Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!
Raspunsuri - Pagina 3
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 MeAlex, Xdidi imi pare rau de ziua1, nu va pierdeti speranta, o sa rasara soarele si pe strada noastra o sa vedeti Miha ma bucur ca la tine a aparut menstra pentru ca de acum incolo dupa parerea mea trebuie sa intri din nou in cursa pentru bebe, eu spun sa nu mai astepti noiembrie. VA In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Depinde cum rezolv cu lucrarile la dinti, ma duc luni si sa vad ce poate sa imi faca, sa imi verifice toata gura sa nu mai am nimic pe acolo ca nu vreau sa risc sa mai trebuiasca vreo radiografie ceva si cum termin cu dintii intru in cursa, daca se poate pana in ovulatie bine daca nu noiembrie, am asteptat atat drept sa spun parca m-am obisnuit, cum o vrea DD.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Fug la bucatarie ca m-am hotarat pe ultima suta de metri sa ii fac un tort mamei ca e ziua ei luni si maine mergem la ea.
Va pup, fetelor asa ma ispititi, cand am citit ca v-ati gandit la mine parca imi vine sa intru la prestat de pe acum, asa de entuziasmata m-ati facut sa fiu.Sa vedem inca nu pot sa zic nimic concret cu toate ca pe cand as fi la ovulatie ar fi 3 luni si 3 saptamani de la metotrexat, deci cred ca ar merge.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Katy82 spune:
Buna fetele! Aseara am fost la Biserica si m-am eliberat de toata durerea din suflet. Am plans jumatate de ora si m-am mai descarcat. Se uita saracul sot la mine si nu stia ce sa-mi mai zica, asta e, bine ca m-a eliberat. Nu sunt deznadajduita dar imi doresc tare mult un si ii simt tare mult lipsa.
Irmaria si eu l-am vazut pe pr Iustin in vara, m-a impresionat f. mult. Drum bun si intoarcere cu bine!
Lore daca banuiesti ca ar putea fi bebe, las-o mai usor cu efortul fizic.
MeAlex, Xdidi, Bob imi pare rau pt Z1.
Valicuta, Ylari tin pumnii stransi in continuare, sa fie II.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
miky82 spune:
Miha si eu mai am ceva de rezolvat la dantura si sper sa ajung si eu luna asta, dar sincer nu prea am bani, mai trebuie sa merg la o nunta si la un botez iar luna viitoare trebuie sa mai am bani si pentru inseminare nu stiu cum o sa fac.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
miky82 spune:
Deny eu tot Ovupred am luat, daca descoperi altul care sa fie bun sa ne zici si noua, ar fi mult mai simplu pentru noi sa folosim microscopul, chiar daca e mai scump ne va scuti pe viitor.
Noapte buna fetelor
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Miha si eu mai am ceva de rezolvat la dantura si sper sa ajung si eu luna asta, dar sincer nu prea am bani, mai trebuie sa merg la o nunta si la un botez iar luna viitoare trebuie sa mai am bani si pentru inseminare nu stiu cum o sa fac. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Eu tot aman de foarte mult timp si acum cum au inceput sa ma doara sotul a zis ca nu se mai poate te duci si rezolvi si dupa copii.
ioana_r2005 spune:
salutare.M-am intors si eu de la tara.Ylari nu te descuraja ca ink timp este.pe marti refac si eu testul sunt f nerabdatoare pt ca deja am o intarziere de 12 zile nu stiu ce altceva ar mai putea fi, plus ca ceva simtome am putine dar exista.
o seara placuta!
Bettercy spune:
Imi pare rau pentru ziua 1, fetele. Sa ramaneti pozitive!
Nu stiu cum este pe la voi, dar la mine miroase a toamna! E soare, sunt 22 de grade, frunzele sunt galbene/rosietice. E o zi superba pentru plimbat. Si asta o sa facem astazi, iesim cu bicicletele la padure. Weekend placut va urez!
dana0000 spune:
Bettercy la noi e oribil! Ploua si de la 30grade Celsius vineri azi sunt doar 10.E frigggggg
In plus azi in Predeal ningea eu nu sunt fan ninsoare,urasc frigul,urasc sa ma infofolesc si sa ma ud la picioare sau sa stau blocata in trafic cum se intampla la noi pe Valea Prahovei.
As fi vrut sa ma nasc intr-o tara cu o clima mai placuta, cum e prin sudul Frantei...offf Nisa,Cannes acolo da viata
In rest fetelor am fost la un botez de fetita,o dulceata de copila...asa cuminte a stat! Am tinut-o in brate, tare mult mi-a placut de ea.
Ylari,Bob imi pare rau ca nici luna asta nu e
Iar ma dor sanii,sunt in ziua 21, e exces sau lipsa de progesteron? Ca nu sunt lamurita...
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(