divort dureros dupa o luna de casnicie....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Andacos, presupun ca nu te-ar ajuta sa stii ca mai sunt cazuri de genul asta.
Eu am chiar o prietena in (aproape) aceeasi situatie. Minus faptul ca nu s-a dus in Anglia la un fost prieten ci la Slobozia la mama.
Dar sunt bani bagati in case care nu-i apartin, copil impreuna, fara buletin de Bucuresti si nici macar nu i-l face pentru ca nu sunt casatoriti.Oooo, si inca ceva, el si-a trecut proprietatile pe numele surorii lui, ca sa fie sigur ca nu-i raman nici copilului!!!

Deci, probabil, ca tiparul e ok pentru mai multa lume.

Iar ajutorul dat "fostilor" cred ca tine de un nivel de civilizatie sau de mentalitate la care majoritatea oamenilor nu rezoneaza.
Si eu mi-am ajutat fostul sot cand si cu ce am putut, el la fel cand am avut nevoie.
Daca ne-am despartit din constentizarea faptului ca suntem incompatibili ca soti, nu ca oameni, nu vad de ce sa nu ne ajutam daca avem o nevoie.
Adica eu ajut o gramada de necunoscuti, de ce i-as intoarce spatele unui om cu care am fost prietena (daca nu pun la socoteala si casatoria) 4 ani?

Astea sunt chiar divagatii de la subiect..
Asa cum bine a spus Marius, trebuie sa vedem cum cputem ajuta, cine stie ce prevede legea in aceste privinte, etc.
Chiar cred ca in momentul asta nu e in avantajul Ioaneippp sa divorteze. Abia acum are drepturi!
Si cred ca numai un avocat bun ar trebui sa fie consultat.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanappp spune:

arius multumesc...
Am discutat deja cu avocatul familiei mele dar foarte scurt pentru ca era plecat. ma voi intalni astazi seara cu el

sunt 2 copii...mai am un baiat de 9 ani dintr-o casatorie. tatal fiului meu este un barbat minunat, suntem prieteni si ii asigura fiului lui atentia si tot ce are el nevoie dar intr-un mod destul de limitat pentru ca si el are propria familie de ingrijit. oricum este un tata bun, un om cu care nu m-am certat niciodata ci am divortat de comun acord fara nici un fel de scandal....suntem divortati de 8 ani

Nu imi pun intrebarea ;de ce?
am renuntat sa mai fac asta acum incerc sa fac exact ce spuneti si voi, sa incerc sa merg mai departe si sa traiesc linistita alaturi de copiii mei.

Am spus ca l-am iubit pentru ca asta este adevarul..l-am iubit foarte mult si toate geloziile de la inceput si prostiile le consideram o dovada de iubre....am fost proasta si stiu asta

instinctul de conservare nu este complet anihilat ci a fost probabil neglijat o perioada dar acum este prezent si mai viu ca oricand si exact din acest motiv am scris pe forum.

Un terapeut imi recomand si eu, probabil ca am nevoie sa discut cu cineva despre problemele mele si sa inteleg mai bine ce a fost cu mine, cat rau mi-am facut si cum voi merge mai departe...

Ok, sunt deacord...am facut multe greseli pe care acum vreau sa le repar.

Nu mai am nici un sentiment fata de sotul meu acum. sunt doar revoltata pentru increderea pe care am avut-o in el, revoltata ca pana acum imi spunea ca ma iubeste de nu mai poate....se uita in ochii mei si imi jura iubire cand el era cu altcineva....
a fost cu mine in fata altarului si a jurat sa ma iubeasca pentru tot restul zileleor lui desi deja se vedea cu alta femeie...Toate astea nu reusesc sa le inteleg....daca le-as intelege mi-ar fi mai usor.
tot ce pot intelege este ca acest om nu are sentimente....ca nu a iubit niciodata pe nimeni decat pe el
de cand s-a nascut micuta noastra si i s-a confirmat ca are grupa lui de sange........era fata lui tati...vai ce o mai iubea....
cand i-am zis ca nu mai am unde sa stau si ca vreau sa ne mutam la el o perioada pana gasim o solutie...mi-a zis ca ma uraste pe mine si tot ce a iesit din mine....ca nu vrea sa mai auda de noi, ca nu avem ce cauta in casa lui, ca imi da orice declaratie notariala ca sunt libera sa fac orice vreau, sa plec din tara cu fetita...orice numai sa ii las casa i pace......

ca sa lamuresc persoana care a intrebat daca fostul sot era sponsor sau altul

fostul sot este acum insurat....a 3 oara, locuiesc aici in bucuresti....suntem prieteni f buni dar el nu isi permite sa ne intretina pe noi si nici nu i-as cere asa ceva
as fi fost perfect capabila sa imi intretin baietelul pana am ramas gravida cu micuta noastra asa ca nu s-a pus problema sa ma intretina fostul sot.

cel care m-a ajutat este un barbat cu care am avut o relatgie de 2 ani si jumatate in anglia inainte sa il cunosc pe actualul meu sot. tocmai ma despartisem de prietenul in anglia cand m-am intors in tara si l-am cunoscut pe actualul sot pe care l-am cunoscut datorita faptului ca ma durea o masea si el avea un cabinet stomatologic in zona mea....

