Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neata!...ne incalzim si noi cum putem

IRIUNKK SCUMP; condoleante!Dumnezeu s-o ierte!

LORI;nu ma cauta..El e bufnita noastra..Eu dorm de un veac pana se culca...asa ca n-are decat..ma pipaie la captuseala
ceva imi apare in josul paginii..cu restrictie..reclama nu vad acum..inseamna ca tot am f ceva aseara

Facut ieri stelline..placut la bubik

sanatate la GOGOSEL
NOI AM PRIMIT VIBROCIL NORMAL..SI SIROP DE PATLAGINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neata
gata, s-a terminat dormitul meu pana la 10 ! zici ca are ceas, de 3-4 zile se trezeste la 8.15-8.30 maxim.
ce nasol e afara !

irinuka condoleante
madalina offf saracutul razvan. dar cu dr ai vorbit ? mie stanciu mi-a dat vibrocil d'ala verde
angie mmmmmm peste proaspat , si adus de sot...ce mai conteaza de pe unde il ia ! as baga si eu un gratar de peste !
maimutico nici in tari straine nu scapam de socrele deci !
tunde fata friguroasa ! uite iti arunc o plapuma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

carmen..mi-a zis ca a prins crap si somn..iti trimit de care vrei
p.s...i-am zis ca daca nu a prins si cumpara macar sa ia filesa nu ma mai chinui
vad eu cand vine

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

si daca tot suntem pe peste..o reteta delicioasa
file de peste in sos de portocala

225 g file de peste

125 g suc proaspat de portocale

1 lingurita de patrunjel verde maruntit

25 g cereale maruntite

15 g unt nesarat

Mod de preparare:

1. Se pune file-ul intr-o cratita unsa cu unt, se adauga sucul de protocale, branza, patrunjelul verde si cerealele.
2. Se acopera cu o folie metalica si se baga la cutor pentru 20 de min. la o temperatura de 180 g.
3. Se poate gati si la cuptorul cu microunde la temperatura maxima pentru 4 min., acoperita cu un capac.
4. Se mixeaza pestele impreuna cu sosul in care a fiert, inainte fiind scoase toate oasele.

eu recomand cod..nu are oase,eu i-am gatit lui Tudor si bineinteles ca a halit tot

poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Zikiiiii vreau sa trimit o poza la concursul cu bebi purtati si mi-a facut acolo, la intalnire o fata o poza, doua, trei. Cea ,mai frumoasa din ele, de fapt singura care ma contine si pe mine o are si pe prietena mea buna Flavia. Imi dai ok sa o trimit? Daca da, impartim premiul de vom castiga. Daca nu, nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Buna dimineata!
Cafea nu iau ca nu pot sa inghit nimic, am facut indigestie(cred...)
O duminica linistita va doresc. Aici ploua de azi-noapte...
Vroiam sa spun: LORI ce bine arata mei-tai-urile facute de tipa asta din braila!!! Super! Cred ca sunt si mult mai comode pentru spate decat obisnuitele marsupii.

Mergi la inceput

imi permit sa raspund si eu pt ca sunt fericita posesoare a unui mei tai facut de Ancuta,sunt super multumita de el,e vis!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui rmbbc

Buna dimineata!
Cafea nu iau ca nu pot sa inghit nimic, am facut indigestie(cred...)
O duminica linistita va doresc. Aici ploua de azi-noapte...
Vroiam sa spun: LORI ce bine arata mei-tai-urile facute de tipa asta din braila!!! Super! Cred ca sunt si mult mai comode pentru spate decat obisnuitele marsupii.

poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Da, cred Angi si eu ma uitam azi dimineata la pozele de la saptamana purtarii bebeilor. Imi plac tare mult pozele.
Editez, vroaim sa mai spun ca eu daca am probleme cu spatele ma gandeam si la aspectul asta; cred ca mei-tai-urile sunt mult mai comode pentru spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

roxx dar ati petrecut pana tarziu eh de dormiti atat ! bravo, cum a fost ?
rmbbc indigestie, nasol ! sa te faci bine !
angie suna bine peste cu porto , si vita in suc de porto e bun. le face socrela la copii la gradi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata si dela noi

brr ce frig si urat e afara
raportam dintele nr 5 si 6. m-a urlat dedimineata de abia am reusit sa o linistesc. iar dupa ce s-a trezit, radea cu toata gura si am obs dintisorii.

Irinuca condoleante pt bunica ta.

Angie ce pofta de peste mi-ai facut eu sunt moarta dupa peste. mai ales la cuptor.. dar de unde iau eu peste acu???

Mada tot cu febra sunteti?? suna dr si vezi ce zice.

Tunde pe la tine a nins?? astia ziceau ca la predeal era deja zapada de 10cm. si mai sus, pe varfuri si de juma de metru. friguroasa si ne luam de mana. si eu sunt ca tine

sa aveti o duminica frumoasa, desi afara e cum e

Mergi la inceput