Nasterea la Arcadia - Iasi(22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

o perspectiva interesanta despre ce spunem si ce transmitem in fapt prin cuvintele noastre copiilor nostri.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

trist..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

Salutare fetele!
Am intrat doar sa va spun ca eu si Lena stam in aceeasi camera.Va pupam si revnim cu detalii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa27

Salutare fetele!
Am intrat doar sa va spun ca eu si Lena stam in aceeasi camera.Va pupam si revnim cu detalii....

Lisa cu fetitza Maria Sofia

Ce tare!!!

Mada, ce e trist? Ca gresim crezand ca facem bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Suuper tare, chiar in gluma am zis acum cateva posturi, dar se pare ca sunt un pui de mama omida.
Poopicei

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

se cam subtiaza lista de burtici..urmeeeez...ionela tu cum te mai simti?eu nu am nimic..ma simt inca ok...nu stiu pentru cat timp va fi asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Fetele, intrebare, cand s-a trezit bebe avea la nasuc muci uscati, de aia apa , ce sa fac??
Deci de fosait nu fosaie, totusi pare sa aiba ceva, pus ser in nasuc dar nu a stranutat sa scoata ceva,mucisori nu am scos decat dintr-o nara putin, oare sa pun aspiratorul in nasuc? Cum sa scot sterimar si sa-i pun cu seringa ca fasul de la spray mi se pare ffoarte agresiv.
Multumesc

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Alinutzo, hai ca te asteptam pe tine

Clau, pufaie putin ser sau ceva si apoi incearca sa curati nasucul cu un betisor de urechi ( eventual din ala cu opritor)
Urmareste sa nu fie si simptome de raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

madline ,5-6 saptamani?cred ca o sa cedez psihic, noi avem abia 3 sapt ,zic ca se imputineaza laptele pt ca bebe nu se mai da dus de la san ,il indepartez eu cu greu dupa 40 de minute sau o ora sau mai mult ,si el tot cauta cu gurita ,si dupa asta nu doarme sau dorme f putin ,cam o ora ,apoi incepe sa se agite,eu abia imi gasesc timp sa mananc cate ceva ,pai cum naiba sa se faca lapte ?
acum scopt la pompa ,chiar is curioasa ,abia am scos 50 de ml dintr-un san,cred ca o sa ma injure ionela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

madline ,5-6 saptamani?cred ca o sa cedez psihic, noi avem abia 3 sapt ,zic ca se imputineaza laptele pt ca bebe nu se mai da dus de la san ,il indepartez eu cu greu dupa 40 de minute sau o ora sau mai mult ,si el tot cauta cu gurita ,si dupa asta nu doarme sau dorme f putin ,cam o ora ,apoi incepe sa se agite,eu abia imi gasesc timp sa mananc cate ceva ,pai cum naiba sa se faca lapte ?
acum scopt la pompa ,chiar is curioasa ,abia am scos 50 de ml dintr-un san,cred ca o sa ma injure ionela

Iulia, nu te injur!!
Pai 50 ml dintr-un san la pompa poate fi echivalent cu 150 scosi de bebe. Stii asta da????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa27

Salutare fetele!

Lisa cu fetitza Maria Sofia

Supeeeer tare !!!!!
Asteptam povestile frumoase!

Mergi la inceput