Brumarei de nov-dec 2011 (72)Bravo Emilyjeuly!
Raspunsuri - Pagina 7
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika ceva de genul www.primelehainute.ro/categorie/combinezoane_126.html" target="_blank">asta?? Sau poate te ajuta ooka sau fetele care fac cumparaturi online cu alte recomandari. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
sarutmana
yo nu am gasit, si-am cautat ceva
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +34 Matei Ioachim
roxy_s spune:
ce faceti fetele?
lia am intrat special pentru tine. m-am tot gandit la tine de atatea ori.... mai mai stii? de la aspirante
ma bucur tare mult ca esti bine, puiutul sta bine la caldurica in burtica.
am citit acum cateva luni ca ai fost si in spital si am tot intrat sa vad vesti despre tine. asa m-am bucurat ca ai trecut cu bine peste perioada aceea.
fetelor, am citit acum cateva mesajele voastre...ce frumossss, parca imi aduc aminte si eu de lunile dinainte de nastere...ce emotii, ce sentimente aveam, nerabdarea, totul necunoscut dar si foarte frumos cu bebe in burtica. sa vedeti ce frumos o sa fie cu bebe afara din burtica
va doresc sarcini usoare in continuare si nasteri si mai usoare si frumoase si sa va tineti puiutii sanatosi in brate.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
Wildorchid spune:
Petro, sunt 2-3 combinezoane pe site-ul acela foaaaaarte dragute, multumim, pup.
Emma 31 saptamani
Beatrice1982 spune:
fetele....este un site...........cu haine mult mai ieftine....
de ex pe site-ul dat de brambu, uitati acolo un trening pentru copii e la acest www.primelehainute.ro/produs/treninguri/trening-ohmemmy-986-pret-haine-copii_975.html" target="_blank">pret
si acelasi produs la ce am dat eu, e la acest www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/5133811927/in/set-72157622747398144" target="_blank">pret
doar ca aici trebuie sa fie comanda de min 500 roni...dar daca puteti va puteti cupla si ori puteti merge la depozit ori va trimite....
eu zic ca puteti sa faceti economii superbe si merita...e aceeasi chestie.......
LIAAAA uite aici de la ei www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157622747398144/?page=3" target="_blank">combinezoane
sunt o groaza de chestii si is bune eu am luat de la ei....
si body-uri si multe...
eu numa v-am zis, poate va intereseaza....
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 33+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Beatrice1982 spune:
eu am luat de ex setul www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/5962995295/in/set-72157622747398144" target="_blank">asta de body pt ADAM.....
DAR REPET..DACA SUNTETI DIN BUCURESTI PUTETI MERGE ACOLO LE VEDETI CU OKII VOSTRI...VA CUPLATI MAI MULTE DACA NU VBI SE ADUNA SUMA SI E SUPER OK scuze de capssssssssss
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 33+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s ce faceti fetele? lia am intrat special pentru tine. m-am tot gandit la tine de atatea ori.... mai mai stii? de la aspirante ma bucur tare mult ca esti bine, puiutul sta bine la caldurica in burtica. am citit acum cateva luni ca ai fost si in spital si am tot intrat sa vad vesti despre tine. asa m-am bucurat ca ai trecut cu bine peste perioada aceea. fetelor, am citit acum cateva mesajele voastre...ce frumossss, parca imi aduc aminte si eu de lunile dinainte de nastere...ce emotii, ce sentimente aveam, nerabdarea, totul necunoscut dar si foarte frumos cu bebe in burtica. sa vedeti ce frumos o sa fie cu bebe afara din burtica va doresc sarcini usoare in continuare si nasteri si mai usoare si frumoase si sa va tineti puiutii sanatosi in brate. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
iti multumim de urari
BUNUL a avut grija si de noi
bebelinul meu scump
aris26 spune:
asa...am fost pana in kiabi unde era manifestatie. de abia mi-am facut loc printre rafturi cu fi-miu. nu am gasit cine stie ce dar am celtuit o gramada de bani. pt cel mic nu mi-a venit sa cumpar nimic pt ca tot am haine si sunt constienta ca orice ash cumpara sunt doar fitze..in plus de asta nu stiu daca o sa fie micutz sau nu ca sa ii cumpar de o luna sau de zero. i-am luat celui mare de bine de rau doua treininguri si doua pulovere de pus pe deasupra, niste chiloti si shosete.
in schimb am venit acasa si a reusit fi-miu sa ma enerveze. oricum stau prost la capitolul nervi si ma scoate din minti cand maraie la toate prostiile. acum de exemplu i-am luat o pereche de cipici cu cars la cererea lui si cand am ajuns acasa ca nu-i plac si nu-i plac si sa-i scot ca lui nu-i plac imi venea sa- tai cu foarfeca. eu de asta nu am vrut fata, ca sa nu ma frece cu hainele ca nu am nervi pt asta si poftim fitze la un baiat. asa ca drept pedeapsa l-am pus sa faca curat in toate jucariile, sa le adune si sa le puna in cutii pe toate.
of si hormonii astia nu ma ajuta deloc.
cred ca ma apuc de gatit, macar imi consum energia si ceva nervi tocand marunt niste legume
mama de mic +s31+
aris26 spune:
bea - multumim pt site. ma uit si eu acum. noi avem o problema la capitolul pantaloni comozi de bumbac preferabil pt casa si gradi. vad ca au preturi de bun simt si daca zici ca nu sunt nashpa calitativ, merita
mama de mic +s31+
abramburika spune:
bea - da, eu l-am pus doar ca model. Voi stiti unde e mai convenabil ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Lia73 spune:
beatrice ffffffff frumoase
bebelinul meu scump