Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Felicitari pentru permis !

Si pentru kilograme !

Si pentru pipi . Puneti si voi un bilet la loto, daca tot se intimpla actzidentul...

Nu stiu daca am fost destul de clara in "mirarea" mea de mai devreme, este pur si simplu o ..nedumerire, sa-i spun. Nu judec pe nimeni pt deciziile medicale legate de propriul copil (sau ma rog, pentru decizia de a asculta medicul :)). Multumesc si pentru lamuriri !

PS Si la mine, in maternitate, au tinut-o pe Pisilinca imbracata lejer, insa eu, in chiloti si camasa de noapte suuuper larga si cu mineci scurte, behaiam de cald, deci nu stiu daca " se pune"

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aoleu, iar vorbesc singura pe aici?

bianca - mie pizza imi vine la pachet cu o bere; pot sa beau berea?(bine, nu la serviciu, desi tare bine mi-ar prinde ceva alcooale la temperatirile astea, dar acasa, am voie?)

daca tot vorbesc singura, sa va mai spun din peripetiile noastre: desigur ca iar am gresit ceva si am restarnit refluxul si problemele ei cu stomacelul acum ne luam medicamentele si incepem sa ne revenim incet incet

stiti ce-i culmea culmilor? micshu' a mea nu-i amatoare de dulciuri, mai degraba prefera saraturile. Sambata am fost la teatru la alice in tara minunilor si acolo a afalt ca alice a crescut mare pentru ca a mancat o prajitura cu visine. Din seria ca ea nu este bebe ci fetita mare, vrea si ea sa manance prajitura ca sa creasca mare. la cat de mult a insistat cu prajiturile astae chiar credeam ca poate trebuie sa o opresc din mancat, dar ti-ai gasit; cu chiu cu vai a mancat sambata ca duminica deja doar a inspectat-o si atat.
si acum marea intrebare: mai sunt "bebelushi" care nu au mancat cioco/prajituri cu cacao?
noi nu am mancat pana acum si imi propusesem sa ramanem asa pana la 3 ani, dar daca totusi nu fac bine? am oaresce dubii...

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Geanina, meniul copchilului, ca la cata pizza mancati voi..nu tin pasul
Grin tuss sau green tuss? cum are gustul?, ca de ex Biotuss(plikulete) pt tuse expectoranta, sau spastica, cum zice farmacista(care ma intreaba ce si cum, cand cumpar dupa capul meu...) are gust oribil, insa se vede efectul, asta dc pacalesti bine copchiluladika e eficient si pt noi adultii, e f bun...de laudat.
Anaan foarte tare pipilonuleu ma stiu dc am parte de acest gen de accident, sigur se iveste "una mika"...hartie sau ceva de "papat".
Petrean, fara evenimente!!!!!!!!!si eu tot in oct la sf, toamna tz, imi serbez patalamaua

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

draga bebe, iata ce va manca la pranz andreea mea saptamana asta (ca banuiesc ca nu vrei si micul dejun si gustarea de la 4):
-Supa de pasare cu taietei de casa
Pilaf cu piept de curcan
Salata de cruditati
Tort de biscuiti cu nuca de cocos
-Supa crema de legume cu crutoane
Piept de pui cu spaghete si sos de rosii
Rulada cu branza dulce si fructe
-Ciorba de legume
Budinca de cartofi cu pulpa de vitel
Briose din ovaz si banane
-Mamaliguta cu branza de vaci si smantana
Pulpite la cuptor cu sos de legume
Prajitura cu morcovi
-Supa de pui cu taietei
Piure de legume cu ficatei de pui
Tarte umplute cu crema de vanilie si fructe

edit: ca le zapacii un pic
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Aseara imi tot bubuia Andrei in laptop si i-am zis ca, daca-l strica, nu mai am bani sa cumpar altul. Azi la gradinita un copil a spus ca ii cumpara mama lui un corn in drum spre casa, iar Andrei a cugetat, cu o mutra preocupata: "Mama mea nu cumpala corn, ca nu are bani"

Topaind fericit la venirea lui H. din oras: "A venit tati, a venit tati si a adus nimic!" Nu stiam ca "nimicul" poate produce asemenea reactii entuziaste.