Mergi la inceput

andacos mi se pare jignitor cea ce insinuezi. nici e nu am facut copii cu toti barbatii pe care i-am iubit si nici u am cerut sponsorizare barbatilor din viata mea.
Intr-o lume civilizata oameni se ajuta uni pe alti....eu si fostul iubit din anglia suntem civilizati si nu cred ca asta este o problema sau ceva de judecat.
mi se pare lipsita de respect lipsa de subtilitate si faptul ca incerci sa imi creezi o imagine urata desi pana la urma nu sti nimic despre mine
nu cred ca am jignit pe nimeni si in final o femeie are dreptul sa faca copii cu cine vrea si cand vrea. nu ai tu dreptul sa ma judeci pe mine.
sunt o mama buna, imi ador copii si nu regret nici o secunda ca ii am chiar daca toti cei din jur m-ar percepe asa cum o faci tu

eu imi iubesc copii si i-am facut din iubire....iubesc fiecare moment petrecut cu ei asa ca sa iti fie rusine ca ii bagi in astfel de context

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, eu as lua-o mai usor cu pusul Ioanei la colt (ma refer la cele care o tot judeca pt relatiile avute si felul in care si-a trait ea viata pana acum). Nu o ajuta cu absolut nimic; dimpotriva, ii rasuceste cutitul in rana.

ioana, din pacate, cel putin in momentul asta depinzi de bunavointa sotului tau si esti la mana lui. Pana ajungi sa te consulti cu avocatul, cred ca cel mai bine este sa fii diplomata cu sotul tau si daca nu vrea sa va primeasca in casa lui (caci legal, da, este casa lui..), roaga-l sa va inchirieze o locuinta. Plus sa va ajute financiar, fiindca aveti impreuna un copil. Nu cred ca vei obtine nimic daca vei insista sa va mutati in casa aceea - e clar ca omul asta nu va mai vrea in viata lui...
Nu are sens sa te mai intrebi de ce a jurat stramb in fata altarului, cum a fost posibil sa te pacaleasca in felul asta, etc. E mult mai bine sa te concentrezi pe ce ai de facut de aici inainte, caci situatia ta nu e deloc roza.

Mergi la inceput

Dumnezeule! cata rautate poate exista in uni oameni

fostul meu sot este insurat a 3 oara este adevarat dar asta nu il face un monstru
prima sotie am fost eu...eu aveam 19 ani el 26. am ramas gravida si am hotarat sa pastram copilul pentru ca l-am iubit din secunda in care am aflat ca exista...alt barbat ar fi fugit mancand pamantul...am ramas gravida la scurt timp dupa ce ne-am cunoscut...desi ne protejam..am considerat ca asa a vrut Dumnezeu

am divortat pentru ca parinti lui au fost in permanenta in viata noastra, s-au bagat cat au putut, noi eram mici si depindeam de ei....si incet incet au reusit sa ne indeparteze unul de altul desi noi ne iubeam...nu stau sa dau prea multe explicatii

dupa relatia cu mine...o 'prietena' de-a lui s-a oferit sa-l consoleze...el era vulnerabil, ea era cu ceva ani mai in varsta ca el si cu multa experienta....el canta intr-o trupa....destul de cunoscuta.....ea se visa nevasta de artist.....la scurt timp dupa ce l-a consolat...surpriza...a ramas gravida.....si a nascut o fetita.
El s-a simtit oribil..sufera ingrozitor de situatia noastra, de faptul ca eu cresc singura un copil...si a considerat ca e de datoria lui sa faca mai mult pentru fetita aceea minunata pe care a facut-o cu EA. inca ma iubea pe mine, dar avea o relatie buna cu acea femeie, era alaturi de el, parinti lui erau deacord cu ea pt ca era mai mare, avea un serviciu bun....si o casa....asa ca relatia lor a fost mai simpla...in ochi parintilor lui care oricum incepusera sa regrete ca s-au bagat in viata noastra
acum 2 ani fostul meu sot a cunoscut o femeie foarte buna, au inceput prin a fi prieteni..au luptat cu cea ce simteau...au incercat sa se desparta...el a incercat sa fie alaturi de sotia lui dar nu a mai putut..au fost 6 ani in care a fost nefericit dar si-a facut datoria fata de copil cand a decis ca trebuie sa isi traiasca si el viata lui...avea dreptuil la fericire la fel ca orice om si cu aceasta a 3 a sotie este extrem de fericit si implinit. se potrivesc, se iubesc si el incearca sa fie alaturi de mine, de fosta sotie ..si sa fie un tata bun pentru copii lui
baietelul meu si fetita au o relatie buna, am incercat sa ii apropiem, pana si cu fosta lui sotie sunt in relati bune...incercam sa traim mai departe fara sa ne judecam uni pe alti si daca noi o putem face, nu stiu ce drept ai tu sa il judeci. daca eu nu ii reprosez nimic, inseamna ca stiu de ce nu o fac.

