Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Lavinia,am incercat sa-i dau carnita la borcanel dar nu i-a placut si a scuipat tot...am incecat si a doua oara si idem...nu-i place.Tot jumatate de borcans i-am pus si eu la 120 gr piure. Banuiesc ca depinde de cum ii place si cu ce o combini.Dar, acum s-a marit cantitatea si Lucas papa tot mai mult,deci poti marii si cantitatea de carnita.incearca,vezi cum ii place
.Am gustat si eu si este asa gretoasaaaaa
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AllyLaur spune:
Andreea si Deea, multumim pt comentariile de la poze!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Strumphy traget tot ce prinde, e innebunit dupa telefoane, le-ar manca daca ar putea si dupa telecomenzi, dar nu prea il las cu ele si evident ca tot ce prinde baga in gurita. Incerc sa fiu atenta sa aiba numai jucarii prin preajma sa nu bage si altceva in gurita. Casa de piatra mami, am uitat sa va urez si sa ii fie de bine crestinarea Sophiei.
Azi printul meu a papat primul biscuite din viata lui si tare i-a placut. I-a luat mama de la Plasmon si tocmai ce citisem ca Yasmi ii da lui Lucas carnita sau borcanase banuiesc, nu stiu eu.Sunt tare mandra de el, mesteca asa frumos. Bravo mami, felicitari!
Ma duc sa il culc si fie stau cu el in pat, fie ma apuc sa sortez hainele. Am o lene si vremea asta nu imi place deloc.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Dragele mele
mai rarut (ca-i mai dragut ) - dar incerc sa impac treaba la bucatarie pentru Petru (de cand mancam 2 mese pe zi mai mult acolo imi petrec dimineata
) cu faptul ca am de lucru si vreau sa inaintez...
Dar ca sa va mai povestesc despre noi:
- Petru sta in fundic din ce in ce mai bine, si fara sustinere , o sa pun si niste poze noi sa va arat. Cel mai tare-l motiveaza ptr asta mingea magica!
- incerc sa-l scot afara imbracat bine (cam ca Lavi) si in zilele astea, dar azi cand sa iesim din bloc - ploua... asa ca ne-am intors frumusel si l-am culcat in casa
- cu diversificarea merge minunat, nu s-a dezis de faptul ca toata lumea prezicea ca e mancacios ... Am ajuns la 100 g piure de morcov cu pastarnac (azi am pus si dovlecel si ulei de rapita cu porumb special ptr bebei) - asta e masa de la 14 (azi va fi mai tarziu ca doarme
), si respectiv 80 g piure de mar cu para (mere dulci sunt ffff greu de gasit, dar de cand e si cu para ii place mai mult) - asta e gustarea de la 10.30-11.
Strumphi, hai sa-ti zic cum e la noi daca tie de folos. Aplic regula celor 3 zile (adica nu adaug ceva nou decat la 3 zile o data, ceea ce te ajuta sa identifici daca e cazul alimentul la care ar fi alergic). Eu n-am dat deloc suc, am auzit ca n-are rost, ca umple burtica degeaba, ca e si acid ala de mar... Direct piure. Am fost sfatuita sa incep cu legumele ca daca prinde gust de dulce de la fructe s-ar putea sa nu mai vrea legume... Asa ca am inceput cu morcov fiert si blenduit, cam 5 lingurite prima data. Am ajuns intr-o saptamana la 100 g si papa cu multa pofta. Ii dau cu el si fierul. dupa 3 zile am introdus si pastarnac, i-a placut si mai mult. De azi am bagat dovlecel si ulei. De sambata am inceput cu marul la masa de 10.30; n-am reusit in tot orasul sa gasesc mere dulci, asa ca am decis sa le dau un clocot ca sa se mai indulceasca, apoi le blenduiesc. Se mai stramba el ca-s acre dar a papat. A, si mie mi s-a parut important sa incep cu un piure mai subtire asa, cam ca un lapte batut sa zicem, acum deja e mai gros. Saptamana viitoare bag carnita, fasole verde...; la fructe vreau sa introduc avocado, banana, pepene galben... E genial pentru idei site-ul http:// wholesomebabyfood. momtastic.com (am lasat spatii sa nu zica reclama)
Doctorul tau ce a zis ieri?
O sa pun si poze noi!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Strumpitz,aseara erau 14 grade si crede-ma ca imi inghetasera toate cele.Trebuie sa trecem serios la haine ceva mai groase ca nu mai tine.Duracell, pai mai devreme era in patut si a tras atat de tare de caruselul ala de am zis ca l-a rupt...l-am scos,demontat si pus in cutie ca nu mai are viatza lunga daca sta langa el.Acum este langa mine in piciore,sprijinit de perete,tot da cu capul
si apoi e uita la mine si rade. Au dreptate fetele,incearca sa combini marul cu un alt fruc sau parerea mea treci la fructul urmator...caisa,piersica si sigur treptat o sa accepte.Important este sa de.a de gust ca apooi sa vezi ce te certi cu ea ca ar mai papa si tu nu mai ai .
pisucmic spune:
Dragele mele
unde gasiti voi biscutii astia Plasmon??? Andreea, tu de unde i-ai luat? Eu in Carrefour, Sensiblu, Helpnet, Centrofarm si Mega n-am gasit urma de biscuiti fara gluten...
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
oooofffffffffffff o ora acusi de cand incerc sa pun piscoata la nani, numa nu vroia, se sucea, se rasucea, se chicotea... a venit sa butoneze ea la laptopul meu... am pus-o in fund sa se joace cu ale ei, a inceput a casca si se freca la ochisori, am pus-o ira la somn, nimic, a inceput a rade si chicoti
si iar casca si se freca la ochi si iar nu voia sa doarma , scuipa suzeta cat colo... si hop iar se invartea sa vina sa ma traga pe mine de izmene
asa ne-am luptat vreo ora , nu am ajuns sa mananc nimic... acum ma duc ca a adormit, nu stiu cat o sa o tina, sper macar juma de ora...
ea s-a invatat sa o scot zilnic afara, dupa papa de la 10 numa pe afara stam pana seara pe la 6-7 si doarme in carut la aer si ii place, mai vede lumea, mai admira copacii in parc , mai zambeste la oameni pe strada, asculta traficul ...de astea, ehh si in casa s-a plictisit maxim, ca eu azi dupa 10 nu am mai scos-o ca mi-am facut manichiura si pedichiura si ea s-a plictisit ingrozitor
dupa ce se trezeste ii dau sa suga si o impachetez si iesim, chit ca e un vant nebun si rece tare afara, dar ce sa ii fac ? decat sa stau in casa sa imi puna parul pe moatze, mai bine mai plimba si mami fundu` si piscoata e happy
apropo de fund, sa ma laud si eu intru in blugii de dinainte de sarcina, da in toti, nu numa in perechea aia care imi era larga
si geaca de toamna, una faina de imi placea mie de numa da nu puteam sa o mai port ca nu incapeam nici pe jumate, inca e putin stramta pe bust ca astea ale mele
inca-s mari ca de milka
, da sanatosi sa fim ca scapam noi si de laptarie si o intra si geaca perfect
iuhuuuu..alaltaieri saream intr-un picior in fata oglinzii
nu stiu cum se face da de cand am venit din Ro bag in mine ca-n spitalu` de urgenta si am slabit un kil jumate aproape ?
sa nu va mai spun ca am descoperit un magazin a unor moldoveni de peste prut pe strada mare dupa coltu` casei si de vreo saptamana rontai mereu la eugenii
zici ca m-am stricat la cap, mereu ma duc la magazin sa mai gasesc de cumparat ceva si mai bag vreo 10 eugenii in cos
ieri am fost sa mai cumpar cate una alta si ma intreba tanti la casierie, da eugenii azi nu doriti ?
i-am spus ca daca tine la silueta mea sa nu ma mai tenteze
da in sacosa aveam 2 borcane cu dulceata de cirese negre amare si dulceata de trandafir nu ?
are de toate moldoveanu asta, ce bine imi pare ca l-am gasit, da vorba aia, cine-a pus magazinu` n durumu` meu ca de acum am ce ma duce zilnic
am gasit de cumparat si sana si telemea si varza murata si tot ce vrei si ce nu vrei
i-am facut lui Nick in weekend mamaliga cu carnaciori si scrob cu ceapa prajita si branza de oi, a mancat de s-a lins pe degete
intentionez zilele astea sa ii fac niste cartofi taranesti cu jumari si branza de oi sarata cu mamaliga
hai ca deja imi ploua in guraaaaa
ma duc sa dau atacul la frigider ca de cand tot vorbesc de mancare mi s-a facut gaura si mai mare in stomac
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi sunt socata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui miki1979 neata ![]() ![]() mandreac ma bucur ca ai mai dat un semn de viata si ca sunteti bine acum..off prin cate ati trcut.. ![]() ![]() madutza multu de info cu imbracamintea..eu ma gandeam exact pe invers, ca mi-ar fi mai usor cu combinezon ca pot s-o bag direct asa cum e imbracata in casa si doar trag fermoarul..decat s-o chinui s-o imbrac cu salopeta/geaca..dar tinand cont ca am si eu un combinezon de la vlad alb cred ca voi mai lua doar gecuta/pantaloni grosi..cu incaltarile eu cred ca-i iau dar nu de mers, ci de stat in carut ![]() eu am racit rau rau..ma dor toti muschii si capul are 100kg ![]() ![]() ![]() sper sa scape piticii fara gripa asta a mea ca altfel nu stiu cine o avea grija de ei..ca eu nu ma simt in stare, abia daca ma tin pe picioare.. mami de 2 prichindei |
miki,
![](pupic.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui mandreeac [ Madutza cat au costat pre-walkers de la c&a? Cum fac sa ii iau si eu masura lui Rares, ii pun centimentrul pe talpa? Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
daca pe mine ma intrebi..nu am luat nimic de la c&a...am luat de la Decathlon..si am luat-o pe Cata cu mine la proba
![](icon_smile_big.gif)