Ieri canta de zor "Trei iezi cucuieti, usa mamii descuieti/Ca mama v-aduce voua/ Ceda(=ceva)"

Rid de nu mai pot la aia cu "nimiku'"!! Foarte tare!

Bravo pentru minusul de kg! Tine-o tot asa ca...merita!!!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ieri canta de zor "Trei iezi cucuieti, usa mamii descuieti/Ca mama v-aduce voua/ Ceda(=ceva)"

Exact asa a zis si Vladimir la finalul cantecului: CEVA:))). Poate asa ii invata:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Gianina, lasa berea ca face burta!

cu dulciurile nu stiu ce sa zic. daca puteti sa amanati, foarte bine.

Vladimir imi cere ciocolata Kinder si imi spune ca a fost la Mc donald's desi in viata noastra nu am intrat impreuna la MC.
Ciocolata Kinder ii dau- de fapt Kinder delice. Si o mananca cu mare pofta. da rnu sunt mandra de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

si acum marea intrebare: mai sunt "bebelushi" care nu au mancat cioco/prajituri cu cacao?
noi nu am mancat pana acum si imi propusesem sa ramanem asa pana la 3 ani, dar daca totusi nu fac bine? am oaresce dubii...

daa, mai cunoastem o domnisoara care le refuza, mai nou a descoperit insa ca-i palce Eugenia si linge putin si crema, pana acum manca doar biscutii bine curatati de mine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Pisigri, io "la baza" sint din aia care crede ca "medicku' e sfint" si pentru orice fis mergeam la medic; pe linga asta, sfatuiam apropiatii sa faca la fel, chiar si pentru o durere de cap. De-a lungul timpului, nu mi-a trecut vreodata prin cap sa contest decizia vreunui medic, desi "ma cautam" des; ginecologul Universitatii era capiat ca mergeam la el din 3 in 3 luni, numa' asa, sa ma asigur ca totul e in regula; idem cu stomatologul (acum, la gine' n-am mai fost de cind avea Ian 5 luni -cind m-am dus pentru "controlul de 6 saptamini" -).

Cind am fost insarcinata, m-am interesat din timp care-i "cel mai bun" si m-am dus sa-mi inscriu copilu' cind eram gravida in 7 luni de si-a facut aia doctoru' cruce cind, la sugestia ei de a veni DUPA ce se naste copilul, eu am raspuns candid: dar va pot spune de pe acum cum il cheama!!!

Dupa ce am nascut, m-am dus, constiincios, din proprie initiativa sa-i faca bilantul la 1 luna, 2, 3 etc (desi imi spunea ca nu e nevoie daca nu sint probleme). De comun acord, i-am facut toat vaccinurile posibile si imposibile pentru ca am mers pe mina ei, pe incredere, nu citisem nimic despre obligatorii/optionale etc.

DAAAAAAAAR de cind a dat rateu dupa rateu (i-a provocat, la propriu un eritem fesier de numai cu dermatolog i-am venit de hac, i-a prescris tratament pentru adulti, stii deja ka m-a sfatuit sa-i dat Liv 52 la 2 saptamini dupa administratrea tratamentului antiparazitar etc)am inceput sa fiu paranoica, sa intru in panica si sa nu stiu ce sa fac. Inca am Zentelul cumparat. Neadministrat. Ca nu stiu ce sa fac. De aceea, va bombardez cu intrebari, uneori stupide. De ce nu o schimb? Pentru ca nu am cu cine si mie se pare aiurea sa aiba Ian pediatru la Cluj sau la Mures.
Era un medic bun la care mergeam dar a plecat in Anglia cu sotia care e specializata pe psihologia copilului.

La imbracat/dezbracat: Ian e intotdeauna mai "golash" decit majoritatea copiilor pentru ca asa sint si eu: de ex, nu port sosete nici in cizme, decit daca-i crivatz.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Voi scoateti copiii afara cu tuse-muci?

Noi am iesit si azi de la 11.30 la 13.30, desi are mucii pina-n briu si tuseste urit tare. Ian a stat agatat de usa de la intrare toata dupa aiaza "afaia! afaia veau!mama, a cute dog (=te rog)"

Revin

Mama lui Ian.

Mergi la inceput