Recomandare - Oncolog Urolog ?

Recomandare - Oncolog Urolog ? | Autor: buflea

Link direct la acest mesaj

Pentru cine ma poate ajuta - imi trebuie si mie cateva nume de oncologi urologi buni, amabili, implicati ...etc, din care sa alegem unul sa-l vada pe tatal meu ...

Stiu de Sinescu - dar asta nu este onclog ...si la Sinescu a fost.
Se pare ca acum trebuie sa ne indreptam spre oncologie

Multumesc mult !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Urologii ff buni sunt Calomfirescu si Stegarescu...Stiu ca activeaza la Medlife..eu pot face investigatii etc si daca este vorba de oncologie te vor indruma care unul cu care lucreaza ei..banuiesc unul ff bun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Dr. Nita de la Spit Sf. Ioan.
Il gasesti si pe la particular, nu stiu exact la ce clinica, dar daca il cauti pe net, il gasesti.
E chiar super ok. Nu am avut probleme de urologie, dar e vecin cu mine si il stiu ca om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mvai fetelor, acum am vazut raspunsurile astea ... Chiar ma irita acest lucru, trebuie sa fie o greseala tehnica de a mea de nu am vazut ca s-a raspuns la acest subiect.

Multumesc de recomandari ... Imi folosesc si acum, desi tare imi ardea buza atunci cand am intrebat. Nu am inteles daca cei recomandati de voi sunt urologi oncologi sau doar urologi. Imi trebuie oncologie, tatal meu traieste de sase ani cu un cancer de colon si a primit semnale mixte de la doi doctori, Sinescu urologul si oncologul care il urmareste in legatura cu o eventuala operatie ... Sinescu spune ca nu e bine, oncologul cocheta cu ideea ca se poate incerca o extirpare a prostatei. Pana la urma a optat pentru raze, analizele au iesit mai bune, deci radiata si-a facut efectul dar atata timp cat tumoarea este inca acolo, nu cred ca este decat o prelungire a sperantei de viata ... In conditiile in care statisticile spun ca cancerul de prostata este curabil ... De aceea ar fi de dorit o alta opinie.

Am notat numele date de voi ... Orice informatie pe aceasta tema este spre interesul meu maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Iubu, daca mai existi pemforum, la ce investigatii te referi ?

Mergi la inceput