Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!
Raspunsuri - Pagina 18
SS-Tzuky spune:
Neata!
Imi imaginez ca s-a eliminat Pregnylul, stefulici...Secretia ar putea fi de la implantare. Imi permit sa iti dau un sfat: pina ajungi la doctor, ia Utrogestan vaginal, e mai eficient decit pe cale orala, unde e metabolizat de ficat si ajuta la fixarea sarcinii. Rau n-are ce sa iti faca, o eventuala menstruatie (desi nu-ti doresc) vine si cu Utrog. Eu pun 800 mg pe zi. De supradozat nu ai cum, ca surplusul se elimina - mai bine mai mult decit insuficient, mi-a spus medicul.
de molipsire si asteptam vestile bune !
10+ Doamne ajuta!
lucianamoga spune:
Neata fete dragi!
Cum sunteti?
Eu sunt si bucuroasa si trista...in dimineata asta am aflat ca o prietena buna e insarcinata.Ma bucur enorm pentru ea , pentru ca isi doarea foarte mult un bebe dar mi-am amintit din nou de situatia mea si parca am un pumnal in inima
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman poti sa iei pana la 800 mg pe zi ,deci 8 pastile de 100 (nu stiu la ce gramaje se mai gasesc acum,asa erau pe vremea mea maica ) anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2 |
Ms mult Anca de raspuns! Eu nu am luat decat 200 mg/zi. Dr mi-a recom 100 la stimulare( dupa ov pana la menstruatie).A insistat sa le administrez intravaginal.
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
stefulici spune:
citat din mesajul lui SS-Tzuky Neata! Imi imaginez ca s-a eliminat Pregnylul, stefulici...Secretia ar putea fi de la implantare. Imi permit sa iti dau un sfat: pina ajungi la doctor, ia Utrogestan vaginal, e mai eficient decit pe cale orala, unde e metabolizat de ficat si ajuta la fixarea sarcinii. Rau n-are ce sa iti faca, o eventuala menstruatie (desi nu-ti doresc) vine si cu Utrog. Eu pun 800 mg pe zi. De supradozat nu ai cum, ca surplusul se elimina - mai bine mai mult decit insuficient, mi-a spus medicul. de molipsire si asteptam vestile bune ! 10+ Doamne ajuta! Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Da.. cred ca o sa maresc doza... am remarcat ca ma linisteste utrogestanul. A...am bagat si-un no-spa!
ancadragoman spune:
Se absoarbe mai bine vaginal,dar daca ea are scurgerile alea il pune degeaba.Eu cand sangeram il luam oral.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
stefulici spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Se absoarbe mai bine vaginal,dar daca ea are scurgerile alea il pune degeaba.Eu cand sangeram il luam oral. anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2 |
Scurgerile sunt f slabe deocamdata...mai mult urme; aseara am avut un pic , acum imi pare ca s-au oprit.Daca vad ca se intetesc le iau pe gura.
ancadragoman spune:
Doamne ajuta sa fie bine,sa nu uiti de acid folic.
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
stefulici spune:
Am vb cu dr. si mi-a zis sa iau 600 mg/zi utrogestan. Pe 23 merg la eco.
A zis ca s-a eliminat pregnylul...
Cred ca sunt fericita, parca nu indraznescsa ma bucur....
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui stefulici Am vb cu dr. si mi-a zis sa iau 600 mg/zi utrogestan. Pe 23 merg la eco. A zis ca s-a eliminat pregnylul... Cred ca sunt fericita, parca nu indraznescsa ma bucur.... SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s. |
Este bine 600 mg ,acum stai linistita sa se prinda bb bine si cu Dumnezeu inainte.Te inteleg ca nu te poti bucura
poze si filmulete
povestea nasterii