Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(85)
Raspunsuri - Pagina 7
madalina_m spune:
Am inceput sa ii dau Oscilo. Pana acum nu i-am dat ca nu mi s-a parut necesar doar pt muci. Cu dr o sa vorbesc maine.
Fetele, pana la cate kile e mai taiul? La cele 10 kile ale lui Razv cred ca wrap-ul e depasit. Manduca am vazut ca e pana la 20 dar nu sunt dispusa sa dau atatia bani.

missmj spune:
madalina vezi ca mei tai-urile babylonia de pe hiphip sunt pana la 20kg
bebelu si eu am o pofta de peste, vina lui angie ! m-as duce pana la big, dar e duminica si cred ca e inchis, si nu vreau sa risc pe vremea asta

roxx26 spune:
Neata!
IRINUKA; condoleanta! Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
CARMEN, cred ca fii-mea e pe aceeasi lungime de unda cu Andrei mai nou...nici ea nu mai doarme pana la 10-10.30 ca-n vremurile bune...ne trezeste si pe noi de cateva zile la 8-8.30!
Fu bine la nunta, distractie intensa dar scurta!
MADA, trimite un mail Ancutei de la meitaibebe, alea de la hiphip sunt super scumpe. Si mie mi se pare scumpa manduca...mi-as fi dorit, dar parca si sa dau atatia bani...
Pupam bolnaviorul mic!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina

rmbbc spune:
Am reusit sa "elimin" laptele de dimineata si acum ma simt mai bine....
Vroiam sa mai zic: IRINUKAA imi pare rau de buni a ta... Condoleante si "dumnezo s-o ierte" cum se spune pe la noi.

angieangie spune:
Bebelu,Carmen,scuze,uite ca sa ma iertati la vara va invit la mare la un peste la gratar facut de mine
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie Bebelu,Carmen,scuze,uite ca sa ma iertati la vara va invit la mare la un peste la gratar facut de mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poze Tudor cea mai fericita mamica de ![]() |
da da da

mirela2 spune:
buna fetelor
nu se poate circula in bucuresti
e nush ce cros si e inchisa circulatia de la Piata Alba Iulia, Unirii si apoi tot cheiul Dambovitei
de iesit am iesit noi, dar ca sa ajungem acasa ne am invartit vreo juma ora de eram pe rosu la benzina si pana la urma am trecut printre ei, ca ce draq urlau motanii
a facut urat un tzasht basht de politist ca sa vezi ca nu e se trece ca nush ce......
dai cere actele, ca de ce nu poarta M centura (ca are burta dom' politist)
asigurare aveti?......minuni din astea, pana la urma dupa tergiversari au dat o in diverse si intr un final am plecat
offf
am fo la miniprix in ideea ca poate gasesc niste hanorace mai grosute, canci, n am gasit nik
asta e, alta data
....de o ora scriu mesajul asta
am dat si de mancare la copii, legume cu ou si orez
am luat dovleac, cum l ati facut??
pupici
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

florintunde spune:
Bebelu;daaaaaaaaa
A nins ..pe munti e zapada..oriunde ma uit.
Am fost cu totii la biserica si cand am iesit din casa am ramas cu gura cascata cum am zarit muntii imbracati in alb.

madalina_m spune:
Mirela eu toata ziua m-am 'chiombelit' pe site-ul asta: http://www.hainuteshop.ro . Mi-au placut f multe, mai ales cele Carter's. Au ceva hanorace. Preturi ok. Sau vezi la H&M.

vasilasanita spune:
Superbe pozele de la intalneala voastra!
Voiam sa va spun de o crema Mercurialis Salbe de la firma Wala. (mai este crema asta si la Welleda dar e pt altceva). E pt baieteii cu fimoza. Se face masaj cu ea de 3 ori pe zi si se largeste acolo. NU stiu cum se intampla dar se cica se intampla. Problema e ca nu o gasesc nicaieri.
Irinuka condoleante si Dzeu s o odihneasca in pace!
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !