Fiv la Sibiu(34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sialin spune:

salutare ,

Da ? au fost analizate ? oare toate ?, adica pt.toate clinicile ?

Al meu a fost depus la Brasov .

Multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

dosarele se analizeaza pt toate clinicile odata

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Multumesc din suflet , dar tot nu am putere sa sun la clinica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

sialin mai astepata,cu siguranta te vor suna ei...ei isi pregatesc liste cu toti si ii suna in ordine pe toti sa ii anunte,muuulte bafta iti doresc

uratica suntem alaturi de tine !!! sigur totul va fii bine si puiul tau o sa-ti umple viata si sufletul de bucurie,multa sanatate pt tine,bebe si toata familia

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput

Mi-am facut curaj si am sunat la clinica dar mi-au spus ca ei nu stiu nimic asa ca .............. astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Uratica, Sa dea D-zeu sa fiti bine amandoi
Fetelor care sunteti in asteptarea dosarelor, va tin pumnii , rabdare, mai aveti putin pana sa va vedeti dosarele aprobate.Apoi urmeaza partea cea mai grea.
Lorelei, da, eu urmez sa-mi fac saptamana viitoare diphereline-ul, mi-e cam frica de efecte secundare, am citit ca da dureri de cap si de articulatii. Tu cum esti?
Maria, Eva si celelalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor, uratica a facut injectia de maturare a plamanilor,este hranita doar cu glucoza pentru ca poate sa nasca in orice moment si sa nu fie cu burta plina.
bebelina are 3kg iar mami are contractii puternice.
dr. vrea s-o mai tina cat se poate.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Uratica -sa dea DD sa fie bine.sunt alaturi de tine.
Eu zic ca o sa fie bine,are 3 kg,sapt 35 nu este chiar rau si injectiile pentru plamani sunt f necesare.Eu am facut preventiv ,saptamanal parca din 32 sau 33,nu mai stiu.
E greu ,e f greu dar trebuie sa treci si peste asta.te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

Buna seara fetelor
Astazi am fost la o eco, mi s-a dat o reteta care nu am inteles exact cum se procedeaza: respectiv asta seara gonal, maine la ora 13 pregnil, iar vineri voi face inseminarea, dupa care mi-a spus sa iau utrogestan, vaginal, dar nu am inteles exact cat si cum. Am plecat cam in ceata asa.....dl dr. avea treaba, cred ca vreo 4 embriotransferuri...si restul monitorizarilor....
Uratica, sunt alaturi de tine, Dumnezeu te va ajuta, ai sa vezi!
printe, imi pare rau , data viitoare va fi sigur ceva special, ne-am intalnit cumva la sibiu, luni, la usa? am stat cumva de vb?..
Si cu tine laura, m-am intalnit? la usa.....

Sper sa fie cu noroc de data aceasta, eu fiind pacienta dr.I, am facut monitorizarile cu dr.C, iar inseminarea o voi face cu dr.M.

Felicitari celor cu reusite, va urmam si noi, restul, imediat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

ANCA_ALIN, nu ne-am intalnit ca eu nu am fost la sibiu din mai. Sper sa merg luna asta .
Sau te referi ca m-ai vazut la o alta usa ?:)

Mergi la inceput