Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
mandreeac spune:
Am vazut toate pozele, e superba Sophia si seamana cu sora ta bucatica rupta, nu imi vine sa cred. E minunata, ce sa mai! Tu ai fost o mireasa frumoasa si chiar se vede emotia in ochii tai. SA va fie de bine , sa fiti fericiti chiar pana la adanci batraneti. In ce zona ati facut nunta si botezul? 

Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
AllyLaur spune:
Buna ziua !
Am intrat pe fuga ca pilaful la cuptor si supica lui Edu pe aragaz...deci,trebuie sa ma misc repede
.
Andreea, ma bucur ca ai intrat si ai mai dat semne...te-am strigat saptamanal cred si nici urma de tine. Imi pare rau ca Raresutul a trecut prin mai multe
...multa sanatate va dorim.Am vazut pozele si vreau sa spun ca ai o minune de baietel
.A crescut muuult si este tareee frumos si dulce...ce i s-a deschis culoarea parului. Va pupam scumpa si va mai asteptam pe la noi dar, numai cu vesti bune

!
Ally ,
Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
bb_yasmi spune:
am ajuns de afara!!am inghetatttt ...bbrrrr.... dar mi-am cumparat o merdenea cu telemea si un strudel cu branza si stafide 

culc juniorul si revin sa citesc ce ati mai scris...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
AllyLaur spune:
Lavinia, nu mi se pare ca ar avea ceva la ochisori...sau poate ca erau pozele mai dintr-o parte.Dar, am mai vazut si altele si nu mi se pare absolut nici o ”defectiune”
.Stai linistita scumpa ca ai un baietel sanatos tun si tareeeeeeeeeeeee frumos. Eu tot mai astept poze si cu printesica dar, nu prea ne lasi sa o vedem
.
AzaZ,ce copilasi minunati ai
. Iar juniorul este demential de frumos...s-a schimbat asa mult..are parul mare,cret
.
Delia,ce superba este Dodo
...si ce ochioasa.Este asa dulceeee ,imi vine sa o mananc.
Ally ,
Mami fericita de bebe
AllyLaur spune:
Aaaaaaaaaaaaaaaa, stiam eu ca am uitat ceva
: Lucas, felicitari pt al 7-lea dintisor

! Esti dintosul clubului
!
Ally ,
Mami fericita de bebe
strumphitza spune:
nu avrut deloc sa deschida gurita la mar
deloc deloc... intorcea capul in partea cealalta
si buzitele strans strans de parca nu stiu ce i-as fi dat sau facut
ieri cum de a deschis gura si a luat cat de cat , chit ca i-a curs mult pe la colturi, azi de ce nu mai vrea deloc deloc? 
nu i-o place marul sau s-o fi speriat de lingurita ? de fortat nu am fortat-o deloc... nici ieri si nici azi, azi cand am vazut ca nu vrea, am stat cu lingurita la gurita ei de cateva ori si cand am vazut ca e NU NU am cedat, am spus ca na asta e , nu vrea si mai incercam maine... dar ma intreb, e prea acru marul? sa i-l combin cu morcov poate ii place? nu ii place asa suc sa ii dau cu pulpa? ce sa ii fac ? ia dati-va cu parerea please mamici cu experienta ?! 

ma duc sa ii dau sa suga ca am sanul stanga bomba, acusi explodeaza
si rvin dupa sa mai trancan aiurea 
![]()

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
ailed_dota spune:
eu zic sa incerci cu alt fruct
strumph!
cu para....
si daca-i place ii bagi marul in para asa incat sa nu se simta
a mea papa mar doar daca nu e mult... altfel fie el crud , copt sau la borcanas cumparat nu-l vrea
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Delia,ce superba este Dodo ...si ce ochioasa.Este asa dulceeee ,imi vine sa o mananc.![]() Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)![]() |
si mie

mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
bb_yasmi spune:
miki multa sanatate!
alexina ma bucur ca a inceput micuta sa pape!
strumf, multta dar multa rabdare cu papa piscoatei. e ceva nou si pt ea. daaa de abia asteapta iasmi sa decoram camera ei dar mai ales catelusul...asta este rasa http://www.caini-de-vanzare.ro/catei/Beagle-de-Vanzare-127.html
revin
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
MaryM85 spune:
Buna mamici![left]Strumphi eu nu am dat deloc sucuri la fata am dat direct fructul pasat(am citit intr-o carte ca nu sunt indicate sucurile duc in timp la obezitate ca prin suc se iau doar zaharurile din fruct) acum fiecare face cum crede mai bine pt puiutul iei.
. Ce ai facut la sucevita? Super loc acolo am facut botezul la o pensiune de langa manastire si la ceramica la marginea gasesti cele mai bune oale
.
mami fericita de
Alexandra Mirela(06.04.2011)