Fiv la Sibiu(34)
Raspunsuri - Pagina 21
roxa-m spune:
Eva, felicitari
Cunosc in mare povestea ta, stiu prin cate ai trecut. Ai vazut ca Doamne Doamne e de partea noastra? Stie el mai bine cand e momentul pentru fiecare. Parca cu dr Mutuliga ai facut, nu? Acuma sa ai grija de bebei, caci sigur sunt 2.
Iti doresc sa ai 9 luni usoare si 2 bebei frumosi si sanatosi
Te urmez si eu, tot la Sibiu, saptamana viitoare voi avea punctia si ET.
maria81 spune:
eva felicitari
roxa-m ai facut vreo ecogarfie pana acum ? cum stai?
aristicule am recoltat joi, inca nu am rezultatele, am vb si la sibiu si a ramas sa sun in prima zi a urmatorului CM ca sa ma vada dl dr. si satbilim si schema tot atunci
la mine se tot amana acest fivsigur e de bine
in principiu de sarbatori ma injectez si sparg gheata in ianuarie
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
maria81 spune:
laura tu ce planuri de viitor ai? cum te simti dupa laparoscopie?
maria81 spune:
aristica sa te uiti la semnatura mea ca m-am mai imbogatit si eu cu niste mutatii mai nasoale ca sa fie mai palpitant
roxa-m spune:
Maria , tocmai m-am intors de la eco. Am facut 3 eco pana acum, urmeaza injectia de declansare si apoi miercuri punctia. M-a chemat cam la 2 sau 3 zile pt eco. La prima eco mi-a zis ca am in jur de 14 foliculi, apoi nu mi-a mai zis nimic legat de numar, mi-a zis doar ca totul arata f. bine. Am facut 12 zile de stimulare cu gonal de 225 UI. Sunt ca un babon , dar mai rezist putin. Sper ca totul va fi bine pana la urma.
Ti-am vazut semnatura . Aceste mutatii le-ai descoperit recent?
Iti tin pumnii stransi sa-ti iasa bine analizele si sa incepi si tu luna viitoare.
Fetele
laura_Rts spune:
Maria eu sunt ok dupa laparo, pe 8 noiembrie mi-a venit prima menstra. Astept vreo doua luni sa vad daca se prinde ceva daca nu merg sa fac un test postcoital poate si o inseminare.
Imi pare rau pt mutatii, vad ca sunt si homozigote:(. Eu nici nu mi-am facut analize de trombofilie, cine stie ce mai descopar si acolo!
Va pup pe toate!
maria81 spune:
roxa-m ma bucur esti bine.Doamne ajuta sa fie cu ochi.
laura Doamne ajuta sa ramai natural
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota si Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota le-am descoperit saptamana trecuta. Aveam decat MTHFR si d-na dr. avram mi-a recomandat sa mai fac niste mutatii si am avut o surpriza neplacuta. Asta e macar stiu cu ce plec la drum.
aristica spune:
mariaaa esti cu una homo...si-i PAI! Parca ai avut doar 0,4 clexane, nu? Vezi ca la mine, cand am inceput progesteronul injectabil, am fost la fundeni si-am recoltat antifxa-ul si s-a dus sotul a doua zi dupa rezultat. Rezultatul imi arata ca doza de 0,4 devenise insuficienta si-am trecut pe 0,6. Mare atentie, sa nu ai doza prea mica
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
da stiu ca stau f prost ...................vreau sa merg la d-na dr. Avram sa vad ce doza imi recomanda sa fac
dar tu de ce ai facut si projesteron injectabil? am inteles ca s-ar gasi si in Italia, stii cumva daca trebuie reteta? ca am o prietena in Italia
apropo te-am visat azi noapte......si acum am vazut ca o puneti de o intalneala