ardei,telina,conopida,un catel de usturoi, patrunjel radacina,pastarnac, curcan de tara, 3 linguri de ulei de germeni de porumb presat la rece, 2 cartofi,toate fierte pana se zdrobesc cartofii si se face un consome,apoi il strecor."", sincer mi se par prea multe legume si copilul nu va simti gustul clar la nici unul dintre ele .
Acum daca gresesc sa dati cu rosii ca nu ma supar,dar asta e parerea mea.

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ai dreptate,dar e de la nenea dr,ca trebuie muuuuuulte vitamine.si eu ma gandeam la mai putine,dar mi-a spus ca nu,ca trebuie sa fie consistent.
in fine,nu il contrazic.
eu vroiam conopida,cartofi,patrunjel,ceapa, usturoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

pentru anemie foarte bun este sucul de sfecla rosie.
Conopida baloneaza foarte tare.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani, Darius! sa cresti mare si frumos, sanatos si iubit de toti, sa-i aduci numai bucurii la mami tau. Adelina ce mai face Darius? imi este dor de fetisoara lui

astazi dau si eu de baut si o prajitura bunaaa! implinim 10 ani de casatorie. Din pacate nu putem iesi caci piticot este racit, dar ce mai conteaza ca avem ce sabatorii si acasa

Lui T. i-am dat tratament homeopat si a reactionat f. bine, asa ca putem pleca in weekend. "cineva" vrea la calculator....

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

wow,anca,cum adica suspecta?
de ce nu iti face investigatiile?
ai nevoie de ajutor?
contacteaza-ma, te rog.

Mergi la inceput

poate va ajuta

- alimente bogate in histamina: spanac, rosii, varza murata, ficat, salamuri, carne de porc, hering, scrumbie, somon, ton, sardele, branzeturi fermentate si cele cu mucegai;
- alimente care contin substante care elibereaza histamina si tiramina: fragi, capsuni, banana, ananas, avocado, rosii, arahide, porumb, alune, migdale, fructe de mare si crustacee, peste afumat si conservat, branzeturi fermentate, carnati, cubulete de concentrate si extrase de carne;
- alimente care contin cofeina: cafea, ceai, bauturi pe baza de cola si cicolata;
- alimente care contin serotonina: banane, rosii, avocado, ananas;
- alimente care contin acid acetilsalicilic: rosii, dovlecei, castraveti, pepeni galbeni, cirese, citrice, mere, smochine; in calitate de conservant, acidulacetilsalicilic se gaseste in bomboane, in conserve si in bauturi alcoolice.

Aditivi suspecti. Printre aditivi, cel mai des acuzati pentru acest tip de reactie sunt:

- acidul benzoic si benzoatul de sodium (E211) din siropuri, vinuri, conserve de peste, maioneze, sosuri gata preparate, branzeturi;
- anhidrida sulfuroasa si sulfite (E220), continute in vinurile albe, otet de vin, cidru, sucuri de fructe, fructe uscate si tropicale, fructe conservate si zaharisite, marmelada si gemuri, condimente si sucuri fabricate, muraturi in otet, fructe de mare si crustacee;
- nitrati si nitriti, prezenti in calitate de conservanti si aromatizanti in carnurile prelucrate (hot dog, salamuri);
- tartrazina(E102) si eritrosina (E127), coloranti galbeni si rosii, utilizati in produse de cofetarie (bauturi nealcoolice, siropuri, lichioruri, fructe zaharisite, inghetate) si in produse farmaceutice;
- glutamatul monosodic (E621), folosit pentru a da gust preparatelor din industria alimentara, pentru sortimentele de carne conservate si ambulate, precum si in restaurante.

Mergi la inceput

azi ma simt rau.
tin minte ca statem odata ,in pat si sotul se uita la mine mirat(e obisnuit sa fiu activa): ce faci acolo asa concentrata?
i-am raspuns:descarc histamina.

azi pleaca o colega. ne-a adus eclere.deja susoteau,isi daudeau coate,ca in fiecare zi.imi spun ca-s anorexica,ca ele nu ma vad mancand.
cum era toata directia am mancat,ca nu aveam chef sa dau explicatii.
am o durere infernala de cap,de la histamina.
o sa dublez pastilele.
imi lua prea mult sa explic.
si ma trezeam ca stau la juma de metru d emine cand vb cu ele,ca sa nu ia.mi s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Darius de Adelina multa santate, fericire si noroc!
Cami, multi ani fericiti alaturi de sotul tau! multumim pt prajitura
histamina, tu stii cel mai bine cat ai suferit.. ignora te rog rautatile altora..
luy multumim inca o data pt albumul cu bb-ei si pt felicitare... toti sunt superbi
legat de incaltaminte..prefer sa o iau noua ca sa nu-i afecteze mersul...o sa-i iau din acestea, daca nu gasesc altceva mai ieftinut care sa-mi si placa...

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

La multi ani Darius!!! Sa cresti mare, frumos si sanatos!

Cami, multi ani fericiti in continuare!!

Mergi la inceput