Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana , T are colici si cu picaturi si fara , ca am incercat si fara
pana acum am obs ca cel mai bine ii face infacolul , de fiecare data ne am intors tot la el
acum vad ca debridatul l a linistit , doarme legat o ora si ceva , ceea ce nu s a mai intamplat de cand era nou nascut
servetele umede eu am de la pampers , dar folosesc f rar

lore , multumim pt aprecieri
dar cred ca l am laudat degeaba , ca de vreo 3 zile nu mai mananca bine deloc
eu am bagat ceva legume si fructe la congelator , ce anume , nu stiu exact , mama s a ocupat

anca , anare felicitari , bravoo

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Felicitari Annare!!! Bine ai venit Antonia!!!
Felicitari Anca!!! Bine ai venit Flavius!!!

Fetelor eu v-am citit dar nu am mai apucat sa intru sa va si scriu...

Noi suntem bine, suntem cu tati acasa si e asa de bine!
Ne pregatim de botez, e la sfarsitul lunii oct.

Ieri am fost la cumparaturi! Mi-am luat ceva pentru botez. O camasa si o fusta, am vazut si o rochie foarte faina dar vreau sa alaptez si nu s-ar fi potrivit.

Eu ma simt asa de slabita, cred ca e de la oboseala incat m-am gandit sa iau si eu elevit si calciu. Doctorul mi-a zis sa iau dar nu am luat pana acum.

Fetelor care aveti epiziotomie, voi simtit o durere surda asa cumva acolo unde e facuta? Nu ma derajaza dar o simt... ma gandesc, oare nu e ceva in regula? Oare cand trebuie sa dispara durerea?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Felicitari Annare, Anca
Sei, da, cred ca asa e cel mai bine,sa faci analize mai intai, mie mi-a spus o farmacista si dr mea, ca daca alaptez, neaparat sa iau elevit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

fac rapid cap nou , ca tot sunt logata..am modificat listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

cap nou !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Ionela, acum activez mp-ul
Sei, a fost destul de greu, nu zic nu, sa-l fac sa nu mai vomite insa a meritat. Stau cu el pe umar si o ora pana ragaie si mai nou il pun pe mine pe piept pe burtica si e tare haios cum incearca sa se ridice in manute ridicand capul si-mi trage in nas un "grohhhh" de imi vine sa il pup continuu , dragul de el. Incearca cu Elena (tiza mea ) sa o ti mai mult in pozitie cat mai verticala, stiu ca e greu, mai ales cand adoarme si amortesti si tu cu ea asa insa merita. Eu cu asta m-am linistit, si apoi, am inteles ca si daca se mai intampla, va trece...cu timpul. Asa ca m-am inarmat cu rabdare.
Nanna_mika, activez mp-ul si vb, mi-ar face mare placere sa ne intalnim sa ne plimbam impreuna

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Ionela, acum activez mp-ul
Sei, a fost destul de greu, nu zic nu, sa-l fac sa nu mai vomite insa a meritat. Stau cu el pe umar si o ora pana ragaie si mai nou il pun pe mine pe piept pe burtica si e tare haios cum incearca sa se ridice in manute ridicand capul si-mi trage in nas un "grohhhh" de imi vine sa il pup continuu , dragul de el. Incearca cu Elena (tiza mea ) sa o ti mai mult in pozitie cat mai verticala, stiu ca e greu, mai ales cand adoarme si amortesti si tu cu ea asa insa merita. Eu cu asta m-am linistit, si apoi, am inteles ca si daca se mai intampla, va trece...cu timpul. Asa ca m-am inarmat cu rabdare.
Nanna_mika, activez mp-ul si vb, mi-ar face mare placere sa ne intalnim sa ne plimbam impreuna

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput