reclama IKEA la DC

reclama IKEA la DC | Autor: Lali

Link direct la acest mesaj

Pe calc meu apare o noua reclama la IKEA cu metrajele (nu cea cu gaura cheii) sus, in stanga si dreapta.
Problema e ca in stanga acopera tot meniul si nu il mai pot accesa. Stiu ca pentru aproape fiecare optiune din meniu mai exista o varianta dar e enervant odata ce te-ai obisnuit intr-un anume fel.

E tare deranjant sa apara reclamele PESTE meniuri si text. Cand apar in casutele lor, treaba lor, dar asta e aiurea rau.

(si mie imi placea IKEA tocmai pentru ca nu aveau un stil agresiv de marketing...)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Am trimis acest lucru mai departe la agentie. Dupa cum stiti daca o reclama este prea enervanta sau daca impiedica folosirea forumului exista sansa sa cerem scoaterea ei de pe site-ul nostru. Nu ar fi prima data cand facem acest lucru, chiar daca pierdem bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumesc !
Intr-adevar reclama respectiva nu a mai aparut in acea forma.

De ce pierdeti bani intr-o asemenea situatie ? Pana la urma puteti avea intelegeri anterioare cu agentia in acest sens.
Poate pentru ca alte site-uri nu au "pretentii" de acest gen ?

Intreb din curiozitate pentru ca ai adus acest aspect in discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

In general alte site-uri accepta cam orice.
Pretentii de la agentie nu putem sa avem caci intre noi si agentia de publicitate mai exista un intermediar, cel cu care avem noi contract.
Lucrurile sunt complicate ... din pacate :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Merci pentru raspuns.

Daca toate lucrurile ar fi simple, nu ar mai fi nevoie de atatia oameni sa le rezolve. Si cum populatia e in crestere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Merci pentru raspuns.

Daca toate lucrurile ar fi simple, nu ar mai fi nevoie de atatia oameni sa le rezolve. Si cum populatia e in crestere ...

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput