Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea noi nu avem probleme cu somnul. singurul lucru care il obeserv la el este ca roade nervos si insistent cate ceva tare exact pe locul unde iese. in rest pofta de mancare este aceasi (chiar tot mai mare!!), iar el a fost un somnoros dintotdeauna

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Si Ilincuta roade tot ce prinde, mai rau e ca ma musca de san si ma doare rau. Mai ales sanul drept l-am simtit si azi noapte prin somn ca ma durea.

Waw cati dinti aveti voi

BByasmi eu stiu ca pana la doi ani se retrage strabismul la copii. Si Daria mea a fost coanci cum se zice si si-a revenit dupa un an. O urmaresc frecvent la oculist dar n-are nici o probleme cu ochii.

Am plecat la cumparaturi.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Simo dulce mamica frumoasa. Eu nu am trimis niciun e-mail, cine stie ce virus o fi fost. Ma bucur ca David e bine cu scoala. Fir-ar sa fie de mucisori si noi am avut probleme , de aceea am facut otita si a doua oara. Sper sa apuc sa intru mai des. Da e un voinic si un dulce, o minune de copil, ca doar e al meu, insa si la spital toata lumea l-a laudat si mi=au spus ca e preferatul tuturor. a luat tratamentul fara nicio problema si i-au dat si pe gurita, i-au pus si prin branula, offf mititelul prin cate a trecut.

Felicitari tuturor bebelusilor pentru aparitia dintisorilor, la noi inca niciun semn.

tuturor fara exceptie.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy eu stiu ca e o pb cand fuge ochisorul inspre inafara.... ceea ce nu e cazul

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Andreea, mi-a fost dor de tine

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Cafeluta mai este ? eu am mare nevoie ca de dimineata am crezut ca e weekend si l-am intrebat pe Nick de ce a pus alarma sa sune , ca doar nu se duce la munca ?! rau am ajuns daca eu martea cred ca e sambata, se vede cat de obosita sunt nu ?

De cum am luat-o din pat pe mandra mi-a venit un parfum pe la nas ..pfoaaa cand am desfacut-o ..valeuuu... s-a manjit iar toata nu stiu cum mama naibii, pe spate de data asta , in fata nu prea, dar cred ca grosul era la spate ca am gasit-o in patut pa burta si cand am pus-o cu fata in sus pe paturica absorbanta sa o schimb, atunci s-a intins pe tot spatele am apucat sa ii scot pijamaua si aia nu s-a murdarit dar body ul tot murdar am luat-o de-o aripa si la baie cu noi, i-am scos body ul la baie si i l-am pus la spalat si pe ea in cada la dus a inceput a plange, mai bine spus a marai ca nu stia ea de ce face baie asa dimineata si am spalat-o bine repede si am adus-o si imbracat-o ca ii era foame , a luat sanul asa in prima secunda s-a infipt in el ca uliul in gaini isi tot suge buza de jos si clefaie ca o babuta, cred ca iar dintii sunt de vina ... am sa ii dau niste chamomila daca incepe sa se maraie mai rau dar deocamdata e ok Se joaca la noul ei laptop sta in fundulet si apasa pe taste cu amandoua mainile si se uita pe ecran cum se aprind luminitele si mai invarte si din mouse ul ala si se tot scartaie, ce mai , veselie

Ia sa imi beau eu cafeluta si sa mai citesc din urma ca de citit am citit de pe telefon da nu mai retin nimic, cafeaua unde imi e ?? am nevoieeeeeee

O zi buna va doresc

Revin cand ma trezesc, inca am ochii carpiti nu stiu ce naiba

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata
mandreac ma bucur ca ai mai dat un semn de viata si ca sunteti bine acum..off prin cate ati trcut..
madutza multu de info cu imbracamintea..eu ma gandeam exact pe invers, ca mi-ar fi mai usor cu combinezon ca pot s-o bag direct asa cum e imbracata in casa si doar trag fermoarul..decat s-o chinui s-o imbrac cu salopeta/geaca..dar tinand cont ca am si eu un combinezon de la vlad alb cred ca voi mai lua doar gecuta/pantaloni grosi..cu incaltarile eu cred ca-i iau dar nu de mers, ci de stat in carut daca o vrea sa mearga mai devreme, o s-o faca in casa..oricum imbracati asa gros mare minune sa si reuseasca..

eu am racit rau rau..ma dor toti muschii si capul are 100kg si abia pot sa inghit..si vlad nici nu ne-a lasat sa dormim azinoapte..nu stiu ce-a avut, dar ne-a tinut trezi jumate de noapte
sper sa scape piticii fara gripa asta a mea ca altfel nu stiu cine o avea grija de ei..ca eu nu ma simt in stare, abia daca ma tin pe picioare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

NUUUUUUUUU, am scris un mesaj lung si a apasat Andrei pe ceva si s.a dus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Andreioooo da de cate ori nu te-am strigat si eu la catalog...ohoo... dar ma si gandeam, ce s-o fi intamplat de nu mai intri nici macar noaptea tarziu de pe telefon si cand colo probleme cu Rares, saracutul, trebuie sa fi fost rau tare, mi-e asa mila de ei cand sunt bolnaviori multa sanatate si sa nu mai raciti deloc si tu sa treci mai des pe la noi ca de nu te trec absent nemotivat la catalog Da la intalnire cu noi in Cismigiu nu ai venit ... si eu care ma gandeam ca negresit ai sa vii data viitoare cu siguranta da ?

Lparpala, intravenos imi trebuie si mie azi cafeluta dar nu gasesc branula iti trimit acum toate cele trebuincioase si asteptam sa vedem printesa

yasmi, pai spui ca ai facut chec si poza nu ne arati sa te lauzi ? tu fii tu asta a tau mi se pare asa mare, nu stiu de ce, da parca ar avea pe putin 10-12 luni nu 8 daca are si asa multi dintisori, e precoc nu gluma ... ia sa vezi cand incepe a vorbi si face toate cele o sa ne dai iar pe spate Iasmina ce spune de mutare, cred ca abia asteapta nu ? ii cumperi catelus cand va muttai la casuta ? e promis deja nu ?

Alexina hai cu pozele ca de cand astept sa te vad la Praga si pe balerina printre copaci la mamaie in livada, da ? hurry up

Somleac, asa-mi place sa te citesc dimineata la cafeluta poze noi cu gasca ta cand ne mai arati ?

madutza cum e la gradi ?sau sa nu te mai stresez cu intrebarea asta ? cred ca e la fel de stresanta ca si atunci cand esti gata sa nasti si toata lumea te suna sa te intrebe daca nu ai nascut ? ce mai comparatie am gasit si eu hai cu vestile bune

Simona , ti-am mai spus, imi place livingul tau, faine culori si nu incarcat deloc, asa cu spatiu de joaca si invartit nu de dat fund in fund, cum e la mine am vazut poze noi cu Arsenie si masinutele lui tu trebuie neaparat sa faci si o fata ca la ce baieti frumosi ai, o fetita ar fi deci pe cand? saumai degraba vii cu paru dupa mine

Miki ce mai face Vlad la gradi? ceva un yellow sau vreo noua descoperire? i-au trecut mucii Andrei ?

Happiness vad ca numai la ore mici de dimineata ne scrii, da ce faci nu ai somn, sau la ora aia e trezirea la toata lumea? eu vreau poze noi cu bombonica si cu frati-su` poze de la ziua lui A nu ne-ai mai aratat

Yvyana, cum mai sunteti ? iar de garda sau doarme bine? papa mai bine acum ? hai la o poveste cu noi

Pisuc , tu pe unde esti ? ce mai lucrezi ? eu vreau poze noi si povesti cu Petru si a imi mai spui si mie cum ai inceput tu cu diversificarea sa ma mai inspir si eu ca eu am ramas de caruta si sper sa nu o dau in bara

Nu mai stiu cui mai trebuia sa scriu, eu mereu am in cap pe toata lumea sa scriu sa nu uit si pana termin eu romanul mai uit una alta

Mai trec eu pe aici mai tarziu daca nu ies afara, acum sa ma duc sa ma pregatesc sa ii fac marul, desi mai e pana la 10... dar sa vad daca vrea mandra sa faca un pic de nani secam maraie pe aici si vad ca a ajuns la hainutele de pe pat si le roade , asa se intampla cand mami lasa aiurea hainute aruncate pe pat

Zi buna

_

Mergi la inceput

Ehhh vedeti...dupa cums puneam, am uitat sa spun una alta la mai multe fete batranetile astea ... e grele mama

MaryM am vazut buburuza dulce si ochioasa si are si dintoci si mami e asa tanara sa stii ca am trecut pe langa Radauti cand am fost in Ro , mai exact cand veneam de la Sucevita in drum spre pensiune inapoi ne-am oprit la Marginea si mi-am luat eu o oala de lut sa imi pun sa imi fac lapte acru mi-am adus-o cu mine la Londra in bagajul de mana nu cumva sa o sparg, am avut grija de ea ca de oul de portelan

Vas, eu pozele de deunezi nu le-am vazut, ia mai pune linku odata sa vada si ochiul meu

Miki ..offf tocmai ce intrebam de voi, multa sanatate si sa nu ia si puii de la voi ca ar fi jale

stefy, cred ca esti busy inca de nu dai pe aici, cu neamurile de prin RO si restu familionului asteptam pozici si povesti, sper ca a fost o zi frumoasa si de neuitat

Persi da tu nu mai servesti cafeluta deloc? hai ca vreau pozici noi cu Raducu , e asa simpatic, m-am uitat iar in albumul vostru si imi place de frizura lui de mor dar si buzitele alea carnoase , aoleo... o sa dea pe spate fetele

Ma duc sa se urla piscoata, nu vrea nani... nu stiu ce-i trebuie

_

Mergi la inceput