Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***
Raspunsuri - Pagina 29
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 fetelor cu gradinarei - nu intrati in panica si depresii cu "racelile" astea, la anul sa vedeti cum veti trece fluerand prin prin episoadele de mucisori gina - anul trecut eu as fi fost bucuroasa sa mearga la gradi 2 saptamani si 2 sa stea acasa; la noi frecventa era de 1 la 3 acasa iar in decembrie am reusit sa bifam doar 3 zile |
Vai, Gianina! Nu ma speria! Ca noi pana acum am scapat onorabil...
Sa nu ne deokem! Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 floricule - am vazut ca il au la sensiblu la voi dar banuiesc ca si la farmaciile mai de cartier ca nu-i cine stie ce (eu una ma gandeam la ceva tratament pt fiv, mentinere sarcila... ca pt asta era vestita farmacia tei pretul curierului, cam asta este Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Ei, stai ca te gandesti prea departe.
Sper sa fie bun.
Desi am cumparat flaconul recomandat de vanzatorul de la Sensiblu, ca sa imi calmez piticul de pe creier as vrea si pe ala in flaconul rosu tot
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 mi-am adus aminte ca mai am cu ce drege busuiocul: este vre-o amatoare de tort de mere insiropat bine, aromat, invelit in frisca buna-buna si cu carlionti de cioco? astazi implinim 2 ani si 6 luni |
La multi ani!

Vrem-vrem! Auzi la ea despre ce vb aici unde toata lumea e la cura de slabire... sa ceva!?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 cu tortul asta de mere am innebunit pe toata lumea ca e cel mai usor tort pe care stiu sa-l fac si iese si taare bun si taare frumos |
Vrem reteta!

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Floric Denisa, astept PM cu mailul tau. ![]() |
Trimis.
Denisa-Madalina
fericita de