Nasterea la Arcadia - Iasi(22)
Raspunsuri - Pagina 9
madline82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daniela209
data probabila e 19 decembrie, inca n-am reusit sa modific in profil numarul saptamanilor.. sunt trecuta in listuta de burtici :) , multumesc pentru intentie oricum... |
Am intrat in panica canbd am vazut c se imputineaza burticile
daniela209 spune:
Citat: |
Am intrat in panica canbd am vazut c se imputineaza burticile Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
:) sigur vor mai aparea si altele, daca nu raman doar mamicile :)
30+ cu
madline82 spune:
citat din mesajul lui oiyoy iulia nu te mai ingrijora cu privire la laptic...ai cel mai bun laptic si hranitor si dulce.tocmai de aceea bebe tau nu se mai satura de el.si eu am stat vreo 2 luni cu fata in brate...si da statea mult la san.mai ales in prima luna incontinuu...bebe hranit cu dragostea voastra si laptic va creste un crai pe care se vor bate multe fete.timp intr-adevar doar de papat(si aia pe fuga si cu hopuri), spalat si toaleta aveamDa-ne Doamne rabdare in continuare! http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1 |
F frumos spus!
madline82 spune:
citat din mesajul lui daniela209 fetele, mai am o intrebare: voi ati recoltat celule stem la arcadia? 30+ cu |
Majoritatea din noi nu a recoltat!
LenaC spune:
Daniela bine ai revenit
Claudia, mersic de intentie... nu am nevoie de nimic, oricum am citit abia acum
Bebe meu azi nu a mai baut lp , dar am stat mult cu el la san
Lisa a recoltat celule stem. Poate iti poate da ea informatii.
Lena - de Maia
Bebe Maia - 8 oct 2011
iulia_iulia spune:
GRAVIDACORI SI OIYOY mersi de lamuriri ! si pe mine de ce nu m-a avertizat nimeni cu privire la situatia asta ?.da parca tot stau cu un pic de stres ,daca sanii sunt moi ,mai e laptic?
iulia_iulia spune:
citat din mesajul lui daniela209 fetele, mai am o intrebare: voi ati recoltat celule stem la arcadia? 30+ cu |
eu de exemplu am recoltat cu cord blood center ,mi s-a parut cam neserioasa tipa care e reprezentanta pt iasi ,eu m-am intalnit cu ea din timp si mi-a adus chitul destul de repede in schimb ea ar fi trebuit sa treaca sa vb cu medicul meu sa-i povesteasca procedura de recoltare pt ca eu mi-am luat chitul cel mai scump de la ei ,cel care preleveaza sange si din cordon si din placenta .si deci s-a trezit dr mea in ziua operatiei mele ca nu stia exact cum sa recolteze dar cica s-a descurcat pana la urma ,acum astept rezultatul de la aei ,cica vine cam intr-o luna de la recoltare,daca vine mai devreme te anunt
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui iulia_iulia GRAVIDACORI SI OIYOY mersi de lamuriri ! si pe mine de ce nu m-a avertizat nimeni cu privire la situatia asta ?.da parca tot stau cu un pic de stres ,daca sanii sunt moi ,mai e laptic? |
Da, mai e laptic si e destul. Modul cum arata sanii nu are deloc relevanta.
Incerc sa revin cu explicatii, daca gasesc timp. Te rog sa ai incredere in tine si in copil. Doar voi doi impreuna reusiti sa treceti peste asta. Nu e usor... dar e normal. Acum sunt ai nostri, numai acum ne vor atat de aproape, peste ani vom plange ca nu ne suna... Nu dispera.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor
daniela209 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia_iulia
eu de exemplu am recoltat cu cord blood center ,mi s-a parut cam neserioasa tipa care e reprezentanta pt iasi ,eu m-am intalnit cu ea din timp si mi-a adus chitul destul de repede in schimb ea ar fi trebuit sa treaca sa vb cu medicul meu sa-i povesteasca procedura de recoltare pt ca eu mi-am luat chitul cel mai scump de la ei ,cel care preleveaza sange si din cordon si din placenta .si deci s-a trezit dr mea in ziua operatiei mele ca nu stia exact cum sa recolteze dar cica s-a descurcat pana la urma ,acum astept rezultatul de la aei ,cica vine cam intr-o luna de la recoltare,daca vine mai devreme te anunt |
cat ai platit pentru kit si pentru stocare platesti o data pe luna sau cum? si cat se plateste stocarea?
pentru care din cele 3 banci ai optat sa stochezi celulele?
30+ cu