Cand spun ca fostul meu sot este un om minunat, o spun pentru ca nu m-a inselat, nu m-a mintit, a fost mereu sincer cu mine, am putut comunica, ii pasa de mine si de copilul nostru,. isi doreste sa ma vada fericita....si asta inseamna mai mult decat cea ce face el cu viata lui personala si cum decide sa traiasca.

Mergi la inceput

Dahriana..nu am fosdt sa imi fac o masea si am decis sa-l iau de sot....am fost pacienta lui cateva luni de zile...cand se termina programarea stateam de vorba...am inceput sa ne cunoastem si m-am indragostit..nu vad ce crima am facut...

medicul meu, sotul prietenei...si mai cine?
ce legatura are medicul meu cu sotul prietenei?
am scrupule si nu m-as baga niciodata in casnicia altei femei, nu mi-as insela prietena vreodata....dar nu inteleg asta cu medicul....

Mergi la inceput

balanta- multumesc

stiu ca depind de bunavointa lui, si nu mai insist sa ma mut in casa lui , a fost o chestie de moment pt ca nu stiam ce sa fac si unde sa ma duc. la varianta cu chiria nu m-am gandit atunci pe moment
astazi vine sa isi vada fetita si voi vorbi cu el despre un ajutor pt a plati chiria in apartamentul surori mele pentru ca stiu ca si ea ar fi deacord.
nu as vrea sa imi mut copiii in chirii, sa le stric stabilitatea destul de frageda tarandu-i acum intr-o alta casa. alta zona...alta scoala pentru fiul meu....etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu am tras doar o singura concluzie: stomatologii sunt muritori de foame, de au nevoie de sponsorizari de la fosti iubiti ai actualei sotii sau de amante bogate. Desi eu nu cunosc nici macar unul in aceasta situatie.

In rest, incalceala la maxim in povestea asta. Dupa ce termini CIC, ai un serviciu stabil la care sa te intorci? Romania, Anglia, restul lumii, nu conteaza, insa sa fie un serviciu stabil si care sa numai implice alti barbati. Ca risti sa-ti pierzi capul si prioritatile cu adevarat importante in viata ta: copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, tu esti inca sotia lui si implicit el are niste obligatii fata de tine si fata de fetita. Trebuie sa va ajute cumva finaciar, ca doar nu ai facut singura copilul!
Doar ca tu trebuie sa te inarmezi cu mult calm si diplomatie azi, si sa incerci sa obtii de la el ceea ce vrei: un ajutor financiar, trebuie sa incerci sa il responsabilizezi. Dar trebuie sa reusesti sa te cobori la nivelul lui, fiindca de multe ori, cu astfel de oameni e foarte dificil de "negociat".
Mai intreba o fata si te intreb si eu: dupa ce se termina CIC-ul, ai unde sa te intorci la lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanappp

va rog mult ajutati-ma cu un sfat
1.poate sa nu imi faca buletin? nu am cum sa-l oblig?
2.in caz de divort am dreptul sa locuiesc macar in acea casa daca nu sa imi dea o parte din ea?
a amenintat ca daca incerc sa ma mut acolo prefera sa ii dea foc ca e casa lui si face ce vrea cu ea....3.nu ar fi pedepsit daca ar face asa ceva?

va rog mult ajutati-ma pt ca sunt disperata
de nervi ca insit sa ma mut, mi-a zis ca nu o sa imi dea niciodata nimic pt copil si ca va trebui sa ma lupt cu el in instanta pentru fiecare leu pe care il vreau de la el....
multumesc

cam alea-s problemele care fac obiectul discutiei, nu cu cine s-a culcat aceasta femeie, de cate ori, de la cine a primit ajutor pecuniar...etc!

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput