Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lori,Mada..de unde ati comandat ? mai dati-mi si mie site-ul

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZUMZU, chiar, veniti si voi, probezi de toate, te sfatuiesc fetele ce si cum...i-am scris Madalinei ora si adresa!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

nu stiu dc avem cum sa ajungem, vedem, e departe rau

noi samabta am fost dupa covoare, pana in afumati am ajuns, peste tot. nu imi inchipuiam ca un covor de lana este ATAT de scump..cum vrem noi 3 pe 4, e aproape 40 de mil!!

si noi avem luate din state de la carters/gap niste bodyuri etc si scrie pe eticheta de la gat intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

salutare si de la noi,

suntem tot cu musafiri, si cam asa o sa se tot perinde lumea pana in decembrie, e bine ca mai schimb si io o vorba cu cineva.
va invit sa fugiti de 'frigul de la tunde', ieri am avut 27 de grade. dimineata e mai rece, in general nu iesim pana la 11 ca mi se pare complicat cu multe bulendre.
am cetit din urma, da' mai pe diagonala.. iarasi multi muci peste tot! urat, afara cu ei, sa inghete! sanatate multa, refacere rapida!
am si eu un sling, dar garantat nu pot sa-l potrivesc eu cum trebuie, ca nu stam nici una comod; drept care nu-l folosim. maine e sarbatoare nationala aici si o sa mergem la un concert in aer liber, o sa mai incercam o tura, daca nu, traiasca tati cu bratele lui puternice
apropo de mancarea congelata: e mai bine sa o congelezi sau sa o tii in frigider de pe o zi pe alta? eu am gatit pana acu in fiecare zi, dar mi s-a cam luat.. cand vine frigul sigur nu mai fac asa, dar deocamdata inca e cald si mi-e cam teama.
nene, a mea nu vrea decat in brate sau sa ma joc cu ea, nush cum aveti voi timp de toate cele.
o zi de toamna frumoasa va doresc!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Mada, atunci ma rog de doua ori sa se faca Razvan bine, ca sa mergem impreuna la intalneli.

Hranit copil, acum rontaie o lingurita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hainuteshop.ro

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Lori,Mada..de unde ati comandat ? mai dati-mi si mie site-ul

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Mergi la inceput

Simo tu luai de la Licurici hainute, nu? De la care? Eu am fost la unul de pe Pantelimon acum o luna jumate si aveau 3 perechi de sandale si 5 bluze. E adevarat ca toate erau de marca, dar nu aveai ce alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mada, eu luam cand era Edi mic de la licurici din carrefour militari.
insa de cateva luni nu mai gasesc nimic.
cica nu au hainute/papucei asa mari cand era edi mic,cica nu aveau asa mici.ma rog.
oricum au putine haine,majoritatea de fetite,iar cu nr stau tare prost.am impresia ca stau ei prost cu totul,nu le mai merge asa bine.
ms de link,ma uit si eu cand ma intorc,plec la scoala.

Mergi la inceput

Lori pe hainutele care au eticheta individuala scrie "child of mine from the makers of carter's" Nu stiu daca sunt Carter's sau vreo facatura sau vreo alta divizie a lor . Sa imi zici si mie ce iti zice tanti aia daca o suni sa o intrebi daca chiar sunt Carter's. Eu oricum le pastrez ca sunt ok si aveam nevoie de ele.
Am facut si o comanda mica la tipa care aduce din Anglia (pe site-ul Andreibabyfashion) ca sa vad care e treaba. Am comandat de la Mothercare. Am gasit greu masura pe care o vroiam, stocul fiind neasteptat de mic. De fapt am comandat mai mari si chiar sunt mari! De ex pentru 12-18 luni e marimea 86. La Z sau Kiabi pentru 12 luni e marimea 74 care ii vine acum. Produsele au venit cam dupa 3 sapt de la comanda. Darrr calitatea e exceptionala. Am zis ca poate la iarna o sa comand ceva pt primavara, daca or avea si gasesc marimea potrivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor,recomandati-mi si mie o pensiune la munte unde sa merg cu Tudor..as opta pt apartament,ca merge si soacra-mea sa stea cu bb
merci

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput