Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am vazut toate pozele, e superba Sophia si seamana cu sora ta bucatica rupta, nu imi vine sa cred. E minunata, ce sa mai! Tu ai fost o mireasa frumoasa si chiar se vede emotia in ochii tai. SA va fie de bine , sa fiti fericiti chiar pana la adanci batraneti. In ce zona ati facut nunta si botezul?

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua !

Am intrat pe fuga ca pilaful la cuptor si supica lui Edu pe aragaz...deci,trebuie sa ma misc repede.
Andreea, ma bucur ca ai intrat si ai mai dat semne...te-am strigat saptamanal cred si nici urma de tine. Imi pare rau ca Raresutul a trecut prin mai multe ...multa sanatate va dorim.Am vazut pozele si vreau sa spun ca ai o minune de baietel.A crescut muuult si este tareee frumos si dulce...ce i s-a deschis culoarea parului. Va pupam scumpa si va mai asteptam pe la noi dar, numai cu vesti bune!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns de afara!!am inghetatttt ...bbrrrr.... dar mi-am cumparat o merdenea cu telemea si un strudel cu branza si stafide

culc juniorul si revin sa citesc ce ati mai scris...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Lavinia, nu mi se pare ca ar avea ceva la ochisori...sau poate ca erau pozele mai dintr-o parte.Dar, am mai vazut si altele si nu mi se pare absolut nici o ”defectiune”.Stai linistita scumpa ca ai un baietel sanatos tun si tareeeeeeeeeeeee frumos. Eu tot mai astept poze si cu printesica dar, nu prea ne lasi sa o vedem.
AzaZ,ce copilasi minunati ai. Iar juniorul este demential de frumos...s-a schimbat asa mult..are parul mare,cret.
Delia,ce superba este Dodo...si ce ochioasa.Este asa dulceeee ,imi vine sa o mananc.

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaaaaaaa, stiam eu ca am uitat ceva: Lucas, felicitari pt al 7-lea dintisor! Esti dintosul clubului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

nu avrut deloc sa deschida gurita la mar deloc deloc... intorcea capul in partea cealalta si buzitele strans strans de parca nu stiu ce i-as fi dat sau facut ieri cum de a deschis gura si a luat cat de cat , chit ca i-a curs mult pe la colturi, azi de ce nu mai vrea deloc deloc?

nu i-o place marul sau s-o fi speriat de lingurita ? de fortat nu am fortat-o deloc... nici ieri si nici azi, azi cand am vazut ca nu vrea, am stat cu lingurita la gurita ei de cateva ori si cand am vazut ca e NU NU am cedat, am spus ca na asta e , nu vrea si mai incercam maine... dar ma intreb, e prea acru marul? sa i-l combin cu morcov poate ii place? nu ii place asa suc sa ii dau cu pulpa? ce sa ii fac ? ia dati-va cu parerea please mamici cu experienta ?!

ma duc sa ii dau sa suga ca am sanul stanga bomba, acusi explodeaza si rvin dupa sa mai trancan aiurea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu zic sa incerci cu alt fruct
strumph!
cu para....
si daca-i place ii bagi marul in para asa incat sa nu se simta
a mea papa mar doar daca nu e mult... altfel fie el crud , copt sau la borcanas cumparat nu-l vrea

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur
Delia,ce superba este Dodo...si ce ochioasa.Este asa dulceeee ,imi vine sa o mananc.

si mie

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki multa sanatate!
alexina ma bucur ca a inceput micuta sa pape!
strumf, multta dar multa rabdare cu papa piscoatei. e ceva nou si pt ea. daaa de abia asteapta iasmi sa decoram camera ei dar mai ales catelusul...asta este rasa http://www.caini-de-vanzare.ro/catei/Beagle-de-Vanzare-127.html

revin

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna mamici![left]Strumphi eu nu am dat deloc sucuri la fata am dat direct fructul pasat(am citit intr-o carte ca nu sunt indicate sucurile duc in timp la obezitate ca prin suc se iau doar zaharurile din fruct) acum fiecare face cum crede mai bine pt puiutul iei.. Ce ai facut la sucevita? Super loc acolo am facut botezul la o pensiune de langa manastire si la ceramica la marginea gasesti cele mai bune oale.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput