Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(85)
Raspunsuri - Pagina 13

roxx26 spune:
Aaaa, am vazut filmuletul..super-super!
Ati iesit afara azi? NU-mi dau seama cat e de frig, nu stiu cum sa ne imbracam, nici eu, nici ea (asa patesc mereu cand vine toamna, pana ma obisnuiesc...).
Am dat deja drumul la caldura...factura la gaze sa traiasca!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina

simis spune:
Neata!
Irinuka, condoleante , Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta
Multa sanatae bebelusilor bolnaviori, saracutii de ei si de mamicile lor. Ti se rupr sufletul cand ii vezi asa mici ca se chinuie. sa le treaca iute iute!
Lorich am tot vrut sa zic: ii superba Ana in poza ta de avatar!
Si Tunde frumi frumi amandoi puiutii tai!
Mai fetelor e vreun bb care sa nu stea in mei tai ca as lua si eu unul, dar nu stiu dc ar sta ca in tpate pozele vad ca puiutii stau cu fata la mama nu la lume?
Am de lucru de capiez, da nu am chef...

monika_bt spune:
Am revenit si noi!
Ne-a crapat gingia la dintii de sus si se vad doi dintisori timizi. Deocamdata e cuminte, dar la noi greul incepe dupa ce ies...sau cel putin asa a fost la cei de jos. Avem si cativa mucisori, nu multi dar sunt.
Simo, cum mai e Edy? Si eu sunt la fel...rezist daca mi-e rau mie, dar sa nu vad copilul bolnav ca innebunesc. Multa sanatate tuturor bebei si mamici!
La noi e frig rau (8-9 grade)...ieri am iesit un pic, ploua dar nu batea vantul, in schimb azi e o vantoasa de aia rece, lumea e imbracata cu geaca si caciula. Mie dr mi-a zis despre calire asa: copiii sunt diferiti, unii caldurosi, altii frigurosi. Pe cei frigurosi nu-i poti cali ptr ca racesc mereu...ei trebuie imbracati astfel incat sa le fie bine, nu cald ci sa aiba un comfort termic. Mi-a zis sa nu ma iau dupa tigani ptr ca ei au alt tip de organism, au un sange mai fierbinte. :) Asa ca eu o imbrac mai subtirel si-mi iau haine la mine, cand e rece la piept ii mai pun o hainuta ptr ca a mea e de aia friguroasa. Bineinteles ca mi-a spus sa nu cad in partea cealalta cu infofolitul ca e la fel de rau...Apropo, vineri au fost 27 de grade iar in parc am vazut o bunica cu un bebelus cu caciula si gluga deasupra...gluga de geaca. A mea era in pantalonasi si body...Mda, fiecare cum crede de cuviinta.
O zi minunata!
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

vasilasanita spune:
Am gasit acu si eu pe site ul Agentiei Europene a MEdicamentului interzicerea acestor supozitoare.
Deci nu mai putem avea incredere in nimic, nici macar in astea naturale.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

ziki spune:
din categoria "nu faceti ca ei", sectiunea "Palme Dor" - palma care doare cel mai tare revine lui.... ZIKIIIIII
mi-am uitat copilul la gradi
trebuia s-o iau la 1, si in timp ce-i dadeam lui felix sa manance am aruncat un ochi spre ceas, si imi zic "a, e ok, e 1" - si apoi " e 1!!!!!"
dar era prea tarziu. am sunat, si copiii dormeau deja. am vorbit si eu in soapta, pentru ca doamna vorbea in soapta sa nu trezeasca copiii, asa ca abia m-a inteles biata femeie. o fi crezut ca-s retard de tot. abia cand am inchis mi-am dat seama ca si eu am vorbit in soapta ....
azi avem prima zi de karate si trebuia sa-o iau sa ne pregatim de acasa, dar o s-o iau fix inainte, nepregatita. dar macar dormita bine.
asa ca... doua concluzii sa trag. 1) nu pot veni la marsul bebelinilor si imi pare tare rau, dar precis vin la al doilea
2) nu faceti ca mine.
si a treia nu-mi trag o concluzie ci o palma

florintunde spune:
Simis;Eu sunt f curioasa daca Soniuc o sa stea cu fata la mine..ca nu-i place deloc asa..poate in mei tai o sa stea..daca nu..asta e..Il fac cadou la cineva
Ma Simt rau..ma ustura ochii si sunt satula de interviuri..pana deseara am sa iau o decizie..deocamdata am 2 fete care mi-s pe plac..restul ..bleahhhhhhhhh

simis spune:
No Tunde io astept impresii de la Soniuc despre mei tai
Si bafta cu Evele tale!
V-am pupat, pleca acsuca la bursucel

anka-maria spune:
Ziki, poci sa rad? Io din politete sa stii ca pot sa ma abtin dar mi-e frica sa nu-mi pocneasca vreo vena
Sa va zic una si mai tare. Io cu al meu barbat in masina. La un moment dat vaz autobuzul 83 si zic:
"Ce-o fi cu 83-ul p-acilea, ca nu asta e ruta lui" (io merg des cu autobuzul, stiu care pe unde o ia).
Barbatu-miu (in his defence, nu merge cu autobuzul) imi raspunde sigur pe el:
"A luat-o p-acilea sa evite ambuteiajele de la gara" .
Pe mine m-a busit rasul, el s-a uitat crucis la mine.
"dragule, autobuzul e chestia aia care tre' sa urmareasca un traseu.....".
Tre' sa-mi iau carnet ca in ritmul asta al meu o sa uite si ce e ala tren.

mirela2 spune:
o iau razna cu nervii capului
i am pus tone de zamuri in nas
nici una nu l desfunda
am pus si cu picatura si cu seringa si pe stanga si pe dreapa si am incercat sa i si aspir cu beleaua de aspirator nazal, dar pt ca e din ala de tras cu gura nu iese nik
de mancat a mancat, a baut si lapte si ceai
dar e marait, ii e somn, e terminat saracutul
off
pe frasu l am trimis cu tacsu in targ
ca si ala s a trezit de tipetele lui frasu si n a mai vrut sa adoarma apoi
si eu eram si cu tigaia pe foc, cica am facut chiftele, urasc sa fac chiftele, dar era dezghetata carnea, trebuia sa fac musaca, dar nu mai merge cuptorul electric....si na din mucasa iesira chiftele cu sos
la omu sarac nici boii nu trag
nik nu merge
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

monika_bt spune:
Ziki, mama, asta nu-i nimic! Eu ieri am uitat sa-i dau mancare fetei... Va vine a crede?? Daca nici ea nu spune nik, nu tu plans, nu moft, nik...Abia pe la 5 jumate ma gandesc oare i-am dat legumele??? trebuia la 4
Mda, asa ca se intampla si mai grav!
Uitai s-o salut pe cumnatica lui Simo...HELLOOOO!...
Rad eu, rad, dar cine stie ce cumnata mi-a da si mie Dumnezeu..ptiu, ptiu...
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.