Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(85)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Dedicut;primul lucru pozitiv care am observat era ca nu ma durea spatele!Cu marsupiu aveam dureri nasoale!
MEITAIBEBE.RO..litere mici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina_m spune:
Mirela asa este. Acum se fac la loc repede, dar peste cateva zile o sa fie mai bine dupa ce aspiri. Baga cat de des simti tu ca trebuie.
Am luat picaturile. Au gentamicina dar o sa le folosesc ca m-am saturat si de muci si de raceala si de copil si haine murdare de Copargol.
Chiar si copilul meu, cel mai mancacios din lume acum cu raceala asta e in greva foamei. Mananca mult mai putin decat de obicei. In seara asta, de ex, a mancat doar 120 ml din 240 (210 apa + laptele). La mesele solide pe la jumate incepe sa faca ploaie cu gura plina si sa planga. Si cu toate astea face kk de 5-6 ori pe zi. Ba tare, ba moale nu pot trage o concluzie.
Carmen si eu congelez mancarea. In cartile de nutritie pt bebelusi chiar zic ei ca mama trebuie sa faca o cantitate mai mare si sa o bage la congelator. Eu am retinut de la 'Cireasa de pe tort' cand zicea Horia Varlan ca decat sa cumperi o leguma proaspata trecuta mai bine iei congelate ca au mai multe vitamine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dedicut/Dedicut.jpg)
Dedicut spune:
Eu mancare nu am congelat pana acum decat spaghete dupa reteta de la Roxx, prea au fost bune. Fac putina mancare si daca ramane-i dau a doua zi. Dar carnea e congelata ca nu cumpar zilnic, deci pana la urma ceva congelat tot mananca.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
![](copilas.gif)
madalina_m spune:
Bravo Tunde!!! Sa fie bona asa cum iti doresti tu!
Si eu ma gandeam zilele astea la un mei tai. Am un wrap imprumutat de nasa mea, dar resimt greutatea copilului nu la spate ci undeva la nivelul gatului. Poate pt ca stau incordata. In mei tai poate sta copilul si in spate, ca un rucsac?
madalina_m spune:
Ce aberatie am zis: o leguma proaspata trecuta. Ma refeream ca e 'vie' dar ofilita. Oare ma intelege cineva ca eu nu prea ma inteleg.
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Buna seara!
Bifat mars bebelusesc astazi - suuuper atmosfera!Din pacate nu am putut sta pana la final, la sueta, pt ca am avut niste probleme cu un calorifer si a trebuit sa ajung acasa sa astept un mester.
Daaar - fetelor, veniti sambata la povesti despre babywearing, e o atmosfera asa frumoasa...e minunat, bebelusii sunt minunati, mamicile sunt minunate!
Vin si pozicile, eu n-am asa multe de data asta, dar vor posta repejor mamicile si taticii fotografi!
Eu pana la urma cred ca o sa bag mana adanc in buzunar si cumpar o manduca, ma roade prea tare...
MADA, ei eu sunt de acord cu faza cu mancarea congelata..Zice si tanti Ruth in cartea pe care o studiez de zor si de care sunt foarte incantata (multam, ZIKI...acu chiar zic pe bune, sa stii! apropo - imi pare tare rau ca nu ai ajuns azi, discutiile au inceput abia spre 19.00, i-am promis Ancai ca iti dau un mesaj, in speranta ca poate totusi ajungi, dar m-am grabit sa ajung acasa si am uitat
Cum a fost la karate?)
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](images/user_woman.png)
blue_night spune:
Buna!
Tot pe fuga, offf!
Mada, hai sambata la workshop, ca vor fi toate mamicile care au magazine si care s-au specializat in babywearing - Cristina a fost si la un curs in Germania pe tema asta, e consultant autorizat. Ca sigur e ceva in neregula cu felul in care pui wrap-ul daca te doar la gat, nu ar trebui. Acolo suntem inauntru, putem exersa, etc. Ca abia o astept si pe Roxana sa punem impreuna wrap-ul ala...Sa-ti zica si ea, de fiecare data ma iau de ea ca nu e bine pus - scuze, Rox!
Roxana, saptamana asta e promotie la Manduca (349 in loc de 400 si ceva), face Cristina reducere cu ocazia saptamanii festive:
http://hiphip.ro/products/masurpiu-port-bebe-manduca
Repetitia pentru flashmob s-a mutat joi (13 oct.) in loc de miercuri, tot in Ioanid, tot la 12.00.
Mai bagati poze si articole, daca nu ati facut-o deja, s-a prelungit pana maine termenul de trimitere al pozelor la concurs.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dedicut/Dedicut.jpg)
Dedicut spune:
Tunde, multumesc frumos!
Ce ma enerveaza ca eu nu ajung la nici o intalnire, zici ca stau in varf de munte, in oras la noi nu se organizeaza nimic..
M-am inscris in Asociatia Mame pentru Mame, au avut si ei azi un eveniment foarte frumos, prezentare de moda pentru gravidute, mamici si bebelusi, socializare cu vedete, cocktail, activitati si cadouri pentru copilasi...am primit si eu invitatie. Si eu unde eram la ora aia? Singura in parc.....
M-am inscris in Asociatie ca sa primesc modelul de actiune in instanta pentru mamele care au nascut anul asta...cand colo inca nu e gata modelul...deci mai astept...la intalniri nu pot sa ma duc.....mai, cum mai stam cu butoaiele alea, s-a pus capac?
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
![](copilas.gif)